S shdyv Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2025 10 0 1 35 Bugün 09:12 Konu Sahibi Konu Sahibi shdyv #1 Merhaba 6+3 te doktor kalp atışına baktı 60 70 civar çok düşük değer haftaya tekrar gel dedi . Bu durumu yaşayan var mı
Merhaba 6+3 te doktor kalp atışına baktı 60 70 civar çok düşük değer haftaya tekrar gel dedi . Bu durumu yaşayan var mı
S shdyv Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2025 10 0 1 35 Bugün 10:08 Konu Sahibi Konu Sahibi shdyv #2 Yokmu hiç benze bir durumla karşılaşan
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 753 248 23 26 Bugün 10:20 Konu Sahibi Konu Sahibi shdyv #3 shdyv .!.: Merhaba 6+3 te doktor kalp atışına baktı 60 70 civar çok düşük değer haftaya tekrar gel dedi . Bu durumu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... merhaba sizi üzmek istemem ama sağlıksız gebelik olabilir 60 70 aşırı düşük umarım düzelir bir şekilde
shdyv .!.: Merhaba 6+3 te doktor kalp atışına baktı 60 70 civar çok düşük değer haftaya tekrar gel dedi . Bu durumu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... merhaba sizi üzmek istemem ama sağlıksız gebelik olabilir 60 70 aşırı düşük umarım düzelir bir şekilde
S shdyv Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2025 10 0 1 35 Bugün 11:43 Konu Sahibi Konu Sahibi shdyv #4 senemsls .!.: merhaba sizi üzmek istemem ama sağlıksız gebelik olabilir 60 70 aşırı düşük umarım düzelir bir şekilde Genişletmek için tıkla... Evet bende araştırınca hep olumsuz gördüm . Benzer bi durumla karşılaştınız mı?
senemsls .!.: merhaba sizi üzmek istemem ama sağlıksız gebelik olabilir 60 70 aşırı düşük umarım düzelir bir şekilde Genişletmek için tıkla... Evet bende araştırınca hep olumsuz gördüm . Benzer bi durumla karşılaştınız mı?
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 753 248 23 26 Bugün 14:22 Konu Sahibi Konu Sahibi shdyv #5 shdyv .!.: Evet bende araştırınca hep olumsuz gördüm . Benzer bi durumla karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Aslında karşılaşmadım ama bir şey farketmiştim önceki gebeliğimde kalbi yavaş atıyor gibiydi doktor gayet sağlıklı demişti ama 9. Haftada kalbi durmuştu belki denk gelmiştir tabi bilemem
shdyv .!.: Evet bende araştırınca hep olumsuz gördüm . Benzer bi durumla karşılaştınız mı? Genişletmek için tıkla... Aslında karşılaşmadım ama bir şey farketmiştim önceki gebeliğimde kalbi yavaş atıyor gibiydi doktor gayet sağlıklı demişti ama 9. Haftada kalbi durmuştu belki denk gelmiştir tabi bilemem