Birde sana yardimci olmaya calisiyoruz. Kursa git diyoruz dil ogren diyoruz yok gucum yok moralim yok... sen ilk zorlukta pes ediyorsun daha 25 yaşindasin onune ne zorluklar gelicek ilerde. Cat pat ing ile hicbir duzgun yer seni almaz zaten. Otur gece gunduz caliş dilini gelistir kurslara git kendini gelistir. Ayrica kusura bakmada ben isveren olsam seni ise almam sende hirs yok cok olumsuzsun herseye. Arkadas 25 yaşindasin az cabbar ol. Yaparim ederim de. Birde su torpil olayini bi birakin artik kac milyon insan var herkes mi torpille giriyor. 5 is yerinde calistim sadece bitanesine tanidigim var diye girdim. Ondada 10 ay durup ciktim. Digerlerine kendim girdim. Ayrica turkiye degil butun ulkelerde olay ayni
Adam seni niye ise alsin senin farkin ne digerlerinden. Mezun oldum hop hazir is yok tirmalicaksin
verdiginiz moral icin tesekkur ederim cok naifsiniz.
ben gittigim hicbir is yerinde bu duygularimdan bahsetmiyorum, dertleşmek ayri iş gorusmesi ayri. Of ben yapamiyorum of ben cok yoruldum demiyorum calismak istiyorum diyorum tecrube kazanmak istiyorum diyorum onlar da tamam diyorlar ama benim arkamdan giren kişi tanidik selamiyla gelince bana postayi koyuyorlar. Her giren torpille giriyor demiyorum herkesten ayrilan bi ozelligin cok sivri bir zekan varsa ya da cok iyi okullarda okuduysan tabii ki sansin var. Ben sizin kadar zeki degilimdir belki o yuzden torpilliler direkt benim onume geciyordur.
Bugune kadar gittigim hicbir is gorusmesinde bana dilin var mi demediler hangi kursa gittin demediler, tecruben var mi dediler. Yapamayacagim bi sey degil ben bunun okulunu okudum dedim hayir bize tecrube lazim dediler.
ben istedigim kadar konuşayim, adam gercek oldugunu bilmiyor ki konusmasi bedava. Kim bilir gunde kac kisi gelip benim soyledigim seyleri soyluyor.
dun yine gorusmeye gittim yine tecrube istiyor kendimi anlattim istiyorum dedim yaparim dedim ben tecrubesiz eleman alamam ama kadroyu kurdugumda seni yetistirmek uzere alabilirim dedi.
siz cok zekisinizdir, cok ozguvenlisinizdir, vazgecilmez bir elemansinizdir belki ya da tamamen sansiniz yaver gitmistir bilmiyorum ama ben 2 senedir iş ararken torpil gercegini kafama vura vura ogrettiler.
Bu konuyu acinca kac tane ozel mesaj aldim, yurtdisinda master mi yapmamiş, yurt disinda mi calismamis, 3 dili mi var en iyi universiteleri birincilikle mi bitirmemiş kac kisi yazdi bana uzulme bak beterin beteri var ya da ben şu kadar senedir işsizim kpssden 90 aldim yine de atanamadim diyen.
Gozumuzu kapattigimizda gercekler yok olmuyor maalesef