- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.498
- 148
İş bulamayana işsizlik maaşı baglanmaz canım.İşdizlık öaasının bır cok sebebı var.Iskura basvurdunuz mu, bildiğim kadarıyla orada iş bulamazsanız işsizlik maaşı bağlanıyor. Siz iş bulana kadar idare eder sizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş bulamayana işsizlik maaşı baglanmaz canım.İşdizlık öaasının bır cok sebebı var.Iskura basvurdunuz mu, bildiğim kadarıyla orada iş bulamazsanız işsizlik maaşı bağlanıyor. Siz iş bulana kadar idare eder sizi.
verdiginiz moral icin tesekkur ederim cok naifsiniz.Birde sana yardimci olmaya calisiyoruz. Kursa git diyoruz dil ogren diyoruz yok gucum yok moralim yok... sen ilk zorlukta pes ediyorsun daha 25 yaşindasin onune ne zorluklar gelicek ilerde. Cat pat ing ile hicbir duzgun yer seni almaz zaten. Otur gece gunduz caliş dilini gelistir kurslara git kendini gelistir. Ayrica kusura bakmada ben isveren olsam seni ise almam sende hirs yok cok olumsuzsun herseye. Arkadas 25 yaşindasin az cabbar ol. Yaparim ederim de. Birde su torpil olayini bi birakin artik kac milyon insan var herkes mi torpille giriyor. 5 is yerinde calistim sadece bitanesine tanidigim var diye girdim. Ondada 10 ay durup ciktim. Digerlerine kendim girdim. Ayrica turkiye degil butun ulkelerde olay ayni
Adam seni niye ise alsin senin farkin ne digerlerinden. Mezun oldum hop hazir is yok tirmalicaksin
Ya cok tatlisiniz oyle dusununce icim kipir kipir oldu ya, umarim dediginiz gibi olur gulumseyerek okurum bunlariŞimdi bir de çoğunluk ara eleman arar oldu. Büyükşehir daha avantajlı tabi senin sektöre göre inşallah bir kapı açılır da bir gün bu yazdıklarını okuyup "Vay ne ne günlerden geçmişim." dersin ki diyeceksin buna inanıyorum.♥
Polislik icin denemistim calismadan girdim gerci baraji gececek puan aldim bekliyorum son care onu deneyecegimKpss yi denedin mi acaba evet zor atanmak ibf den özellikle. Bende ibfliyim özelde çalıştım büyükşehirde imkan coktu kurumsal firmalarda çalıştım ama yine de memurluk için uğraşıyorum şimdi. Yüksek puan almak zor ama omur boyu rahat edersin. İmkansız değil
Sizi o kadar iyi anliyorum ki. Asla olumu dusunen biri degildim hatta deli gibi korkardim olumden ama artik o kadar caresiz hissediyorum ki ölüm aklima geldiginde ne bicim rahatliktir kim bilir gidiyorsun ve butun derdin tasan bitiyor diye dusunuyorum ya gecindirmek zorunda oldugum cocuklarim olsaydi o zaman ne yapardim, silecek siyanur icip intihar eden insanlar vardi ya onlarla empati yapabiliyorum artikben de işsiz kaldım çalışmak mecburiyetim yoktu ama 8 ay boyunca evde durdum kendimi bugün nasıl öldürebilirim diye düşünürken buluyordum her seferinde. artık canıma kıyacak kıvama gelmiştim. özel hastaneye başvurdum iğrenç bir görüşme geçti hatta buraya konu bile açmıştım. sonrasında bir sürü diş kliniğine gittim iş istedim... inanmazsın ama umudumu kesip akşam yemeği yerken 2 yerden dönüş aldım...
artık kpss ile atanan kişiler bile gidip işlerine başlayamayacak duruma geldiler. kpss demek torpil demek hele ki mülakat olan mesleklerde bu çok yaygın...
umarım hepimiz hak ettiğimiz yerlere geliriz
Evet olumlamayi arastirmistim uygulamaya da calisiyordum acikcasi, kagitlara yazip ritueller mi yapmadim surekli icimden tekrar mi etmedim ama olmadi. Bi yerde okumustum istediginiz şey gerceklestiginde neler yapacaginizi nasil sevineceginizi hayal edin diyordu inanin her gorusme sonrasi bunu yapiyorum ve sanirim fazla inaniyorum her red cevabinda cok yordu ve uzdu beni buİlgisiz olacak ama ilgili tavsiyeler çok yazılmıştır zaten önceki cevaplarda. Düşünce gücü ve olumlamalar konusu var forumda. Ona bir göz atın. Her sorunun çözümünde psikolojimizi düşüncelerimizi sağlıklı tutabilmek rol oynuyor. Sizde, torpille girdiysem işi haketmiyorum, okulum bu iş için yeterli değil, tecrübem yok, millet güvenlik torpiliyle bile girer bende öyle olmaz, y.lisansı bitirsem ne olacak gibi düşünceleriniz baskın olmuş bazı tecrübeler sonucu. O düşünceyle bunları kat kat hayatınıza çekiyorsunuz. Hakediyorum ve başarabilirim düşüncesinin gücüne inanın. Olumlama konusunu araştırmanızı çok öneririm. Hayatınıza olabilecek etkisine inanmazsınız belki başta ama psikolojik olarak sizi rahatlatacağından eminim bu konuyu araştırmak ve denemenin.
Off off.. Ulkede her sey torpil degil diyenler ne kadar sansli aslinda dimi, bunu tecrube etmemişler. O kadar uzuldum ki hadi ben kendimi avutuyorum universiten iyi degil bolumum tirt dilim iyi degil falan diye, ama sen en guzel isleri hakediyorsun belki de ama yok, kahretsin ya gercekten hakettigimiz bu muyduMerhabalar, konunuzda ben mi vasıfsızım yazmışsınız çok üzüldüm sizi en iyi ben anlarım. Birçok insana göre eminim vasıflısınızdır ama ülkemizde iş bulmak artık maalesef vasıfa bakmıyor. Ben ifşa olmamak için söylemiyorum ama herkesin mutlaka bildiği özel bir üniversitede burslu okudum. İngilzcem ana dilim gibi ek dilim de var bir yıldır aglaya aglaya iş arıyorum. İstanbul için teklif edilen maaşlar da asgari ücretin biraz üstü. Vasıfsız oldugumdan değil, gerekli torpille sahip olmadığımdan. Kendi ülkemde iş bulamazken Yurtdısında yüksek lisansa nereye basvurduysam kabul aldım, sen de yüksek lisans yapıyormussun demek ki kabul almışsın. Sonra dedim ki ülkemizin gençlere sahip çıkmaya niyeti yok. Sen ve bizim gibiler için en yakın zamanda hayırlısını diliyorum canım. Umarım her sey gönlümüzce olur...
Ben universiteye gireli 7-8 sene oldu maalesef.Güzel arkadaşim neden hiçbir vasfi olmayan bir ünv. hicbir vasfi olmayan boĺumunu okuyorsun. Gençler lütfen okumak için okumayin. Heryer zaten ünv kayniyor. Hem kendinize hem ailenize yazik. Onlarda masraf yapiyorlar. Lise mezunu olupta cok iyi yerlerde olan insanlarda var. Sende bir dil ögren kursa git. Ben mühendislik okudum 30 yasindayim su yasta 2. Dil ogreniyorum. Şartlar zor digerlerinden farkin olmali. Dil ogren program ogren.. ayricada kimse ezik birini ise almaz. Kendine güven. O nedenle almiyor olabilirler
Zaman kaybediyorumBence işe kabul edilseniz bile bu kadar düşük ücrete çok fazla çalışacağınıza oturun kpss çalışın. Evdesiniz zaten ne kaybedeceksiniz
Evett cuma gunu is gorusmesinden sonra iskura gidecektim mesai saatine yetisemedim ben de sizin gibi dusundum isbasi egitim programi icin konusacaktim nasil oluyor tam bilmiyorum ama insallah bi kurs vardir da bi yerden baslamis olurumCanım bence iskur a gidip danismanin ile görüş. Cok acil durumum de. Seni en azından bir kursa alıp günlük ücret ödeyip ise yerlestorebilir. Umudunu yitirme. Corona virüs sebebiyle hersey tamamen kitlendi ama gün doğmadan neler doğar. Güzel haberlerini vereceksin buradan❤
Tabikide üzülme dünyanin sonu değil bu daha zor dertler var ama sana mesaj atanlara bakipta sakin moralini bozma. Onlar is bulamamiş olabilir ama sen bulucaksin. Evrene iyi mesaj ver. Birde hangi sehirde oldugunu ve ne bolumu okudugunu yazsan belki burdan bile yardimci olurlar. Ayni yerde olsak ben sana yardimci olurum.verdiginiz moral icin tesekkur ederim cok naifsiniz.
ben gittigim hicbir is yerinde bu duygularimdan bahsetmiyorum, dertleşmek ayri iş gorusmesi ayri. Of ben yapamiyorum of ben cok yoruldum demiyorum calismak istiyorum diyorum tecrube kazanmak istiyorum diyorum onlar da tamam diyorlar ama benim arkamdan giren kişi tanidik selamiyla gelince bana postayi koyuyorlar. Her giren torpille giriyor demiyorum herkesten ayrilan bi ozelligin cok sivri bir zekan varsa ya da cok iyi okullarda okuduysan tabii ki sansin var. Ben sizin kadar zeki degilimdir belki o yuzden torpilliler direkt benim onume geciyordur.
Bugune kadar gittigim hicbir is gorusmesinde bana dilin var mi demediler hangi kursa gittin demediler, tecruben var mi dediler. Yapamayacagim bi sey degil ben bunun okulunu okudum dedim hayir bize tecrube lazim dediler.
ben istedigim kadar konuşayim, adam gercek oldugunu bilmiyor ki konusmasi bedava. Kim bilir gunde kac kisi gelip benim soyledigim seyleri soyluyor.
dun yine gorusmeye gittim yine tecrube istiyor kendimi anlattim istiyorum dedim yaparim dedim ben tecrubesiz eleman alamam ama kadroyu kurdugumda seni yetistirmek uzere alabilirim dedi.
siz cok zekisinizdir, cok ozguvenlisinizdir, vazgecilmez bir elemansinizdir belki ya da tamamen sansiniz yaver gitmistir bilmiyorum ama ben 2 senedir iş ararken torpil gercegini kafama vura vura ogrettiler.
Bu konuyu acinca kac tane ozel mesaj aldim, yurtdisinda master mi yapmamiş, yurt disinda mi calismamis, 3 dili mi var en iyi universiteleri birincilikle mi bitirmemiş kac kisi yazdi bana uzulme bak beterin beteri var ya da ben şu kadar senedir işsizim kpssden 90 aldim yine de atanamadim diyen.
Gozumuzu kapattigimizda gercekler yok olmuyor maalesef