merhaba hanımlar malum doğuma az kaldı bugün beşik aldık ama yatakta ölçüden dolayı istediğimiz alamadık şimdi ilk sorum
1- 70-120 ebatlarında iyi bir yatak öneriniz bekliyorum park yatak içine olacak 100 lirayı geçmemesini isterim.internetten sipariş verebilirim.
2-bebek için magnet şeker vs. ne yaptırmalıyım tavsiyenizi bekliyorum
3- ben çok kaşınıyorum özellikle vajina bölgem kızarıklarda mevcut sizde de böyle şeyler oldumu?
4-bebek için dolap almadım gardolabım yetr olmazsa sonra alırım dedim. eşyalrını ne çok nede az aldım sizce mantıklımı? aynı şekilde bebek arabasınıda almadık biraz zaman geçsin dedik.
ben doğum yapalı 7 ay oldu aklımdakiler şunlar;
1-marka yazamam ancak tam ortopedik olmasın yatak onlar yenidoğanlar için sakıncalı yarım olanlardan al.
2-nette çok güzel siteler ve çok çeşitli magnetler var..illa pembe ya da mavi yaptırmak zorunda değilsin beyaz da güzel bir seçim olur.magnet tavsiye ederim daha kalıcı.
3-mantar olmuş olabilirsin ben olmuştum ve krem kullanmıştım doktoruna danış bence.
4-bebek arabası için erken çok kıyafet alma hem hediye çok geliyor hem de çok çabuk büyüyorlar.ihtiyaç oldukça alırsın.
hayırlı ve sağlıklı doğumlar
magnette resim önerisi alabilisem iyi olur. ortopedik yatak konusunda söylediğine şaşırdım satarken herkes ortopedik diye bağırıyor ilginç bir bilgi oldu benim için.
resim önerisi derken tam anlamadım o kısmı?doğumdan sonra yaptırıp bebeğin fotosunu mu koymak istiyorsun mesela?
bizde yatak alırken tam ortopedik olsun dedik satan adam yenidoğanlar için yarı ortopedikleri öneriyoruz kemikleri gelişme aşamasında olduğu için dedi.aklımda kalmış yazayım dedim ama sende araştır istersen.
işte ben foto yükleyemiyorum o konularda cahilim biraz bilmiyorum nasıl yapılıyorresimden kastım hani buraya resim yükleyip şunu yaptırabilirsin diyorlar ya onu söylemiştim. ortopedik yatak olayını şuan netten araştırıyorum sanırım sizin söylediğiniz gibi biraz sert olmalı tam ortopedik olmamalı diye yazmışlar. birde pamuk yatak önerisi çok.
Park yatak aldigina gore sifonyer tarzi cekmeceli dolabin falan yoktur herhalde? Gardrop icin bezden cirtli portatif gozler var. Bunlardan alabilirsin uzun sure isare esiyor.
İlk etapta hizla buyudukleri icin fazla kiyafet almamak en mantiklisi.
Bir de mevlut falan yapacaksan her yas donemine hitap edecek kiyafetler gelecek zaten bol bol ins
Bebek arabasi konusu tamamen sartlariniza bagli. Cok gezmeyiz, doktora da esimle giderim falan dersen hic almasan bile aramazsin.
Bebek sekeri konusunda magnete katiliyorum ben de. Hatira kalmasi acisindan iyi oluyor.
Evet benim kizim 3 yasinda ben de hala elbiselerini etekleri falan gardropta tutuyorum. Dolabi yok. İhtiyac da duymadik daha, koca dolaplar icine biseyler girdikce genisliyor mubarekşifonyerim var ama yatak odamda beşikten sonra şi,fonyer için yer kalmadı onu çocuk odası denilen odaya aldım ama orada bebeğim ve ben yatmıyacağız orada misafir gelirse yatacak tek kişilk baza var. ablam gelmişti o bana bebeğinin kıyafetleri senin heran yakınında olsın gardolabım büyük zaten birkaç gözünü boşalt oraya bebeğnkileri yerleştir. misafirin gelince onun odasına gece yarısı bebek elbisesi için giremezsin dedi. mantıklı buldum. ben bebği aşıya yada doktora götürürken eşimle giderim. tek başıma beni göndermek istemez hem bana da tek gitmek zor gelir. o halde bebek arası şuan için iptal en az 2 aylığın. zaten herşey dünya kadar para tuttu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?