• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavaş yavaş eriyorum..

Olumsuz yönlerine bakmaya devam ettikçe cikilmiyor içinden ..herkesin iyi bir yani vardır
teşekkür ederim tavsiyelerin için keşke dua edebilsem ben zamanında ailesine karşı gelip çevrenin tüm aşağılamalarına rağmen kapanmış bir insanım sonradan kendi isteğimle açıldım şimdiyse dua dahi edemiyorum

O ilaclar insana zarar vermiyor ki beynindeki aksakliklara care oluyor. Kullan sen ilavlarini. Nerdeyse kendini öldürecek galdesin ilactan kaciyosun

Kendimi öldürmek gibi bir niyetim yok sadece istek var yani ölümcül bir hastalığım çıksa tedavi olmayacak ruh halindeyim diyelim gerçi bu da bi nevi intihar ama öyle.. İlaçları kullanmaya çok uzağım...

İnsan keşke bu ruh halindeki birine işe yarar, iki çift laf edebilse.
Hayal kurmadan olmuyor, hele ki berbat bir ortam içerisindeysen kurtarıcın oluyor.
Çok hayalimi yıkıp baştan yaptım, yine olmadı.
Bir söz var "Hep denedin hep yenildin. Olsun, yine dene yine yenil, daha iyi yenil."
Güzel sözmüş teşekkür ederim

Hepinizin söyledikleri üzerimde olumlu etkiler yarattı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız

Dünyada o kadar kötü şeyler oluyorki , inan sendeki derdi nimet sayanlar var.. Bu kadar dibe vurduğuna göre illaki yeter artık dediğin kötülüklere göğüs geremiyeceğin bir zamandan geçiyorsun , ama ltfn ne duanı nr inancını yitirme.. Hatta bu hayatta istedipin hiç bir şey olmasada yitirme, bu hayat bir sınav ve senin sınavında bunlar demekki..

Şu hayatta istisnasız hiçbir şey istediğim gibi olmadı uzun uzun anlatmayacağım ama şu kadarını bilin İğrenç bir baba şiddete ses çıkarmayan bir anneyle büyüdüm. aldığım beyaz eşyaların markasından tutun giydiğim pantolona kadar hiçbirşey istediğim gibi olmadı

Şu anda öyle bir psikolojideyim ki..

Hiçbir şekilde mutlu olamıyorum eskiden yine hayata tutunma gücüm hep bir umudum vardı
Artık o da yok...
Dua edemiyorum etmeye çalışsamda nasılsa olmayacak biliyorum diyorum şimdi diyeceksiniz ki sen böyle dersen olmaz tabii
Hayır olacağına tam inançla yaşadım yıllarca neydi olacaklar? Düzenli bir meslek huzurlu bir yuva vs vs uçuk şeyler değil. Tam inancım varken bile herşey tersine gitti tersine gitse bile düzelecek dedim duaya öabalamaya devam ettim olmadı..

Eskiden hep hayal kurardım artık hayal de kuramıyorum..

Geçenlerde göğsümde 2 tane kitle farkettim bulduğumda endişelenmem gerekir değil mi? Ya da doktora koşmam.. Ben mutlu oldum yaa mutlu.. Sonunda yıllardır istediğim şeye kavuşacağım için mutlu oldum

İşte o zaman anladım ki benim için yapılacak bir şey kalmamış..
Şu hayatta istisnasız hiçbir şey istediğim gibi olmadı uzun uzun anlatmayacağım ama şu kadarını bilin İğrenç bir baba şiddete ses çıkarmayan bir anneyle büyüdüm. aldığım beyaz eşyaların markasından tutun giydiğim pantolona kadar hiçbirşey istediğim gibi olmadı

Şu anda öyle bir psikolojideyim ki..

Hiçbir şekilde mutlu olamıyorum eskiden yine hayata tutunma gücüm hep bir umudum vardı
Artık o da yok...
Dua edemiyorum etmeye çalışsamda nasılsa olmayacak biliyorum diyorum şimdi diyeceksiniz ki sen böyle dersen olmaz tabii
Hayır olacağına tam inançla yaşadım yıllarca neydi olacaklar? Düzenli bir meslek huzurlu bir yuva vs vs uçuk şeyler değil. Tam inancım varken bile herşey tersine gitti tersine gitse bile düzelecek dedim duaya öabalamaya devam ettim olmadı..

Eskiden hep hayal kurardım artık hayal de kuramıyorum..

Geçenlerde göğsümde 2 tane kitle farkettim bulduğumda endişelenmem gerekir değil mi? Ya da doktora koşmam.. Ben mutlu oldum yaa mutlu.. Sonunda yıllardır istediğim şeye kavuşacağım için mutlu oldum

İşte o zaman anladım ki benim için yapılacak bir şey kalmamış..

Canim sana sadece 'Allah de ötesini birak' kitabini okumani öneriyorum. Cok ince bir kitap zaten, 1 gunde bile bitirebilirsin. Eger inancli bir insansan o kitabi okuduktan sonra dusuncelerinin nasil degistigini goreceksin. Okuduktan sonra buraya tekrar yazmani rica ediyorum senden :)

Dünyada o kadar kötü şeyler oluyorki , inan sendeki derdi nimet sayanlar var.. Bu kadar dibe vurduğuna göre illaki yeter artık dediğin kötülüklere göğüs geremiyeceğin bir zamandan geçiyorsun , ama ltfn ne duanı nr inancını yitirme.. Hatta bu hayatta istedipin hiç bir şey olmasada yitirme, bu hayat bir sınav ve senin sınavında bunlar demekki..

Aynen öyle artık olumsuz hiçbirşeye en ufak tahammülüm kalmadı ben ki arkadaşlarımın 'senin yerinde olsam intihar ederdim' diyeceği türden acılar yaşadım hepsini aştım ama artık kaldıramıyorum hiçbirşeyi olaki 2 ayda bir namazımı kılabilirsem ağlayarak yalvarıyorum Allah'ım beni kapından ayırma diye ama olmuyor..

Canim sana sadece 'Allah de ötesini birak' kitabini okumani öneriyorum. Cok ince bir kitap zaten, 1 gunde bile bitirebilirsin. Eger inancli bir insansan o kitabi okuduktan sonra dusuncelerinin nasil degistigini goreceksin. Okuduktan sonra buraya tekrar yazmani rica ediyorum senden :)

Teşekkür ederim kitabı temin edip bi çırpıda okuyacağım ve size haber vereceğim inşallah faydası olur

İnternette içeriğine baktım biraz, türkiyeye gidince ilk işim bu kitabı almak olacak!!!

Back
X