• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yavaş yavaş soğuyorum eşimden...

evetttt, ben senin tavsiyene uysam da öyle desem bana beceriksiz dedin der küser 1 ay konuşmaz eşim alıngandır, öyle şaka da olsa kaldırmaz canım.

sende onun huyuna gore bısıler bulursun ıste ben kendı esıme gore fıkır werdım:3:
soyle dıyebılırdın
askım burdan bıle cıkarsın sen cok ıyısın falan wer gazııı:24:

bence bir süre dinlenmelisin ailenle ya da bi hafta sonu kaçışı ile bir akrabana arkadaşına vs.. asla ama asla tartışılamaz neyin seni eşinden soğuttuğu.senin için bu sebepler çok önemli çok etken nedenler olabilir.benim de mesela çok tuhaf takıntılarım var.garip şeylere çok takarım.herkesin kızdığı şeylere ise anlayışla yaklaşabilirim.bu konuda kendini 'aman ben çok mu büyüttüm hödö hödö' diye düşünmeye itme.belli ki bir olumsuzluk var,işlerinin yoğunluğu bile insanın sevdikleriyle arasını bozabiliyor.stresini onlardan çıkarmaya başlıyorsun her şey gözüne batmaya başlıyor.öncelikle biraz dinlenerek birkaç gün başka biyerde vakit geçirerek bunu tartman gerek.benim düşüncem, sen biçok şeyden soğudun.seni çok iyi anlıyorum...lütfen sert eleştirilere kulak asma.kimse kimsenin aslında ne olduğunu bilemez.ne yaşadığını ise asla !

yok sert eleştirilere dikkat ettiysen nazik cevap verdim, işimden alışığım önemli değil, buraya bu konuyu açtıysam her fikire de açığım demektir, o kaçış konusunda yerden göğe kadar haklısın keşke imkanım olsa ama yaz tatiline ancak, şöyle bir ayaklarımı serin sulara dardırsam ohhhhhhh, var tabi ki kendimce sebeplerim soğumakta ve senin dediğin gibi azıcık uzaklaşmak çok iyi gelirdi.

sende onun huyuna gore bısıler bulursun ıste ben kendı esıme gore fıkır werdım:3:
soyle dıyebılırdın
askım burdan bıle cıkarsın sen cok ıyısın falan wer gazııı:24:

bayılıyorum senin gibi hanımlara nabza göre şerbet diyorsun yani :1:
ciddiyim ha aly etmiyorum keşke böyle sempatik bir hanım olabilsem eminim eşimin çok hoşuna giderdi, bıcır bıcır olabilsem keşkeeeeeeee

Son düzenleme:
bayılıyorum senin gibi hanımlara nabza göre şerbet diyorsun yani :1:

11 aydır ewlıyım oncesındede 9 aylık tanısmıslıgımız soz nısan toplamı var
bu surede ogrendım bunu
yoksa cok asıydım fecı annem 2 gunde koyar kapıya bunu alan adam derdı

hep şirin guler yuzlu olucaksın ıswe cılve nabza gore serbet vsvs erkekler kolay kocanın sıfresını kırdınmı iş tamamdır
tıyatrocu olucaksın azcık

11 aydır ewlıyım oncesındede 9 aylık tanısmıslıgımız soz nısan toplamı var
bu surede ogrendım bunu
yoksa cok asıydım fecı annem 2 gunde koyar kapıya bunu alan adam derdı

hep şirin guler yuzlu olucaksın ıswe cılve nabza gore serbet vsvs erkekler kolay kocanın sıfresını kırdınmı iş tamamdır
tıyatrocu olucaksın azcık

canım hayatla mücadele yıprattı, hemşehrim diyor ya ben mağarada büyüdüm başlıyor hüngür hüngür ağlamaya, aslında hepsi geride kaldı belki ben de öyle olabilirim artık, öyle zor geldim ki şimdiki konumuma anlatsam roman olur, neden olmasın bugünder başlıyorum bıcırdamaya:42:

canım hayatla mücadele yıprattı, hemşehrim diyor ya ben mağarada büyüdüm başlıyor hüngür hüngür ağlamaya, aslında hepsi geride kaldı belki ben de öyle olabilirim artık, öyle zor geldim ki şimdiki konumuma anlatsam roman olur, neden olmasın bugünder başlıyorum bıcırdamaya:42:

gecmıs adı ustunde amn gencım guzelım dıceksın kıkır kıkır kıkırdıcaksın
kadın olmanın tadını cıkar boswer gecmısı falan suan ıyımısın ıyısın boswer yarının garantısımı var
kocan ıcınde degıl kendın ıcın gul gulmek herkese yakısır:52:

yok sert eleştirilere dikkat ettiysen nazik cevap verdim, işimden alışığım önemli değil, buraya bu konuyu açtıysam her fikire de açığım demektir, o kaçış konusunda yerden göğe kadar haklısın keşke imkanım olsa ama yaz tatiline ancak, şöyle bir ayaklarımı serin sulara dardırsam ohhhhhhh, var tabi ki kendimce sebeplerim soğumakta ve senin dediğin gibi azıcık uzaklaşmak çok iyi gelirdi.

aslına bakarsan tatlım olumsuz şartlarda bile kendine mutlu olabileceğin bir dünya yaratmak senin elinde.evindeyken tatil moduna girebilirsin mesela =) en sevdiğin içeceğini al eşin işe gittiğinde.en sevdiğin müziği aç.balkonuna çık uzat ayakları ver güneşe sırtını.tatlı tatlı essin rüzgar bahar tadında =) ve sen düşünme hiçbirşeyi...

aslına bakarsan tatlım olumsuz şartlarda bile kendine mutlu olabileceğin bir dünya yaratmak senin elinde.evindeyken tatil moduna girebilirsin mesela =) en sevdiğin içeceğini al eşin işe gittiğinde.en sevdiğin müziği aç.balkonuna çık uzat ayakları ver güneşe sırtını.tatlı tatlı essin rüzgar bahar tadında =) ve sen düşünme hiçbirşeyi...

giyoyorum mayoları kocama da söyledim çızğılı pijaması yok ama artık atletle idare edeceğiz, valla ciddiyim gazoz içip leğene daldıracağız ayakları :)

beni mutlu ettiniz Allah sizi de mutlu etsin emiiii!

beni mutlu ettiniz Allah sizi de mutlu etsin emiiii!

ne demek be can..keşke gerçek hayatta da böyle arkadaşlıklarımız olsa derdimize derman olan ! hayat senin yönlendirmek senin elinde.çok üstümüze geliyor yaşam koşulları ve sevdiklerimizden çıkarıyoruz acısını.elbet hataları da oluyor bizi gaza getirip iyice çileden çıkartacak hatalar :) ama inan bana, hergün kavga da olsa kavga etmeyi bile özlersin sevdiğin adam gerçekten içindeyse :) ki ben sevdiğini ancak yaşam koşullarından yorulduğunu görüyorum.sen 'kadınsın' sen 'güçlü' olansın sen 'tek başına yuvayı kuran'sın.kendi değerini bil !!!!!!!!! hadi şimdi balkona tatile (=

aslında problemimiz çok ve hep eşimden kaynaklı, mükemmel bir ailesi var, o polis ben öğretmenim maddi sıkıntımız yok, ama hiçbir işi beceremez tamir edecekkken kırar her yeri, kalorifer peteği damlatsa bir sene sonra yapar, bir şey yapması gerekse hep sonra yaparım der ama yapmaz, bir yere gitsek sonu kavgayla biter v.b
neyse bugün beni okuldan aldı biraz gezer yemek yeriz dedi, yola çıktık deniz kenarında o kadar nezih yer varken belediye tesislerine gidelim dedi eyvallah dedim, otoparka girecektik aaa 5 liraymış alışveriş merkezine park edelim dedi, park yerine yanlış yerden girdi uyardıkça inadına ters yönden gitmeye devam etti, insanlar sıkıştı park yerini allak bullak etti, ben sinirlenince de -el alemin kadınları güler yüzlü hoşgörülüdür sen ise hep terssin, dedi. kavga ettik - dönelim, dedi. şimdi evdeyiz...
iki yıldır evliyiz ve ben artık onu sevmediğimi anlıyorum, biraz daha becerikli olmasını bekliyorum, sırtımı korkmadan ona dayamak istiyorum, bunlar sorun değil de ben mi abartıyorum...

canim daha cok yeni evlisin bunlar gecici seyler arkadasin dedigi gibi seytanin vesvesesi bence bunlar gecer esinle otur sakin sakin konusmayi dene belki seninde hatalarin vardir ama göremiyorsundur yanlis anlama seni tanimiyorum esinide ama maglesef problemler karsilikli oluyor tek tarafli olmuyor esinle otur konus derim ben

ne demek be can..keşke gerçek hayatta da böyle arkadaşlıklarımız olsa derdimize derman olan ! hayat senin yönlendirmek senin elinde.çok üstümüze geliyor yaşam koşulları ve sevdiklerimizden çıkarıyoruz acısını.elbet hataları da oluyor bizi gaza getirip iyice çileden çıkartacak hatalar :) ama inan bana, hergün kavga da olsa kavga etmeyi bile özlersin sevdiğin adam gerçekten içindeyse :) ki ben sevdiğini ancak yaşam koşullarından yorulduğunu görüyorum.sen 'kadınsın' sen 'güçlü' olansın sen 'tek başına yuvayı kuran'sın.kendi değerini bil !!!!!!!!! hadi şimdi balkona tatile (=

özellikle benim yaşadığım yerde böyle derdime derman olacak, beni dinleyecek sırdaş bulmak çok zor, çok iyi tanımak lazım, güzel tavsiyelerin ve dileklerin için teşekkürler...

aslında problemimiz çok ve hep eşimden kaynaklı, mükemmel bir ailesi var, o polis ben öğretmenim maddi sıkıntımız yok, ama hiçbir işi beceremez tamir edecekkken kırar her yeri, kalorifer peteği damlatsa bir sene sonra yapar, bir şey yapması gerekse hep sonra yaparım der ama yapmaz, bir yere gitsek sonu kavgayla biter v.b
neyse bugün beni okuldan aldı biraz gezer yemek yeriz dedi, yola çıktık deniz kenarında o kadar nezih yer varken belediye tesislerine gidelim dedi eyvallah dedim, otoparka girecektik aaa 5 liraymış alışveriş merkezine park edelim dedi, park yerine yanlış yerden girdi uyardıkça inadına ters yönden gitmeye devam etti, insanlar sıkıştı park yerini allak bullak etti, ben sinirlenince de -el alemin kadınları güler yüzlü hoşgörülüdür sen ise hep terssin, dedi. kavga ettik - dönelim, dedi. şimdi evdeyiz...
iki yıldır evliyiz ve ben artık onu sevmediğimi anlıyorum, biraz daha becerikli olmasını bekliyorum, sırtımı korkmadan ona dayamak istiyorum, bunlar sorun değil de ben mi abartıyorum...

bunlar o kadar basit şeyler ki başka insanların yaşadıklarının yanında. bence konuşmayı dene. yuva yıkmaya değmez bunlar için...

hmm.. bu polisler hep böyle üç beş kuruşun hesabını yapan adamlar oluyo herhalde.

kadın aldatılıyor, şiddete maruz kalıyor, kazandığı para sömürülüyor, yine de boşan desen "ama ben kocamı çok seviyorum, evliliğimi yıkmak istemiyorum" diyor

konu sahinin de kocası karısına yardımcı, romantik, ilgili bir erkek, karısı kendisinden soğuyor.. neymiş tren kazasını anlatmış içini burmuş konu sahibinin.. yok efendim yurtdışı tatili neden hayalmiş.. aman da petek akıtmış da becerip yapamamış.. boşanılsınmış..

her insan bir dünya işte..

Nekadarda guzel soylemissin.her insanın olumsuz yönleri var.eger evlilikte bunları görürsek sürekli evli adam kalmaz dünyada.zaten şimdiki evliliklerin çabuk bitmesinin nedeni bu düşünceler. Yazık neler okuyoruz bu tarz seyler okuyun biraz kocanıza tekrar asık olursunuz

Tatlım bunlar dert mi allasen hangi erkek becerikli ki?:) Benim eşimede bişeyi kırk kere tembihlemek lazım yoksa yapmaz, tamir falan hiç beceremez üstüne bide tembeldir ayrıca biraz temizlik özürlüsüdür çok döker saçar ama olsun içkisi sigarası kadın alemleri vs yoktur gece dışarı bile çıkmaz ne istersem alır maaşını bana teslim eder ailemede banada saygılı ilgilidir vs vs daha nolsun böyle şeyleri gözardı ettirebiliyo sonuçta.
Babam tamirden falan anlıyoda noluyo herşeyi kendisi yapmaya çalışıyo tamirci çağırmıyo 5 dklık iş 1 saatte oluyo daha çok batıyo bozuluyo yapma diye yalvarıyoz:) Çok bilen erkekle uğraşmak daha zor bırak biraz beceriksiz olsun zamanla "ben sana demiştim"lerin artacak o da senin üstünlüğünü kabullenecektir tecrübeyle sabittir:)

herkes arada sırada kocasına sinir olur canım...

olumlu yönlerini görmeye çalışsan biraz da.. ama ben geçici bir durum olduğuna inanıyorum. hem sen sanıyor musun ki bütün erkekler hem becerikli hem cömert, hem zengin... hepsinin farklı farklı huyları var. benim eşim de tamir konualarında aynen senin eşin gibidir. ama naapiym yani... bir de benim eşime 2. kere şunu yapar mısın diyemezsin.. dedin mi yandın demektir. ben de artık 2.kere söylemiyorum, hemen bir usta buluyorum.

sırtını dayama konusunu da çok iyi anlıyorum. ama bu biraz da maddiyatla doğru orantılı gibi geliyor bana...

herkes arada sırada kocasına sinir olur canım...

olumlu yönlerini görmeye çalışsan biraz da.. ama ben geçici bir durum olduğuna inanıyorum. hem sen sanıyor musun ki bütün erkekler hem becerikli hem cömert, hem zengin... hepsinin farklı farklı huyları var. benim eşim de tamir konualarında aynen senin eşin gibidir. ama naapiym yani... bir de benim eşime 2. kere şunu yapar mısın diyemezsin.. dedin mi yandın demektir. ben de artık 2.kere söylemiyorum, hemen bir usta buluyorum.

sırtını dayama konusunu da çok iyi anlıyorum. ama bu biraz da maddiyatla doğru orantılı gibi geliyor bana...

maddi anlamda değil, iş bitirici olmasını istiyorum, gözüm arkada kalmasın eşim halleder diyeyim yeter, yoksa sağlık oldukça para kazanılır, huzurlu mutlu olalım gerisi gelir.

eşin tamirci değil ki her iş elinden gelmek zorunda değil
maddi sıkıntınız yoksa bu tip şeyler için tamirci çağır
ufak tefek şeyleri de dert etme canım
herkeste oluyor bunlar bunları büyütüp de stres yapcak bişey yok ortada.
bence biraz abartıyorsun. eşine sevgin azalmış olabilir bu kadar ufak şeyleri dert ediyorsan

Back
X