ayyy bende bitek benimki böyle sanırdım. :)))) yani sanki bizi anlatmışsın. ben sayesinde erkek gibi oldum. evimizde 4 yıldır oturuyoruz ilk yıl tuvalet kapısının alt kısmı kırıldı zor kapanıyo her gelen laf ediyo. kendi tamir etmediği gibi tamircide çağırmıyo bıktım söylemekten bikaç aydırda nasıl olduysa kapıda vaz geçti eşimden herhalde düzeldi kapanıyo

evdeki tüm lambalar bozuktu daha taşındığımızda başladı arzaları 3 tanesi hiç yanmıyo biride tuvalet 2 yıl falan karanlıkta girdik holün ışığını yakıyoduk. bende inat edip bakmadım. 2 yılın sonunda bir gün 30 dk da falan halletti. 1 haftada söyledi lambaları nasıl yapmışım bak yanıyo baaak yine yanıyo diye :)).
bide ukalaki sorma bebeğim oldu evden pek çıkamıyorum. bizimki öle fatura falanda yatırmaz. bide niye yatırmıyon diye laf eder. bende gidip hepsini yatırıyorum eve gelince olan muhabbet.
-faturaları yatırdınmı?
-hepsini yatırdım.
-elektirik?
-yatırdım
-su?
-onuda yatırdım
-doğalgaz?
-eveeeeeet.
-internet telefon?
-onuda
-hepsini yatırdın yani????
aynen muhabbet bu... yani bir insanı sinir etmenin 1001 yolu diye kitap çıkarsa eşim valla zengin oluruz. bende bütün işler için birini tutarım parayla

ama bak şimdi uyandı geldi öpücük verip bana gidip su içti ve yattı gelde sevme uyuz muyuz ama iyi kuşum

ayyy tam gaza gelmiştim tüm yelkenler indi şimdi