seviyordum, beni bu duruma eşimin yaptıkları getirdi o çok değişti zamanla ama benim içimdeki sevgi eskisi gibi değil
ilk zamanlarda yolda bir çocuk bana çarpsa çocuğun yakasından tutar kaldırıma çarpardı, neden herkes sana bakıyor deyip karşıdan gelip bana bakmadığına emin olduğum adama bile ağza alınmayacak küfürler ederdi, kendi istediği gibi giyinmemi istedi mesela giydiğin bütün elbiseler iğrenç ben elbise sevmiyorum pantolon giy vb. bunu bilmiyor muydu, nasıl giyindiğimi görmedi mi, annesi ile babası ilk geldiğinde beni onlara şikayet etti, surat asıp oturuyormuşum bu gidişle beynimi dağıtacakmış, anne babası gidince yaptığının yanlış olduğunu söyledim ağzıma silah dayadı ve seni öldürürüm sus dedi, tabi hemen evi terketmek istedim yarın öbür gün o silahı çeker diye düşündüm, ayağıma kapandı günlerce ağladı ve gerçekten bir daha hiç olmadı ama ona, şiddet içeren tek bir davranış görürsem hayatımın ondan kıymetli olduğunu ve asla arkama bakmayacağımı söyledim... evlendiğimden beri sadce eşimi görüyorum, arkadaşlarımla bir yere gitsem surat asar mesela, alış-verişe onunla giderim haliyle giydiklerimi beğenmediği için uzakta durur, giydiğim şeyden zevk almam mesela çünkü kocam beğenmez, eee onun istediklerini giy derseniz, annesi 55 yaşında annesi ile bir eş giyinmek bu yaşımda bir düşünün, yaptığım yemeği zevkle yapmam çünkü onun için yemek yemek hayatta kalmak için mecburi yapılması gereken bir şeydir( bu arada boğa burcuyum yemek yemeyi severim, çok güzel de yemek yaparım)
Artık hayattan zevk almıyorum ve açtığım konu benim için sorun kimse kusura bakmasın...