Bunu yaşayan tek ben miyim bilmiyorum ama son 1 senedir sürekli hayatımdan birileri çıkıyor. Sadece karşı cinsle ilişkiler manasında değil aile ilişkileri, arkadaşlık ilişkileri de dahil. Ve bu bitişlerin hiç birinde karar veren ben değilim. Örneğin aile arasında anlaşmazlık çıkıyor annemle halam birbirine küsüyor kuzenlerim de dahil olmak üzere herkes beni hayatından çıkarıyor. Halbuki tek sorun annemle halamın tartışması konunun içinde bile değilim. Arkadaş grubunda tartışılıyor herkes teker teker gruptan ayrılıyor bundan sonra tek görüşürüz deniyor halbuki grup halinde çok güzeldik bu sefer de o grubun güzelliğini kaybediyorum. Sanki sosyal çevrem yavaş ve köklü bir değişim içindeymiş ben de müdahale edemiyormuşum gibi hissediyorum. Çok özlediğim insanlar var. Bu kadar kolay gözden çıkarıldığıma göre belki de zaten sevilmemişim. Buna rağmen seviyorum, özlüyorum, eskisi gibi olmayı hissediyorum. Git gide yapayalnız kalıyormuş gibi hissediyorum. Bunları yaşayanlar var mı yoksa sadece ben mi kafama takıyorum? Tavsiyeleriniz veya tecrübeleriniz varsa dinlemek isterim...