Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah erken olmuş bende sürekli kontrol ediyordum ama işte hangi kuş yaptıysa artıkyok canım anneleri öldürmez bizdede var şu an ikinci yavruyu büyütüyor güvercin geçen senede yapmıştı karga yiyor onları bizim önce yumurtalar kayboldu sonra çıkan yavrular bidaha yumurtladı takip ettik bu sefer bi baktık karga yine geldibizde korumaya aldık çokk şükür bu sene kargaya kaptırmadan ikinci yavruları büyütüyoruz
![]()
Vallahi biktirdilar kacmiyolarda Geçen mayıs taşındım balkon yikamaktan yoruldum pencere onlerinede pisliyolar artik kapatacazCanım korkuluk gibi bir sey yapsan gelmezler :)
kaç yavru öldü ?Yazık sürekli dönüp duruyorlar yavruları arıyorlar
Evet çok tatlı adresi verde birkaçını yollayim sanaya çok tatlılar aslında ama çok pisletiyorlar ya hu etrafı.
2 tane canım parçalamış eskiyalarkaç yavru öldü ?
Aynen çok üzüldüm de anneleri heralde gitmiyolar arıyorlaroff kıyamam
![]()
ayy kıyamam ya hayvan bile olsalar anne yüreği işte :/ off içim parçalandı şuan.Aynen çok üzüldüm de anneleri heralde gitmiyolar arıyorlar![]()
Ah canım sorma dün yemek bile yiyemedim onları öyle görünce artık kapatmaya karar verdik balkonuayy kıyamam ya hayvan bile olsalar anne yüreği işte :/ off içim parçalandı şuan.![]()
Bence de kapatın yaAh canım sorma dün yemek bile yiyemedim onları öyle görünce artık kapatmaya karar verdik balkonu
Evet çok tatlı adresi verde birkaçını yollayim sana![]()
Tahtayı nerden buluyumHahah istemsizce güldüm
Tahtaya siyah poset as onuda da balkonun ortasina bagla canım
Tahtayı nerden buluyumHerifi diksem balkona olurmu Poşet baglayip
![]()
Adam zaten odun ha tahta dikmisim ha adamıYok mu etrafta insaat vs.
Koca, kesin çözüm bence![]()