Sanırım biraz zaman gerecek dediğiniz gibi çok dışlanmış olabilir. Bize de 45 günlük anca vardı yavru bir kedi iki hafta önce köyden geldi annesi bakmamış çok zayıftı şimdi sağlığına kavuştu çok şükür sürekli yanımızda hopluyor zıplıyor fakat diğer büyük kedimiz onu kabul etmiyor alışmadı ısırıyor üzerine çıkıp boynuna dişini geçiriyor direk oyun mu oynuyor acaba desekte yavru ciyaklıyor tabi canı acıyor hemen alıyoruz elinden örtülerini değiştiriyorum kokuya alışsın diye yok ruh hastası bizim ki kabullenmiyorGeçici olarak evime gelen 2.5 aylık erkek minik kedi var, 3 gündür bende ama kendini sevdirmeyi geçtim ayağa kalktığımız zaman bile hemen saklanıyor. Kardeşi yuva bulmuş ondan ayrıldığı icin ilk 2 gün çok ağladı ama dün gece ve bugün gayet iyi hiç ağlamadı. Bizden korkmasına rağmen sürekli yanımızda duruyor gece benimle uyuyor. Ben çağırınca hemen geliyor ama asla dokunamıyoruz. Insanlara alışmasını nasıl sağlayacağım arkadaşlar
Not: Dövülmüş olabilir mi diye sordum ama benden önceki geçici yuvası kedileri çok seven biriymiş bilemedim
Bugün elimi uzattım kokladıktan sonra sevdirdi ilk defa kendiniYanınızda uyuması bence alışmaya başladığını gösteriyor bence. Çok zorlamadan gün içinde o istediğinde oyun oynayıp saklandığı yerden zorla çıkarmazsanız zamanla alışacağını düşünüyorum. Bazılarının mizacı sert olabilir benimki gelenin geçenin ağzını kırar mesela ama bana karşı daha sıcakkanlıdır. Bakım verenine daha çok bağlanır zamanla.
Yaa çok güzel birşey yapmışsınız, inşallah sizinkilerde çabucak alışırlar birbirlerineSanırım biraz zaman gerecek dediğiniz gibi çok dışlanmış olabilir. Bize de 45 günlük anca vardı yavru bir kedi iki hafta önce köyden geldi annesi bakmamış çok zayıftı şimdi sağlığına kavuştu çok şükür sürekli yanımızda hopluyor zıplıyor fakat diğer büyük kedimiz onu kabul etmiyor alışmadı ısırıyor üzerine çıkıp boynuna dişini geçiriyor direk oyun mu oynuyor acaba desekte yavru ciyaklıyor tabi canı acıyor hemen alıyoruz elinden örtülerini değiştiriyorum kokuya alışsın diye yok ruh hastası bizim ki kabullenmiyorNe yapıcam bilemedim. Doğurduğun çocuktan daha zor bunların psikolojsi
Gerçekten sevginin çözmeyeceği şey yok, sabahtan beri aşk yaşıyoruz resmenTek ihtiyacınız olan zaman
Gece sizinle uyuyorsa dokunulmasini sevmiyor değildir kiGeçici olarak evime gelen 2.5 aylık erkek minik kedi var, 3 gündür bende ama kendini sevdirmeyi geçtim ayağa kalktığımız zaman bile hemen saklanıyor. Kardeşi yuva bulmuş ondan ayrıldığı icin ilk 2 gün çok ağladı ama dün gece ve bugün gayet iyi hiç ağlamadı. Bizden korkmasına rağmen sürekli yanımızda duruyor gece benimle uyuyor. Ben çağırınca hemen geliyor ama asla dokunamıyoruz. Insanlara alışmasını nasıl sağlayacağım arkadaşlar
Not: Dövülmüş olabilir mi diye sordum ama benden önceki geçici yuvası kedileri çok seven biriymiş bilemedim
Dun birisi konu açmıştı cinli kedi diye asdasfgaafsgsdasYanınızda uyuması bence alışmaya başladığını gösteriyor bence. Çok zorlamadan gün içinde o istediğinde oyun oynayıp saklandığı yerden zorla çıkarmazsanız zamanla alışacağını düşünüyorum. Bazılarının mizacı sert olabilir benimki gelenin geçenin ağzını kırar mesela ama bana karşı daha sıcakkanlıdır. Bakım verenine daha çok bağlanır zamanla.
Ay o soruda da varım ben, bi bu abla kedisiyle kaynaşmaya çalışıyor bi alt soruda kedisi vefat eden var onun altında da cinli kedi var. Gördükçe sinirlerim bozuluyorDun birisi konu açmıştı cinli kedi diye asdasfgaafsgsdas
Seninki de cinli galiba
Cinlinin alasiysa annemin tabiriyle (babama öyle der ) bayraklı deli senin kiAy o soruda da varım ben, bi bu abla kedisiyle kaynaşmaya çalışıyor bi alt soruda kedisi vefat eden var onun altında da cinli kedi var. Gördükçe sinirlerim bozuluyorbenimki cinlinin alası ama bebişimdir Eki Görüntüle 3130047
Üf isim hafızam 0 ya evet sen bayraklı deli olansın o sorudanCinlinin alasiysa annemin tabiriyle (babama öyle der ) bayraklı deli senin kidiğerleri ikinci üçüncü sırada anca
Ve aşırı tatlıymış bayyildim
Zaten kedi manyagiyim.
Hatta sapığı olabilirim içime sokasim geliyo evlat diye dogurasim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?