• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yavru kedi sahiplendim ama bana çok bağımlı

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
yavru kedim 3 gündür bizde. 2 aylık. çabuk alıştı ben çok sevdim kucağımda uyuttum. sanırım ilgiyi abarttım. şimdi içerde ne zaman otursam gelip omzumda uyuyor. dışarı çıksam peşimden ayrılmıyor. salona bırakıp kapıyı örtünce çok miyavlıyor. gece salona bırakıyoruz uyutup öyle çıkıyorum. yoksa aklım kalıyor. miyavlıyor sürekli.

Yavru olduğu için olması muhtemel. Bende insan yavrusu var 7 aylık o da öyle😂 kedim yok. Bebekler böyle. Misal benim kızım da ne yalnız oynar ne yalnız kendisi uyur. Zamanla değişir sabredin. Maşallah minnoşa ne de tatlıdır şimdi o🧿

yavru kedim 3 gündür bizde. 2 aylık. çabuk alıştı ben çok sevdim kucağımda uyuttum. sanırım ilgiyi abarttım. şimdi içerde ne zaman otursam gelip omzumda uyuyor. dışarı çıksam peşimden ayrılmıyor. salona bırakıp kapıyı örtünce çok miyavlıyor. gece salona bırakıyoruz uyutup öyle çıkıyorum. yoksa aklım kalıyor. miyavlıyor sürekli.
Yazık ya kedicik sizi annesi sanıyor sanırsam birazcık abartmışsınız ilgiyi 🤭 yavaş yavaş alıştırın mesela karanlıktan korkuyorsa odayı loş ışıkla aydınlatın yavaş yavaş yanlız uyumaya alışsın, biraz bırakın miyavlasin kendi uyusun öyle öyle alışacak mecbur 😊

Anlattıklarınızın hepsi çok normal. Şuanda küçücük biri yanında olsun istiyor birine sığınmak istiyor. Büyüdükçe bu olay azalır benim kedim de yavruyken böyleydi büyüdükçe azalacak. Ama bir şeyleri öğretmek istiyorsanız mesela gece başka odada yatsın istiyorsanız bunu şimdiden öğretin miyavlasa da kısa sürede alışır. Büyüyünce alıştıramazsınız.

Ben de Kedi mi daha gözlerini açmamış iken sahiplemiştim. Küçük kediler sıcak ortamları daha çok seviyorlar Bu yüzden göğsünüze omzunuza karnınıza yatıyor olursa çok normal bu davranışı.
Sizi annesi olarak benimsiyecektir büyük ihtimalle, 5 aylık olduğu zaman fıldır fıldır koşturacağı için emin olun o masum yatmaları özleyeceksiniz.😀
2 yaşından sonrada tembelleşiyorlar biraz daha.
Benim oğlum şuan 6 yaşında artık hep uyuyor 🥲 ama gözümde ilk gün sahipkendiğimde ki hala o küçük çocuk ❤

Kediler kapali kapilardan nefret eder :)
Benim kedimde sahiplendigimde 2 ay civariydi ensemden hic inmezdi surekli kucagimda uyurdu saclarimla oynardi ama buyudukce bu huylarindan vazgecti ozgur ruhlu bir kedi oldu simdi cani isterse gelir kucagima fazla sevdirmez kendisini. Ona ozel 2 yatagi olmasina ragmen geceleri cogunlukla bizim ayak ucumuzda uyur ya da ustumuzde yatar 😅
Suan bebek o daha sicakliga ilgiye cok ihtiyaci var havalarda soguk usuyodur. Evde varsa sicak su torbasi yapip uzerine kavlu serip yanina koyabilirsiniz onun uzerinde yatip kendini isitabilir ama yinede dikkat edin su fazla sicak olmasin her turlu kazaya karsi

Sizi anne kedi olarak görüyor çok sevimli , uzun ve sağlıklı ömürler dilerim küçük kediciğe

Bizde aynı durumdayız bazen onu uyutup öyle gidiyorum yatak odasına ama alışmadı bazen ben kalkınca uyanıyor yanımdan şimdi artık miyavlamasına dayanmaya çalışıyoruz kapıyı açmamak için başarılı olamadık ama deniyoruz çözüm bulursanız banada söyleyin :D

yavru olduğu için olmasın?

Back
X