Yavru kedi?

leydii18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.637
1.952
133
Kizlar esim yavru kedi bulmus kartonda birakmislar annesi falanda yok.eve getirdi. 10 gunluk falan gizleri bgun acildi. Sicak tutuyrm besliyorum cisini yaptiriyorum. Ama dilinin uc kismi sari renk gozleride koyu mavi ama bugulu gibi.körmu acaba. Dili neden o renk bilen varmii ??

gözleri normalde dilini bilemedim veterinere götürmek en iyisi

Bebekler yeni dogdugunda kornealari ince diye gozler mavidir bir sorun yok.. su gune kadar yasatabildinizse ne mutlu size. Sık sık tuvalet yaptirmak ve beslemek gerek cunku

Hemde nasil ya sari gibi rengi bide allahim pek sirin. Ama cok viyakliyo valla. Sicak pet sise koydum havlunun altina gitmis yanina kivrilivermis kiyamam

Yazik yavrum ya annesini nasil ariyordur

Bence de bir veterinere gosterebilirsiniz

Bebekler yeni dogdugunda kornealari ince diye gozler mavidir bir sorun yok.. su gune kadar yasatabildinizse ne mutlu size. Sık sık tuvalet yaptirmak ve beslemek gerek cunku

Daha 2 gun oldu ama mutlu gibi ne vilim uyuyo surekli kivrilip. Ama dilini kafama taktim. Bide parmagimi emiyo acaba hastalik falan kaparmiyim diye korktum

Kizlar esim yavru kedi bulmus kartonda birakmislar annesi falanda yok.eve getirdi. 10 gunluk falan gizleri bgun acildi. Sicak tutuyrm besliyorum cisini yaptiriyorum. Ama dilinin uc kismi sari renk gozleride koyu mavi ama bugulu gibi.körmu acaba. Dili neden o renk bilen varmii ??

Bir veterinere götürme şansınız var mı? Sonuçta inek sütü de içemez onlar. Onlara özel yiyecekler var.

Yazik yavrum ya annesini nasil ariyordur

Bence de bir veterinere gosterebilirsiniz
Burda duzgun veteriner yok genelde burdakiler koyundan inekten anliyolarmis. Esimin kopegi vardi veterinere goturduklerinde biz anlamayiz demisler nasil isse anlamadim

Daha 2 gun oldu ama mutlu gibi ne vilim uyuyo surekli kivrilip. Ama dilini kafama taktim. Bide parmagimi emiyo acaba hastalik falan kaparmiyim diye korktum

Hic bisey olmaz.. agizlari steril mikrop barindirmaz zaten kendilerini yalayarak temizlemeleri de bu yuzden.. istedigi gibi emsin bebecik.

merak etme kapmazsın sadece çişini felan yaptırdıktan sonra ellerini iyi yıka şuan aşısı yok 2 aylık olana kadar da yapılmayacak. neyle besliyosun bu arada ve gazını çıkartıyor musun?

Ne tatlıı :) bir arkadasım kedilerle çok alakadar sutu biraz su ile karıstırmak gerekiyormus galiba sutun içindeki bi madde kedinin sindirim sistemini bozmasın diye bir arastırın isterseniz bende tam bilmiyorum ama kesin bi bakın ona

Göz rengi çok normal, vıyaklaması da tabi. Sık sık besleyin. Biz daha gözlerini hiç açmamış bir yavru bulmuştuk. 3 gün yaşadık birlikte :( Ama o yeni doğmuştu. Sizin minik gözünü açtığına göre bir şey olmaz inşallah. Sıcak tutmaya çalışın, bir de çok elinize almayın bence. Yerim ben onu :)

merak etme kapmazsın sadece çişini felan yaptırdıktan sonra ellerini iyi yıka şuan aşısı yok 2 aylık olana kadar da yapılmayacak. neyle besliyosun bu arada ve gazını çıkartıyor musun?

Daha 2 gun oldu suan sutu sulandrp iciriyorum ilik bir sekilde ama yarin ozel kedi sutu alica. Firsatim olmadida. Gazini cikartiyorum sirtini ovuyorum bide orasini ovuyorum pirttt ediyoo :halay:

Kediden size hastalık bulaşmaz korkmayın, annesinin memesini aradığı için emiyor parmağınızı. Dili için mutlaka götürün vetrinere bir de o kadar küçük kediye süt dokunur ishal yapar onların özel mamaları oluyor onlardan verebilirsiniz. Yoğurt verebilirsiniz ya da yavru kedi özel yaş maması.

Konuyla alakasız ama biseyi merak ettim bi kedi kaç aylık olduktan sonra sahiplenilebilir yoksa bunun bi ay sınırı yok mu?

Back
X