- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.079
- 598
- Konu Sahibi 1cilek1karamel
-
Agzi kokuyor mu kedinin. Kokuyorsa enfeksiyon olabilir.goturecegim hemen insallah birseyi cikmaz
yok kokmuyor hic bugun buldum daha ama oyle zayif celimsiz falanda degilAgzi kokuyor mu kedinin. Kokuyorsa enfeksiyon olabilir.
Arkadaslar sizlere cok acil danışmam gerekiyor lutfen bir sure bdv den kalkmasın konu. Yaklaşık 3 haftalık bir kedi ne ile beslenir? yavru kediler icin olan yas mamalardan alıp verdim yedi ama 15 dk sonra kustu yaklaşık 4 5 saat oncede sulandirilmis sut verdim 2 defa dilini degdirdi o kadar.Bilgisi olanlar cok acil yardimci olabilir mi?
Acaba annesi aramışmıdır kediciği. Annesi olmadığına emin olduğunuz için mi aldınız?yok kokmuyor hic bugun buldum daha ama oyle zayif celimsiz falanda degil
peki kutu hazır sutlerden olur mu?Ben de yavru kedi bakmistim ayni sekilde cok ufakti. Veterinerden aldigim tavsiye su sekildeydi 1 bardak sutun icine yumurta sarisi koy karistir. Cezvede icirecegin kadarini ilit bilegine dok sicak olmamali agzi yanar. Bunu biberonla yoksa siringatla azar azar verebilirsin.
Bebek oldugu icin 3 saat arayla beslemelisin.
su an evde verebilecegim kutu sut ve yas mama var sadece zatenHaşlanmış tavuk, et vs verme sakın. O daha bebek. İnsan yavrusuna 3 haftalıkken iskender vermediğimize göre.. ihtiyacı olan şey sadece süt daha. Veteriner kliniklerinde, petshoplarda süt tozları var. Şırıngayla ondan vermelisin.
ben almadim ki yoldaydik trafik sıkışmıştı önumuzdeki arabadan ses geldiğini duyduk tabi indik hemen o arabayi kaldırdık falan lastiğin oradan düştü yola adam yaklaşık 30 km yol gelmis farketmemis bende aldim hemen getirdim eve bir patiside yok ama muhtemelen doğuştan cunku yara kan vs. hic birsey yokAcaba annesi aramışmıdır kediciği. Annesi olmadığına emin olduğunuz için mi aldınız?
pirinc unu ve bebek mamasi yok ama eger ise yarayacaksa komsulara sorarim mamaYaş mamayı sindiremediyse çok ufaktır, öncelikle bir sıcak su torbası yapın, temiz bir beze sarıp üstünde yatırın, hava sıcak bile olsa yavru kediler üşürler, annelerinin ten sıcağıyla kendilerini dengelerler.
Yarım çay bardağı süte yarım çay bardağı içme suyu ve çay kaşığının ucu ile şeker katın, yine çay kaşığının ucu ile pirinç unu koyun, kaynatın ve soğutun, şırınga ya da biberon ile 2 saatte bir besleyin ama küçük miktarlarda. Islak pamuk ile poposuna masaj yapın. Evde bebek maması varsa yine az miktarda sulandırarak verebilirsiniz. Bunlar acil tedbirler tabi yarın mutlaka veterinere götürün
Yavru kedi köpekler için süt tozu var onlardan alın, siringayla verin birazcik buyuyene kadar. Bende almıştım köpeğim çok küçük gelmişti bana ,süt zaten yaramio veterinerde bebek maması verdi iki farklı marka denedim yaramadı ,gaz yaptı ,süt tozu güzel beslio doyuruoArkadaslar sizlere cok acil danışmam gerekiyor lutfen bir sure bdv den kalkmasın konu. Yaklaşık 3 haftalık bir kedi ne ile beslenir? yavru kediler icin olan yas mamalardan alıp verdim yedi ama 15 dk sonra kustu yaklaşık 4 5 saat oncede sulandirilmis sut verdim 2 defa dilini degdirdi o kadar.Bilgisi olanlar cok acil yardimci olabilir mi?
yürüyor ama ayakta durmakta zorlaniyor tabiki patileri titriyor duz durdugunda hemen düşüyor daha oncesinde 7 haftalik kedi sahiplenip beslemistim bu ondan cok daha kucuk 3 4 haftaliktir diye tahmin ettim o yuzdenKıyamam ya, annesi oraya sakladı demek ki, kardeşlerinden de ayrı düştü. Yürüyebiliyor mu? Üç haftalık olduğundan nasıl emin oldunuz?
sut tozum yokki sadece kutu sut ve yavru kedi icin yas mama var evdeYavru kedi köpekler için süt tozu var onlardan alın, siringayla verin birazcik buyuyene kadar. Bende almıştım köpeğim çok küçük gelmişti bana ,süt zaten yaramio veterinerde bebek maması verdi iki farklı marka denedim yaramadı ,gaz yaptı ,süt tozu güzel beslio doyuruo
Sabaha kadar idare ediceksiniz mecbur ,yarı yarıya sulandirilmis sut ile.
Ben anlayamiyorum ya biz eskiden kedimize ,köpeğimize sut verirdik sulandirmadan etmeden ne ishal olurlardi ,ne hasta olurlardi aşı fln da yoktu.... şimdi bakiyorumda hayret ediyorum nasıl yani diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?