Yavru kedim hasta mı?

Goturdum veterinere hanımlar.. kaç tane iğne yaptı. Bu kedilerde bi hastalıkmis.. antibiyotik e başlıcaz,yarin.. inşaallah iyi olur. Ölüme kadar götürebilirmis:KK42:. Diğer kediye de bulaşabilir dedi, :KK42: mama kabı su kabı ayri olsun dedi.. mama yemezse yarın serum takılacak falan. Offf.. inşaallah pisiciklerime birşey olmaz:KK42::KK42:

Tam da ne yaptınız diye mesaj atacaktım.
Bişey olmaz Allah'ın izniyle bak tedaviye de başlamışsınız. Korkma. :68:

Tam da ne yaptınız diye mesaj atacaktım.
Bişey olmaz Allah'ın izniyle bak tedaviye de başlamışsınız. Korkma. :KK68:
Çok şükür iğne olduktan sonra kendine geldi. Mamasini suyunu yedi.. ama tek sorun oğlumu odanın dışında uyutuyorum geceleri.. umarım kusmez bize

Antibiyotik kullanıyorum şimdi.. mamasini yemesi suyunu içmesine izin vermiyoruz. Biraz zor oluyor,cunku yavrunun tuvaletine girmek istiyo. Mamasini suyunu istiyo.. hayır demekten bogazim agriyo:hasta:

Ooy hayır dedikçe de inat ediyorlar.
Benim kızım 4 aylık. Tutturdum bir tek kuru mama ile besleyeceğim daha sağlıklı diye. Yavrum mutfakta miyavlıyor, pes ettim sonunda yoğurt verdim kendine geldi. Hayır dedikçe bi değişik oluyorlar. :(

Ooy hayır dedikçe de inat ediyorlar.
Benim kızım 4 aylık. Tutturdum bir tek kuru mama ile besleyeceğim daha sağlıklı diye. Yavrum mutfakta miyavlıyor, pes ettim sonunda yoğurt verdim kendine geldi. Hayır dedikçe bi değişik oluyorlar. :KK43:
Evet yaa. Hayır diyorum adımını durduruyor, bakıyor benim ses kesildi devam ediyor.... İlla yavrunun mama kabina girecek..:KK48:. şuan çok üzülüyorum yaa onu odanın dışında bırakmak zoruma gidiyor..ama onu dusundugumden.. :KK42:

Evet yaa. Hayır diyorum adımını durduruyor, bakıyor benim ses kesildi devam ediyor.... İlla yavrunun mama kabina girecek..:KK48:. şuan çok üzülüyorum yaa onu odanın dışında bırakmak zoruma gidiyor..ama onu dusundugumden.. :KK42:

Her şey onların daha iyi olması için. :KK200:
Onlar melek gibiler, iyileşip aranıza katıldığında her şeyi unutup kucağında uyur. :KK200:

Goturdum veterinere hanımlar.. kaç tane iğne yaptı. Bu kedilerde bi hastalıkmis.. antibiyotik e başlıcaz,yarin.. inşaallah iyi olur. Ölüme kadar götürebilirmis:KK42:. Diğer kediye de bulaşabilir dedi, :KK42: mama kabı su kabı ayri olsun dedi.. mama yemezse yarın serum takılacak falan. Offf.. inşaallah pisiciklerime birşey olmaz:KK42::KK42:

Umarım hemencik iyileşir minnoş :KK61:Neyse ki kediyle ilgilisiniz nefesini hemen fark edip veterinere gittiniz. Tedaviye de başlanmış hemen iyileşsiin :dua:

Demek kediciği sahiplenmeseydiniz kimsenin haberi olmadan hastalığından ölüp gidecekmiş zavallım :cry:

Umarım hemencik iyileşir minnoş :KK61:Neyse ki kediyle ilgilisiniz nefesini hemen fark edip veterinere gittiniz. Tedaviye de başlanmış hemen iyileşsiin :dua:

Demek kediciği sahiplenmeseydiniz kimsenin haberi olmadan hastalığından ölüp gidecekmiş zavallım :cry:
İnşaallah.. arada öksürmeye mı çalışıyor anlamıyorum... Antibiyotik iyi gelir inşaallah... Büyük kedimi de bi kaç gün zabetsem iyi olacak.. şuan en çok ona üzülüyorum:KK42:

Back
X