• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavru kedim hasta mı?

Goturdum veterinere hanımlar.. kaç tane iğne yaptı. Bu kedilerde bi hastalıkmis.. antibiyotik e başlıcaz,yarin.. inşaallah iyi olur. Ölüme kadar götürebilirmis:KK42:. Diğer kediye de bulaşabilir dedi, :KK42: mama kabı su kabı ayri olsun dedi.. mama yemezse yarın serum takılacak falan. Offf.. inşaallah pisiciklerime birşey olmaz:KK42::KK42:

Tam da ne yaptınız diye mesaj atacaktım.
Bişey olmaz Allah'ın izniyle bak tedaviye de başlamışsınız. Korkma. :68:

Tam da ne yaptınız diye mesaj atacaktım.
Bişey olmaz Allah'ın izniyle bak tedaviye de başlamışsınız. Korkma. :KK68:
Çok şükür iğne olduktan sonra kendine geldi. Mamasini suyunu yedi.. ama tek sorun oğlumu odanın dışında uyutuyorum geceleri.. umarım kusmez bize

Küsmez canım,sevince unutur. :KK200:
Antibiyotik kullanıyorum şimdi.. mamasini yemesi suyunu içmesine izin vermiyoruz. Biraz zor oluyor,cunku yavrunun tuvaletine girmek istiyo. Mamasini suyunu istiyo.. hayır demekten bogazim agriyo:hasta:

Antibiyotik kullanıyorum şimdi.. mamasini yemesi suyunu içmesine izin vermiyoruz. Biraz zor oluyor,cunku yavrunun tuvaletine girmek istiyo. Mamasini suyunu istiyo.. hayır demekten bogazim agriyo:hasta:

Ooy hayır dedikçe de inat ediyorlar.
Benim kızım 4 aylık. Tutturdum bir tek kuru mama ile besleyeceğim daha sağlıklı diye. Yavrum mutfakta miyavlıyor, pes ettim sonunda yoğurt verdim kendine geldi. Hayır dedikçe bi değişik oluyorlar. :(

Ooy hayır dedikçe de inat ediyorlar.
Benim kızım 4 aylık. Tutturdum bir tek kuru mama ile besleyeceğim daha sağlıklı diye. Yavrum mutfakta miyavlıyor, pes ettim sonunda yoğurt verdim kendine geldi. Hayır dedikçe bi değişik oluyorlar. :KK43:
Evet yaa. Hayır diyorum adımını durduruyor, bakıyor benim ses kesildi devam ediyor.... İlla yavrunun mama kabina girecek..:KK48:. şuan çok üzülüyorum yaa onu odanın dışında bırakmak zoruma gidiyor..ama onu dusundugumden.. :KK42:

Evet yaa. Hayır diyorum adımını durduruyor, bakıyor benim ses kesildi devam ediyor.... İlla yavrunun mama kabina girecek..:KK48:. şuan çok üzülüyorum yaa onu odanın dışında bırakmak zoruma gidiyor..ama onu dusundugumden.. :KK42:

Her şey onların daha iyi olması için. :KK200:
Onlar melek gibiler, iyileşip aranıza katıldığında her şeyi unutup kucağında uyur. :KK200:

Goturdum veterinere hanımlar.. kaç tane iğne yaptı. Bu kedilerde bi hastalıkmis.. antibiyotik e başlıcaz,yarin.. inşaallah iyi olur. Ölüme kadar götürebilirmis:KK42:. Diğer kediye de bulaşabilir dedi, :KK42: mama kabı su kabı ayri olsun dedi.. mama yemezse yarın serum takılacak falan. Offf.. inşaallah pisiciklerime birşey olmaz:KK42::KK42:

Umarım hemencik iyileşir minnoş :KK61:Neyse ki kediyle ilgilisiniz nefesini hemen fark edip veterinere gittiniz. Tedaviye de başlanmış hemen iyileşsiin :dua:

Demek kediciği sahiplenmeseydiniz kimsenin haberi olmadan hastalığından ölüp gidecekmiş zavallım :cry:

Umarım hemencik iyileşir minnoş :KK61:Neyse ki kediyle ilgilisiniz nefesini hemen fark edip veterinere gittiniz. Tedaviye de başlanmış hemen iyileşsiin :dua:

Demek kediciği sahiplenmeseydiniz kimsenin haberi olmadan hastalığından ölüp gidecekmiş zavallım :cry:
İnşaallah.. arada öksürmeye mı çalışıyor anlamıyorum... Antibiyotik iyi gelir inşaallah... Büyük kedimi de bi kaç gün zabetsem iyi olacak.. şuan en çok ona üzülüyorum:KK42:

Back
X