• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavru kedim sürekli ısırıyor ve aşırı yaramaz

BonnyLass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2021
516
1.071
63
26
4 aylık dişi yavru kedim var tekir çok güzel bir bağ kurduğumuzu düşünüyorum çok oyuncu ve cana yakın bir kedi. Tekirlerin haylaz olduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim. O kadar çok ısırıyor ki sadece birkaç dakika yanıma gelip kendini sevdiriyor mırlıyor yalıyor sonra direkt ısırmaya başlıyor. Ellerim çizik içinde artık birkaç defa yüzüme de uzandı ama kendimi geri çektim. Bir iki kere de yavaşça burnumu ısırdı tamamen oyun için yaptığının farkındayım ama nasıl engel olabilirim? Veterinere sorduğumda bağır yoksa ilerde ısırmaya devam ettiğinde sıkıntı yaşarsın dedi. Ama bağırdığımda daha çok ısırıyor iyice oyun zannediyor. Kedi bakan arkadaşım büyüyünce kendiliğinden geçecek ısırması dişleri kaşınıyor diyor. Perdelere tırmanıyor terör estiriyor evde 😂 Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ilk defa hayvan sahiplendim.

Eğer ısırırsa ceza ver sevmeyi bırak çünkü oyun olarak düşünüyor seni annesi olarak görüyor ve sen tepkini belli etmezsen hep böyle devam eder

Eğer ısırırsa ceza ver sevmeyi bırak çünkü oyun olarak düşünüyor seni annesi olarak görüyor ve sen tepkini belli etmezsen hep böyle devam eder
Büyüyünce geçecek bir durum değil yani. Nasıl ceza verebilirim ne yapmalıyım?

Back
X