yavru kedimle ilgili bir sorun

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
Arkadaşlar bir haftalık yaralı bir yavru kedi buldum sokakta.Tabi ki onu öylece bırakmaya dayanamayarak aldım.Fakat kendi evim olmadığı için(yurtta kalıyorum) arkadaşımın evinde beslemek zorundayım.Bu yüzden her gün her dakika yanında olamıyorum.Her gün en fazla 6-7 saat onunla beraberim.

Eve 2-3 ay sonra çıkabileceğim,sorunum şu kedim beni sahibi olarak benimser mi benimsemez mi?Şimdilik beni görünce kucağıma çıkıyor,gideceğim zaman arkamdan ağlıyor.Ama ya zamanla beni unutur ve umursamazsa?Benimle mutlu olmazsa?

Daha önce hiç böyle bir durum yaşamamıştım o yüzden sizlerin cevabına ihtiyacım var.

Bu arada bahsettiğim arkadaşımın evinde bir de köpek var.Şuan da köpek ona karşı oldukça iyi davranıyor.Kedimin davranışları büyüdükçe köpeklerinki gibi mi olur??

yaptıgın cok güzel öncelikle..merak etme kedin seni unutmaz nasılsa ilerde eve cıkacaksın yemeğinini vere vere 1 hafta sonra acıkınca sana miyyavlar zaten benim oğlumda oyle gel desem hemen gelir kucagıma ama nası alısırsa öle gider sıkarak sevme ısırmaya alısıyo köpeğe benzemez ama bence cok iç iiçe olması iyi değil

Teşekkür ederim canım,inşallah dediğin gibi beni unutmaz.

Köpekle beraber yaşamak zorunda kalıcak hep,çünkü bu arkadaşımla eve çıkıcam ben 2-3 ay içinde.Şimdilik oldukça iyiler inşallah böyle devam ederler

seni unutsa bile evine aldığında yeniden alışır,benimser meliscim..
Ben benim böcüğü sahiplendiğimde bir yaşını geçmişti,ama zamanla bana alıştı ^^
Ayrıca hergün görmezse yabancılayabilir...Eski sevgilimin evindeki yavru kediyi kaç gece göğsümde uyuttum ama beni daha az gördüğü için yabancıladı büyüyünce
Ama dediğim gibi,aynı eve alacaksan benimser seni,tecrübeyle sabittir^^
bol patili günler!

Teşekkürler canım eve alıcam 2-3 ay sonra.Bir an önce onunla tüm vaktimi geçirmek istiyorum

çok doğru bi karar,bulunabilecek en iyi ev arkadaşı bir kedidir bence ^^
göğsünde uyur, mırıl mırıl ses çıkartır, sana kendini güvende hissettirir...
bu arada yaralı demiştin,geçmiş olsun..nesi vardı ki bulduğunda??

Aynen dünyadaki en sevdiğim canlılar kediler ve kedigiller zaten Çok asiller.

Boynunu büyük kediler ısırmış canım,fena halde ısırmış hemde Ayrıca annesi terk ettiği için çok korkuyordu,ağlayıp duruyordu.Sokakta dursa büyük ihtimal diğer kediler onu yerdi

Çok güzel bir şey yapmışsınız, öncelikle tebrik ederim. Kediniz sizi unutmaz, o konuda hiçbir endişeniz olmasın. Zaten aynı evde yaşamaya başladığınızda size çok daha fazla alışır ve benimser. Köpekle yaşıyor olması da ( iyi anlaştıklarını yazdığınız için) hiçbir probleme yol açmaz. Fakat bence problem olabilecek şey şu; kediniz gerçekten 1 haftalık mı yoksa biri mi öyle söyledi bilemiyorum ama 1 haftalıksa çok sık beslenmesi gerek. Kediler için özel olan süt tozları ile ya da gazlı bebekler için olan süt tozu ile beslemeniz gerek. 6-7 saati benimle geçiriyor demişsiniz. Sizden başka besleyen yoksa bu sıkıntı oluşturabilir. Bir de ufak bir ipucu vereyim; eğer dişleri çıktıysa kediniz en az 1 aylıktır. Bu da durumunuzu oldukça rahatlatır. Size bebeğinizle mutlu bir yaşantı diliyorum. Mümkün olduğunca çok fotoğraf çekin, bol bol zaman geçirin. Bebeklik dönemleri çok özleniyor sonra. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…