Yavru Mubiş

Paul Stanley

CatMan
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
926
709
33
29
Merhaba Sevgili Hanımlar;
Bir saat önce falan petshopa gidip yavru bir mubiş aldım.Evde komşumuzun verdiği büyük bir Mubiş var zaten ama daha önce yavru Mubiş`e hiç bakmadım bu yüzden korkuyorum.Hayvan çok durgun yem yemiyor uyuyor hep.Hasta mı diye korkuyorum ama ilk gün diyedir herhalde?Bilemiyorum...Mubiş besleyenlerden yardım ve öneriler bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

ilk günler hiç tepki gösterme evinize alışsın bi müddet sonra konuş sakin sakin avcuna yem al yemesini sağla zamanla güvenip sever seni sende artık bebek gibi seversin fotosunu koysaydın ,erkekmi dişimi

ilk günler hiç tepki gösterme evinize alışsın bi müddet sonra konuş sakin sakin avcuna yem al yemesini sağla zamanla güvenip sever seni sende artık bebek gibi seversin fotosunu koysaydın ,erkekmi dişimi
Erkek

Eklentiler

• IMG-20151104-WA0002.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 99
İlk olarak kafesin zeminindeki ızgarayı kaldırın. Zemine yem koyun. Bir kaba değil dökün öylece. Yemi kırıp kıramadığını gözlemleyin. Kıramıyorsa mama yapmalısınız. Yumurtayı haşlayın ve sarısını bisküviyle birlikte ezin verin miniğe.. Suyunu da zeminine koyun kafesin.
Hava akımı olmayan bir yerde olsun kafesi bir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…