Yavrucum

Deve tabani

*
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
3.125
10.535
208
Kizlar benim kızcem 4. Ayi bitirdi. Yalniz esim sagolsun gece pencereyi acinca yavrum ceryan da kaldi. Oksuruk basladi.
Doktora goturdum balgam sökturucu verdi.
Gece hic uyanmayan yavrum dün 4 kez uyandi oksurukten. Ilaci iki gundur kullaniyoruz doktor artar oksurugu bu ilacla dedi ama yazik o minnos bedeniyle nasıl öksürüyo.
Napsam bi daha mi gitsem yoksa biraz daha mi beklesem. Doktor cigerleri temiz usutmeden dolayi olmus falan dedi.
Ama cok minnos ya öhö öho yapip hapsiriyo :KK1:
Var mi önerisi olan günduz daha rahat ama gece zorlaniyoruz :KK43:

4 aylık olmasaydı bir kaç inanılmaz faydalı kaynana ilacı önerirdim :)
Ama yapacağınız tek şey artık böyle hastalıklara alışmaya çalışmak maalesef.

4 aylık olmasaydı bir kaç inanılmaz faydalı kaynana ilacı önerirdim :)
Ama yapacağınız tek şey artık böyle hastalıklara alışmaya çalışmak maalesef.
Yook aliskinim oglum da var ama yazik nefesi kesiliyo anlik :) vikis var bilir misiniz ? Sursemmi ki sirtina ?

hayır sakın sürmeyin onunla ilgili bir haber okumuştum. bebeklerde kullanılmıyor. balgam söktürücü öksürüğü artırır ama sonra çok rahatlayacak merak etmeyin. benim doktorum verdiğinde oksuruğu artırır sonra arkamdan saydırmayın doktora gittik daha çok öksürüyo diye dedi. biraz daha kullanın geçmezse götürürsünüz

Yook aliskinim oglum da var ama yazik nefesi kesiliyo anlik :) vikis var bilir misiniz ? Sursemmi ki sirtina ?
Yok, hayır viks büyükler için bile keskin bir uyarıcı.
Çocukta kullanabilmeniz için en az 3 yaşında olması lazım ki; onu da ancak topuklarına azar azar sürüp çorap giydirip yatırmanız lazım.(bu arada bu da öksürüğe iyi gelen bi yöntem ama yaş sınırı var)
Acı elma yağı varsa evde biraz göğsüne sürebilirsiniz ama bir kaç damla sadece, yumuşatır.

Bebek viksleri var. İçinde mentol olmayan. Doktor vermişti bana. 4 aylıkken benim minik de hastalanmıştı. Ayaklarının altına boynuna sürdüm. Little bee rub ismi. Okaliptüs var içinde.

hayır sakın sürmeyin onunla ilgili bir haber okumuştum. bebeklerde kullanılmıyor. balgam söktürücü öksürüğü artırır ama sonra çok rahatlayacak merak etmeyin. benim doktorum verdiğinde oksuruğu artırır sonra arkamdan saydırmayın doktora gittik daha çok öksürüyo diye dedi. biraz daha kullanın geçmezse götürürsünüz
Tesekkur ederim o zaman devam ilaca hic istifimi bozmiyim :)

Kiyamamm ya cok gecmis olsun ... bizde 12 haftalikken üsütmüsdük doktor birsey yapamayiz sabredin dedi ... emziriyorsaniz bol bol emzirin

Yok, hayır viks büyükler için bile keskin bir uyarıcı.
Çocukta kullanabilmeniz için en az 3 yaşında olması lazım ki; onu da ancak topuklarına azar azar sürüp çorap giydirip yatırmanız lazım.(bu arada bu da öksürüğe iyi gelen bi yöntem ama yaş sınırı var)
Acı elma yağı varsa evde biraz göğsüne sürebilirsiniz ama bir kaç damla sadece, yumuşatır.
O zaman bekliyim bakalim belki azalir ilac ise yarar da. Tesekkur ederim :)

bebek viksi iyi gelebilir zeytin yağı sırtına ve göğsüne sürüp havlu kağıt koyabilirsiniz üzerine. acı elma yağı var ondan zeytin yağı ile karıştırıp ayaklarına sürerdik biz hep (zeytin yağı ile karıştırmazsanız ağır gelebilir cildine) çook geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inşallah

Kizlar benim kızcem 4. Ayi bitirdi. Yalniz esim sagolsun gece pencereyi acinca yavrum ceryan da kaldi. Oksuruk basladi.
Doktora goturdum balgam sökturucu verdi.
Gece hic uyanmayan yavrum dün 4 kez uyandi oksurukten. Ilaci iki gundur kullaniyoruz doktor artar oksurugu bu ilacla dedi ama yazik o minnos bedeniyle nasıl öksürüyo.
Napsam bi daha mi gitsem yoksa biraz daha mi beklesem. Doktor cigerleri temiz usutmeden dolayi olmus falan dedi.
Ama cok minnos ya öhö öho yapip hapsiriyo :KK1:
Var mi önerisi olan günduz daha rahat ama gece zorlaniyoruz :KK43:
Ilaç ilk başta öksürüğü artırır. Eminim kısa sürede düzelir. Ilaç doktorun önerdiği miktarda ve sürede kullanın. Bitince geçmezse yine götürün. Bu arada terlememesine, daha doğrusu terli kalmamasına dikkat edin. Çocuğu gereksiz doktora götürüp hırpalamayın.

Benimkiler o aylarda hasta olunca ıhlamur içiriyordum, iyi geliyordu içini yumuşatıyordu
Bence ilaçtan daha iyidir

Back
X