- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Yook aliskinim oglum da var ama yazik nefesi kesiliyo anlik :) vikis var bilir misiniz ? Sursemmi ki sirtina ?4 aylık olmasaydı bir kaç inanılmaz faydalı kaynana ilacı önerirdim :)
Ama yapacağınız tek şey artık böyle hastalıklara alışmaya çalışmak maalesef.
Yok, hayır viks büyükler için bile keskin bir uyarıcı.Yook aliskinim oglum da var ama yazik nefesi kesiliyo anlik :) vikis var bilir misiniz ? Sursemmi ki sirtina ?
O koca da hasta napiyimo kocayı ne yaptın
ben olsam var yaaaa nefes aldıgına pişman ederim ,
çok geçmiş olsun kuzuma yaaa
Tesekkur ederim o zaman devam ilaca hic istifimi bozmiyim :)hayır sakın sürmeyin onunla ilgili bir haber okumuştum. bebeklerde kullanılmıyor. balgam söktürücü öksürüğü artırır ama sonra çok rahatlayacak merak etmeyin. benim doktorum verdiğinde oksuruğu artırır sonra arkamdan saydırmayın doktora gittik daha çok öksürüyo diye dedi. biraz daha kullanın geçmezse götürürsünüz
O zaman bekliyim bakalim belki azalir ilac ise yarar da. Tesekkur ederim :)Yok, hayır viks büyükler için bile keskin bir uyarıcı.
Çocukta kullanabilmeniz için en az 3 yaşında olması lazım ki; onu da ancak topuklarına azar azar sürüp çorap giydirip yatırmanız lazım.(bu arada bu da öksürüğe iyi gelen bi yöntem ama yaş sınırı var)
Acı elma yağı varsa evde biraz göğsüne sürebilirsiniz ama bir kaç damla sadece, yumuşatır.
Sagolun. Emziriyorum evet. Valla cani isteyince emiyo hic oyle veriyim emsin bi cocuk degil. Bekliyecez bakalim.Kiyamamm ya cok gecmis olsun ... bizde 12 haftalikken üsütmüsdük doktor birsey yapamayiz sabredin dedi ... emziriyorsaniz bol bol emzirin
Ya bide vikis vermeyin daha cok kücük. Icinde ucucu yaglar oluyor ve bu yan etki yapa bilir allah korusunSagolun. Emziriyorum evet. Valla cani isteyince emiyo hic oyle veriyim emsin bi cocuk degil. Bekliyecez bakalim.
Aaa sürmeyin sakın sırtına,daha çok küçük minnoş..Yook aliskinim oglum da var ama yazik nefesi kesiliyo anlik :) vikis var bilir misiniz ? Sursemmi ki sirtina ?
Belasini bulmusO koca da hasta napiyim
Ilaç ilk başta öksürüğü artırır. Eminim kısa sürede düzelir. Ilaç doktorun önerdiği miktarda ve sürede kullanın. Bitince geçmezse yine götürün. Bu arada terlememesine, daha doğrusu terli kalmamasına dikkat edin. Çocuğu gereksiz doktora götürüp hırpalamayın.Kizlar benim kızcem 4. Ayi bitirdi. Yalniz esim sagolsun gece pencereyi acinca yavrum ceryan da kaldi. Oksuruk basladi.
Doktora goturdum balgam sökturucu verdi.
Gece hic uyanmayan yavrum dün 4 kez uyandi oksurukten. Ilaci iki gundur kullaniyoruz doktor artar oksurugu bu ilacla dedi ama yazik o minnos bedeniyle nasıl öksürüyo.
Napsam bi daha mi gitsem yoksa biraz daha mi beklesem. Doktor cigerleri temiz usutmeden dolayi olmus falan dedi.
Ama cok minnos ya öhö öho yapip hapsiriyo
Var mi önerisi olan günduz daha rahat ama gece zorlaniyoruz
Bile bebeklere çok zararlı. Ölüme bile yol açabiliyor. Asla kullanmayın.Yook aliskinim oglum da var ama yazik nefesi kesiliyo anlik :) vikis var bilir misiniz ? Sursemmi ki sirtina ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?