- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Tesekkur ederim uzun uzun yazmissiniz.sahipli ise sahibinden habersiz yemek vermemelisiniz. köpeklerde doyma hissi yok diye biliyorum. yani ne kadar verirseniz o kadar yerler ve çok yemesi de iyi bişey değil.
ama su yosunlu ise sahibi pek bakmıyor demektir. suyunun sabah akşam değiştirilmesi lazım. köpekler için su çok önemli hatta gıdadan daha önemli. suyunu değiştirebiliyorsanız değiştirin. içine soğuk kalsın diye buz vs atmayın kesinlikle.
bizim iş yerinin köpeği hasta olduğunda sadece tavuk göğsü ve patates haşlaması veriyorduk. yağsız olacak mutlaka. siz de öyle bişey yapabilirsiniz. normal süt ishal yapabilir, tehlikelidir.
Tesekkur ederim uzun uzun yazmissiniz.
Ilgilendigini dusunmuyorum cunki 3 gundur ayni kirli su vardi. Pekte bilgim yok acikcasi. Ve güneydeyim cok cok sicak ve nemli ir hava. Eski yogurt kabinin icin de kocaman tas koymuslar kasede taşta yosunluydu. En iyisi suyu degistireyim yemegi de az vereyim. Ama emziriyo ya yemegi bol yemek ister diye dusundum.
Gereksiz bir duyarlılık gibi geldi bana hele dışarda bu kadar sahipsiz aç hayvan varken
Yahu duyarli olmak icin degil ki. Zaten hayvanlardan cokta elektrik almam. Ama yazik yeni dogum yapmis sicak bir taraftan. Cok ac gibi ne varsa yiyince uzüldum. Canlı sonucta.Gereksiz bir duyarlılık gibi geldi bana hele dışarda bu kadar sahipsiz aç hayvan varken
Ya simdi 5 aylik kızcem var benim sütum az kendi gögüslerimin ki gibi gördüm :) gece uykusu nasil desem tam olucakti :)‘Memeleri fos gibi geldi’yi okuyunca istemsiz güldüm..
Lohusa kadınlara yaptığımız baskıyı şimdi de köpeklere mi yapıyoruz diye :)
Ne güzel düşünceli ve iyi niyetlisiniz, ama sahipli köpeğin beslenme düzenine mudahele etmeyin.
Köpek önüne et koyarsanız her şekilde yer... aç olsa başka şeyler de aranırdı, sadece eti/köfteyi seçiyor bu uyanık :)
O zaman da cok iş bilir gibi mi olur dedim ya hayvan bakimindan pek anlamiyorum. Hem kel hem fodul gibi :)Sahibini bulup önce konussan ?
Kopek kucuk bi tip. Hicte öyle kilo tahmini yapamam ki ben ya. Ama boyuna göre kilosu kötu degil. Yani bel kemikleri sayılıyo gibi degildi.suyu değiştirin mutlaka. taşı kabı devirmesin diye koymuş olabilirler.
köpeğin kilosu ne kadar, kiloya ve yaşa göre besleniyorlar çünkü. oradan bi çıkarım yapılabilir.
Tesekkurler. Bugun aksam yemegi gotururken bi sahibinede bakicam.Yemek ver su vermek için sahibinden müsaade istesen daha doğru olur bence...
Yemeklerim sütüm taze. Zehirlenir mi ki ya ? Allah korusun yeni dogum yapmis bide.Sahipli bir hayvana yemek vermek size sıkıntı çıkarır ya zehirlenirse bir gün direk sizi suçlarlar
Bizimde köpeğimiz yeni yavruladı zehirlenmez ama süt belki iyi gelmez midesine çok emin olmayarak söylüyorum, biz tavuk veriyoruz ekmek veriyoruz , bazen kırmızı et çiğ veya pişmiş fark etmiyor onlar için pek , soğuk olmasın yeter . sahibine danışmakta fayda var ...Yemeklerim sütüm taze. Zehirlenir mi ki ya ? Allah korusun yeni dogum yapmis bide.
Size tavsiyem cig et vermeyin kopeginize hasta edersiniz..Bizimde köpeğimiz yeni yavruladı zehirlenmez ama süt belki iyi gelmez midesine çok emin olmayarak söylüyorum, biz tavuk veriyoruz ekmek veriyoruz , bazen kırmızı et çiğ veya pişmiş fark etmiyor onlar için pek , soğuk olmasın yeter . sahibine danışmakta fayda var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?