Yavrulayan köpek.

Maalesef her sahipli köpek iyi bakılmıyor . Aslında doğru sahibi varsa karışmamak en doğrusu ama her yuvası olan maalesef doyuyor diye birşey Yok . Yeni Doğum yapmış bir köpeğim memeleri sönük olmaz . Bide bir arkadaş köpeklerin doyma hissi Yok demiş ama bu doğru değil, sanırım balık ile karıştırdı arkadaş :) tabii ki var doyma hissi . Yaptığınız şeyi çok takdir ediyorum . Köpekler ve kediler (özellikle yavru olanlar ) süt içmezler . Toplumda nasıl böyle bir algı oluştu bilmiyorum :/ ama sütün içindeki laktoz özellikle yavru kediler için ölümcül Olabilir. Marketlerde tavuk boynu ya da ciğeri satılıyor . Uygun fiyatlı oluyor . En azından annem öyle yapıyor , 1 pakete 1 Büyük ekmek doğrayıp onu çoğaltıyor . Gerçi annemin baktığı bir sürü hayvan olduğu için yetmiyor bile ama siz böylece o yemeği 2 güne bölebilirsiniz .
Dünya sizin gibi iyi yürekli insanlar sayesinde dönüyor .

Allah razı olsun sizden.

Yemeklerim sütüm taze. Zehirlenir mi ki ya ? Allah korusun yeni dogum yapmis bide.
yoo süt yedi diye zehirlenmez köpek ama sahibini mutlak bulman lazım belki sahibi bile yoktur hayırsever biri kulubeyi ona koymuştur arada bir bakıyordur siz de yardım edersiniz.

Hanımlar polemiğe girmeyelim lütfen.
Köpeğe bakan birileri varsa onlara sormadan yemek vermeyin, siz iyi niyetle çabalıyorsunuz bunu da takdir ediyorum ama izguben 'e de katılıyorum, hayvancağızın varlığından rahatsız olan birileri zehirler, yapılan canilik üstünüze kalır, ayrıca bazı ırk köpeklere herşey verilmez, mesela küçük ırk köpeklere tavuk kemikli halde verilmiyor, kemiklerin gırtlağına saplanma riski var çünkü ya da sürekli tavuk vermek deri hastalığına neden olabiliyor, sağlığı için kilolarına dikkat edilmesi gereken ırklarda mevcut, bu arada verdiğiniz herşeyi yemiyorsa tok olabilir, bazı köpekler tok da olsa sevdikleri yemekleri yer, ben yeme arsızı diyorum onlara küçük ırk bir prensesim var, tam bir yeme arsızıdır, tokluktan çatlar, büyük insan gibi geğirir ama kapının önüne kediler için koyduğumuz yemeği de sömüreceğim diye uğraşır, kilo almaya yatkın olduğundan çok yedirmemeye çalışıyoruz çünkü olması gereken kiloyu geçti bile hanımefendi, yakında göbeği yerde gezecek

Bende doyma hissi var diye biliyorum bazen aç olduğunu sanıp mama götürdüğüm köpekler hiç yemiyor sevgi istiyor oluyor seviyorum geri dönüyorum :)

ay onlara da siz yemek verin hanımefendi, kadın kendince sahipsiz gibi duran bi hayvana yardım ediyor. belki başkalarına da ediyor, nereden biliyorsunuz. siz edin kendi yardımınızı, sonra başkasına laf edin.
yardım etmediğimi nereden biliyorsun 1
bana öyle gibi geldi derken fikrimi sizin gibi beyan ettim 2
türbünlere oynamayın 3

bence o köpek sahipli olmayabilir.hayrına birileri bazen kedi evi yapıyor kulube yapıyor sokak hayvanları için apartmanın bahçesine.öyle birşey olabilir bu dediğim şey mesela ataköyde sitelerde var.gelen geçen yemek su veriyor.belki sahibi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…