Yavrum ne çabuk gittin..

cennet meleğin oldu senin Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun kucagını ...

2 hafta önce mutluluktan uçarken, eşimle yavrumuzun hayallerini kurarken bu pazar günü miniğim bizi bırakıp melek oldu, kalbi durmuş.
Daha minicik, 2 aylıktın yavrum, ne çabuk bıraktın bizi..
Hayatımın en güzel sürprizi, en anlamlı varlığı, cennette bizi bekle annesinin meleği.
Gözyaşlarım günlerdir dinmedi. Yok mudur bunu dindirecek bir yol?
Rüyalarıma giriyor, bir tutam saçlı, bembeyaz, pembe yanaklı bir kız görüyorum günlerdir.
Rabbim kimseyi bu acıyla imtihan etmesin, bu ikinci hem de..
Sadece eşimle biz biliyorduk, kimseye anlatmamıştım.
Desteğe, teselliye ihtiyacım var.
aynı şeyleri yaşamış biri olarak çok zor diyorum, unutulmuyor tabi ki ama başka bebeğin olunca eskisi kadar hüzünlenmiyorsun. ilk zamanlar en zoru hep anne bebek temalı şeyler ağlatıyor, hayal kurup üzülüyorsun ama sonra üstü kapanıyor gün geçtikçe. ben geçen yıl doğum günümde kaybetmiştim kuzumu, şimdi 4 aylık olacaktı ama doğamadı malesef. şimdi yine hamileyim 2 ay sonra minik bir kızım olacak

RABBİM acılarını dindirsin hayırlı sağlıklı çocuk nasip etsin inşallah yaşadıkların çok zor bu süreçte bol bol dua et ALLAH'tan hep iste...

2 hafta önce mutluluktan uçarken, eşimle yavrumuzun hayallerini kurarken bu pazar günü miniğim bizi bırakıp melek oldu, kalbi durmuş.
Hayatımın en güzel sürprizi, en anlamlı varlığı, cennette bizi bekle annesinin meleği.
Rüyalarıma giriyor, bir tutam saçlı, bembeyaz, pembe yanaklı bir kız görüyorum günlerdir.

benimde 7 haftalıkken aldırdım kalbi durmuştu . rabbim birdaha verir inşallah bizlere

Bir de bişey danışmak istiyorum...ben yine aynı dr ma ve aynı hastaneye gidiyorum...bebegimin vefat ettiği....yani siz olsanız ne yapardınız? Sonuçta dr um bir suçu yok...bebeğim de önce sağlam geldi yanıma sonra solunum sorunu sebebiyle yoğun bakıma alındı arkasından da ertesi sabah vefat etti...cigerlerinde kanama oluşmuş....kafam çok karsisik bi fikri olan var mı

Bir de bişey danışmak istiyorum...ben yine aynı dr ma ve aynı hastaneye gidiyorum...bebegimin vefat ettiği....yani siz olsanız ne yapardınız? Sonuçta dr um bir suçu yok...bebeğim de önce sağlam geldi yanıma sonra solunum sorunu sebebiyle yoğun bakıma alındı arkasından da ertesi sabah vefat etti...cigerlerinde kanama oluşmuş....kafam çok karsisik bi fikri olan var mı
Ben yine aynı doktoruma gidiyorum, adamcağızın ne suçu var ki? O beni uyarmıştı zaten bekle diye. Bir sürü ilaç yazarım sana ama sağlıksız bir bebeği tutmanın anlamı yok, müdahalesiz tutunuyorsa bir bebek sağlıklıdır dedi. Pıhtılaşma da yok kanımda, sebebi de yok sağlıksız bir gebelikmiş sadece. İlk gebeliklerde olabilir böyle şeyler, sağlık sorununuz yok telaş yapmayın dedi.
Biz de çocuk işini rafa kaldırdık sonbahara kadar, zaten daha yeni evliyiz.
Size de Allah sabır versin çok zor.

dr la alakalı ihmal ettiği bir durum yoksa tabiki devam etmelisin birde dr güveniyormusun bilgi ve tecrübesine
eğer oyleyse sıkıntı yok ama değilse hemen degiştir.

Ahh Canımmm.... Allah sana sabır versin... Bak meleğin senden sorumlu olacak annem olmadan cennette olamam dicek. Canımm üzülme diyemem üzül ama şöyle düşün çok şükür sağlıklısın eşin sağlıklı bir melek daha gelir dünyaya.birde çocuğu hiç olmayanları düşün. Kendini bırakma. Dua et bol bol. Eşinle Mutlu günler göreceksin daha onları düşün... Canımm...

Back
X