Yavrumu getirmiyor:(

İmkan olsa da o 8 yılı hiç yazmayın daha da deli olmayalım. Hayır gerçekten çok uzun bir zaman 8 sene. Şimdi yazıyorsunuz baro bana avukat sağlar mı? 8 senedir hiç mi araştırmadınız? Konuyu nerden tutsak elde kalıyor. Çalışmıyorum iş bulurum ama yazmışsınız madem böyle bir imkanınız var üstelik aileniz de arkanızdaymış bunca yıldır neden çekiyorsunuz böyle bir adamı? Adamın sağı solu belli değil çocuğunuzu nasıl güvenip öyle rahat bırakıyorsunuz? Nasıl olsa getirir rahatlığınız var ama ya getirmezse?En anlam veremediğim konulardan biri oldu bu gerçekten, umarım bir önce anca hayatınızı yoluna koyabilirsiniz

İmkan olsa da o 8 yılı hiç yazmayın daha da deli olmayalım. Hayır gerçekten çok uzun bir zaman 8 sene. Şimdi yazıyorsunuz baro bana avukat sağlar mı? 8 senedir hiç mi araştırmadınız? Konuyu nerden tutsak elde kalıyor. Çalışmıyorum iş bulurum ama yazmışsınız madem böyle bir imkanınız var üstelik aileniz de arkanızdaymış bunca yıldır neden çekiyorsunuz böyle bir adamı? Adamın sağı solu belli değil çocuğunuzu nasıl güvenip öyle rahat bırakıyorsunuz? Nasıl olsa getirir rahatlığınız var ama ya getirmezse?En anlam veremediğim konulardan biri oldu bu gerçekten, umarım bir önce anca hayatınızı yoluna koyabilirsiniz
Saygı duyuyorum ama çoğu evlilik ufak tefek nedenlere dayanarak sürdürülmüyor mu ben her tartışmada ayrılık düşünen biri değilim eşimin hep iyi yönlerine tutundum ve kaçtığım için boşanmaya hep mesafeliydim haliyle araştırmadım baro avukat falan

Saygı duyuyorum ama çoğu evlilik ufak tefek nedenlere dayanarak sürdürülmüyor mu ben her tartışmada ayrılık düşünen biri değilim eşimin hep iyi yönlerine tutundum ve kaçtığım için boşanmaya hep mesafeliydim haliyle araştırmadım baro avukat falan

Ufak tefek nedenler dediğiniz nedir? Eşiniz sizi her tartışmada kavgada evden kovuyormuş. Siz yazmışsınız bunu. Tartışma var tartışma var. Bu durumu ne kadar normalleştirmişsiniz. Sizi kovan, hakaret eden, anne-babanıza size evliliğinize saygısı olmayan eşinizin iyi yönleri nedir merak ettim ama iyi bir insansa cennete gitsin.

Pislik adam.
Allah'ım yaptıklarını tez zamanda çıkartsin ondan.boyle heriflere ayrı bi kinim var.herseyi söylerdim de ban yemen istemiyorum o adam yüzünden.
Canım bende yıllar önce böyle bir pislikle evliydim.neler yaptı neler.
Çok şükür boşandım,çocuğumu vermemiştim zaten.
Bana avukat da verdiler ama ben kendim tutmak istedim tanıdıgim avukat vardı.sana da avukat verirler.
İnşallah hayırlısıyla işini bulursun.
Bak ne güzel ailen de yanında.
Boşanma davası ac,işine gir,çocuğunu al.
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.

Ufak tefek nedenler dediğiniz nedir? Eşiniz sizi her tartışmada kavgada evden kovuyormuş. Siz yazmışsınız bunu. Tartışma var tartışma var. Bu durumu ne kadar normalleştirmişsiniz. Sizi kovan, hakaret eden, anne-babanıza size evliliğinize saygısı olmayan eşinizin iyi yönleri nedir merak ettim ama iyi bir insansa cennete gitsi

Pislik adam.
Allah'ım yaptıklarını tez zamanda çıkartsin ondan.boyle heriflere ayrı bi kinim var.herseyi söylerdim de ban yemen istemiyorum o adam yüzünden.
Canım bende yıllar önce böyle bir pislikle evliydim.neler yaptı neler.
Çok şükür boşandım,çocuğumu vermemiştim zaten.
Bana avukat da verdiler ama ben kendim tutmak istedim tanıdıgim avukat vardı.sana da avukat verirler.
İnşallah hayırlısıyla işini bulursun.
Bak ne güzel ailen de yanında.
Boşanma davası ac,işine gir,çocuğunu al.
Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.
Aminnn desteğin için Çok sağol.Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

Salata için bahane bulup kavga çıkarmak nedir yahu? Allah böylelerini bildiği gibi yapsın. Türemeleri bile bir dert işte böylelerinin ne desem içim soğumuyor bu mahlukatları duydukça
Zehir zıkkım olsun o salatalar düğüm olsun beynine.... Allahım okuyan herkes şahit olsun ki zerre helal etmiyorum hiçbir hakkımı

Sanmıyorum. Hep der ki senin bir işin olsa gönül rahatlığıyla boşanırım
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamayacağım adam bi düş yakamdan gururlu ol diyor , işin olsa gönül rahatlığıyla boşanırım da diyormuş eeee siz neyi beklediniz ??

Adamın sizi istemediği sevmediği bariz ortada.
Çocuğu da tekrar barışsın nasılsa bakamaz diye mi bıraktınız ?

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamayacağım adam bi düş yakamdan gururlu ol diyor , işin olsa gönül rahatlığıyla boşanırım da diyormuş eeee siz neyi beklediniz ??

Adamın sizi istemediği sevmediği bariz ortada.
Çocuğu da tekrar barışsın nasılsa bakamaz diye mi bıraktınız ?
Ben bırakmadım çocuğu o götürmeyeceksin dedi o an zorla götürmeye kalksam çok kötü şeyler olurdu çirkef diyorum size.Ben ssvmiyorum kocamı, kaçtığım için boynum bükük aileme o yüzddn katlandım hep

Ben bırakmadım çocuğu o götürmeyeceksin dedi o an zorla götürmeye kalksam çok kötü şeyler olurdu çirkef diyorum size.Ben ssvmiyorum kocamı, kaçtığım için boynum bükük aileme o yüzddn katlandım hep
İyi de o an komşunuz falan yok muydu bi bağırsaydınız çığlık atsaydınız ya da sizi kovunca komşudan polisi arasaydınız ,mutlaka size yardımcı olurlardı. Polis gelirdi o evden çocuğunuzla çıkardınız.

Hayırlı günler hanımlar. İçim yanıyor..8yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.Eşimin Allah belasını versin her kavgada tartışmada kovar evden.

Yine öyle yaptı çarşamba günü sinirli uyandı belliydi çatacağı.Taa akşamki salataya kadar sataştı niye büyük doğramışım?? E akşam söyleseydin ne alaka şimdi dedim evin içinde hem söyleniyor hem dolanıyor eski dizileri tekrar tekrar izliyormuşum beyinsiz salakmışım bir düş yakamdan gururlu ol artık dedi.Yemin ederim durup dururken suçum günahım yokken sataşıyor küfür hakaret ediyor.Zaten herşeyim batar ona.Bide oruçtu ve namaza duracaktı o An.Allah hidayet vermedi mi vermiyor işte..

Dayanamadım hazırlandım çıkarken telefonu almama izin vermedi çocuğu da götüremezsin dedi ben de peki dedim .çünkü eşim şirret çirkef olay çıkarır daha kötü olurdu.Yavrumu bıraktım çıktım nasıl olsa getirir diye.
Şimdi annemlerdeyim çocuğumu çok özledim. Babası iyi bakar ama anne yüreği...hep başına bişey gelir bensiz diye vesvese yapıyorum kokusunu çok özledim.
şeref yoksunu eş annemi babamı engellemiş .Zaten engel olmasa da aramam çünkü çocuğu istediğimi söylersem daha beter koz olarak kullanacak biliyorum kalesiz duruyorum ama içim yanıyor..

Ne kadar dayanırım bilmiyorum .eşim kamuda memur esnek çalışma biterse 1haziranda annem getirir sanki bakıcı mı tutacak diyor siz ne dersiniz ??
İmkan olsa bütün 8yılı yazsam çok dertliyim.Siz abla ve kardeşlerimden dua isterim.Bir de bedduası kabul olandan eşime beddua... çünkü benim bedduam8 yıldır işlemedi domuz gibi hala..
O masum yavruya içim çok acıdı 😔 lütfen imkanınız varsa ayrılın da o masumda bu travmaları yaşamasın🙏

İyi de o an komşunuz falan yok muydu bi bağırsaydınız çığlık atsaydınız ya da sizi kovunca komşudan polisi arasaydınız ,mutlaka size yardımcı olurlardı. Polis gelirdi o evden çocuğunuzla çıkardınız.
Ya lütfen bı an kendinizi konu sahibinin yerine koyun burada çok kolay yapılabilecekmis gibi söylüyorsunuz tamam biliyorum yardımcı olmak istiyorsunuz ama eşlerinden bu tarz baskı altında olan kadınlarin çoğu inanin bagiramiyor çığlık atamıyor birde çocuk var olayı büyütüp çocuğu daha fazla korkutmak istemiyorlar kimisi konu komşuya rezil olmak istemiyor evet kadının rezilliği değil ama çoğu insan şahit olunca öyle düşünmüyor. Var yani hayatta bu gerçekler.Dilerim bı çare bulur da kurtulur🤲

Back
X