Yavrumu getirmiyor:(

Ya lütfen bı an kendinizi konu sahibinin yerine koyun burada çok kolay yapılabilecekmis gibi söylüyorsunuz tamam biliyorum yardımcı olmak istiyorsunuz ama eşlerinden bu tarz baskı altında olan kadınlarin çoğu inanin bagiramiyor çığlık atamıyor birde çocuk var olayı büyütüp çocuğu daha fazla korkutmak istemiyorlar kimisi konu komşuya rezil olmak istemiyor evet kadının rezilliği değil ama çoğu insan şahit olunca öyle düşünmüyor. Var yani hayatta bu gerçekler.Dilerim bı çare bulur da kurtulur🤲
Kusura bakmayın bu konuda büyük konusuyorsun diyebilirsiniz ama söz konusu evladım olunca konuşurum.
Madem baba psikopat öyle adama çocuk bırakıp çıkmam çıkamam.
Madem 8 yıldır böyle bu adam elbet bir gün yolunu bulup çocuğunu da alıp çıkabilirdi.

İlk defa da kovmuyormuş zaten, çalışabilirdim de diyor eee daha ne ?

İnşallah bir an önce kavuşur evladına da kurtulur bu adamdan ne diyelim ..

Ahahahha evet aklıma geliyorsun arada burada da yakalamışken sorayım dedim. O gün derken nickini adın saydığım için öyle dedim. Dün ki konunun devamını sordum :)
Heee benim jeton yeni düştü 😄ama beğendim o günü☺️☺️ eşim olacak dengesizle uğraşıyorum yarın bı yolunu bulup avukata gidicem nasipse🙏

İyi de o an komşunuz falan yok muydu bi bağırsaydınız çığlık atsaydınız ya da sizi kovunca komşudan polisi arasaydınız ,mutlaka size yardımcı olurlardı. Polis gelirdi o evden çocuğunuzla çıkardınız.
Rezillik olurdu.Kimse bişeyimi bilsin istemem hanımefendi gibi çıktım

Kusura bakmayın bu konuda büyük konusuyorsun diyebilirsiniz ama söz konusu evladım olunca konuşurum.
Madem baba psikopat öyle adama çocuk bırakıp çıkmam çıkamam.
Madem 8 yıldır böyle bu adam elbet bir gün yolunu bulup çocuğunu da alıp çıkabilirdi.

İlk defa da kovmuyormuş zaten, çalışabilirdim de diyor eee daha ne ?

İnşallah bir an önce kavuşur evladına da kurtulur bu adamdan ne diyelim ..
Amin sağolun ben pasif o çirkef anca bu kadar oldu. Çıktığıma seviniyorum benim için büyük adım

Ya lütfen bı an kendinizi konu sahibinin yerine koyun burada çok kolay yapılabilecekmis gibi söylüyorsunuz tamam biliyorum yardımcı olmak istiyorsunuz ama eşlerinden bu tarz baskı altında olan kadınlarin çoğu inanin bagiramiyor çığlık atamıyor birde çocuk var olayı büyütüp çocuğu daha fazla korkutmak istemiyorlar kimisi konu komşuya rezil olmak istemiyor evet kadının rezilliği değil ama çoğu insan şahit olunca öyle düşünmüyor. Var yani hayatta bu gerçekler.Dilerim bı çare bulur da kurtulur🤲
Allah razı olsun empatiniz için teşekkür ederim❤

Hayırlı günler hanımlar. İçim yanıyor..8yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.Eşimin Allah belasını versin her kavgada tartışmada kovar evden.

Yine öyle yaptı çarşamba günü sinirli uyandı belliydi çatacağı.Taa akşamki salataya kadar sataştı niye büyük doğramışım?? E akşam söyleseydin ne alaka şimdi dedim evin içinde hem söyleniyor hem dolanıyor eski dizileri tekrar tekrar izliyormuşum beyinsiz salakmışım bir düş yakamdan gururlu ol artık dedi.Yemin ederim durup dururken suçum günahım yokken sataşıyor küfür hakaret ediyor.Zaten herşeyim batar ona.Bide oruçtu ve namaza duracaktı o An.Allah hidayet vermedi mi vermiyor işte..

Dayanamadım hazırlandım çıkarken telefonu almama izin vermedi çocuğu da götüremezsin dedi ben de peki dedim .çünkü eşim şirret çirkef olay çıkarır daha kötü olurdu.Yavrumu bıraktım çıktım nasıl olsa getirir diye.
Şimdi annemlerdeyim çocuğumu çok özledim. Babası iyi bakar ama anne yüreği...hep başına bişey gelir bensiz diye vesvese yapıyorum kokusunu çok özledim.
şeref yoksunu eş annemi babamı engellemiş .Zaten engel olmasa da aramam çünkü çocuğu istediğimi söylersem daha beter koz olarak kullanacak biliyorum kalesiz duruyorum ama içim yanıyor..

Ne kadar dayanırım bilmiyorum .eşim kamuda memur esnek çalışma biterse 1haziranda annem getirir sanki bakıcı mı tutacak diyor siz ne dersiniz ??
İmkan olsa bütün 8yılı yazsam çok dertliyim.Siz abla ve kardeşlerimden dua isterim.Bir de bedduası kabul olandan eşime beddua... çünkü benim bedduam8 yıldır işlemedi domuz gibi hala..
Çocuğunu terketti diye dava ederse bu sefer daha zararlı cıkarsınız. Arada cocugu da doldurursa mahkeme cocugu babaya verirse falan.bilemiyorum Bi sekilde barısır gibi yapın cocuga ulaşın. Sonra ayrılırsan bile evladımızı yanınızdan ayırmayın

Çocuğunu terketti diye dava ederse bu sefer daha zararlı cıkarsınız. Arada cocugu da doldurursa mahkeme cocugu babaya verirse falan.bilemiyorum Bi sekilde barısır gibi yapın cocuga ulaşın. Sonra ayrılırsan bile evladımızı yanınızdan ayırmayın
Kendisi annesiz büyüdü o kadarını da yapamaz.yani inşallah

Tamamda istemeden getirmesini mi bekliyorsunuz? 7 yaşında çocuğu bırakıp gitmekte ne bileyim..
3.kez tekrar ediyorum hanımlar ben bırakmadm ..eşim götürmeyeceksin dedi.çirkef olduğu için o an çocuğu zorla alsam korkunç şeyler olabilirdi

3.kez tekrar ediyorum hanımlar ben bırakmadm ..eşim götürmeyeceksin dedi.çirkef olduğu için o an çocuğu zorla alsam korkunç şeyler olabilirdi
Hanımefendi onca yıl kovmuş kalmışsınız,o an da kalsaydiniz da,sonra o yokken bir şekilde çocukla terketseydiniz.
Adama ders vermek için çocuk harcanıyor.Kusura bakma çok sinirlendim.Beni çocuğumdan ayıracak adamı ellerimle parçalar,o çocuğu gene ona bırakmam.

Hanımefendi onca yıl kovmuş kalmışsınız,o an da kalsaydiniz da,sonra o yokken bir şekilde çocukla terketseydiniz.
Adama ders vermek için çocuk harcanıyor.Kusura bakma çok sinirlendim.Beni çocuğumdan ayıracak adamı ellerimle parçalar,o çocuğu gene ona bırakmam.
O yönden haklısınız sonra gidebilirdim.Çocuk da babaya düşkün acaba hiç mi annemi özledim demiyor 5 gündür ses yok:(

O kocayı yedi cihana rezil rusva ederim Allah yarattı demem elini ayağını bağlar kemiklerini kırarım ısirırim doğduğuna pişman ederim beni evladimdan ayıracak elini de ayağını da kırarım ibreti alem için döve döve önüme gelene rezil ederim

O yönden haklısınız sonra gidebilirdim.Çocuk da babaya düşkün acaba hiç mi annemi özledim demiyor 5 gündür ses yok:KK43:
Özlemez mi?Ben sizi daha fazla uzmemek için işin o boyutuna hiç girmedim.Kendi savaşınızda ortada kalan küçücük bir çocuk.Acaba ne fırtınalar kopuyor içinde.Yarin bir şekilde uzlaşın çocuk konusunda.Araya birileri mi girer,polisle mi alırsınız ama bir yolunu bulun.Kendi getirmeyecek belli ki

Back
X