- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi YavruPancar
-
adet gecikmesinden önce belirtilerin var mıydı peki?
allah hayırlı sağlıklı bir gebelik ve sonrasında da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin...adetim yalnızca 1 gün gecikti ama ben gebe olduğumu hissetmiştim,
göğüslerimde dolgunluk vardı ve durmadan deliler gb uyumak istiyordum
insan bir şekilde farklı olduğunu hissediyor
allah hayırlı sağlıklı bir gebelik ve sonrasında da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin...
darısı bizim gibi aylardır bekleyenlere inşallah
amin canım sağolasın... bu aydan biraz umutluyum... bakalım...inşallah canım, herzaman ettiğim duadır, rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın ve kimseyi de evladıyla sınamasın.
dilerim en kısa zamanda siz de müjdeli haberler alırsınız
amin canım sağolasın... bu aydan biraz umutluyum... bakalım...
masallah bebisine bizde bugun ikizlerimle 13+6 olduk bende ikiz hamile gunlugu acsam yaz yaz destan olur cok ama cok zor yinede cok sukur zorlu surecten sonra ikiz bebisim oldu tedavisiz Rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu yasatsin cok zor olsada guzel duygu
çok teşekkür ederim canım sana da maşallah, çoğul gebelik çok özel bence, biz de çok hayal kurardık ikiz olsa keşke falan diye ama nasip tabi, her zaman beklerim tecrübelerini yaz lütfen
eminim çok zorludur, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişleri,
oyy kuzucuklarr ya
Maşallah bebişeOğluşum birtanem...
Bugün ayrıntılı ultrasona girdik, herşey mükemmelmiş, nihayet adam gb bir bilgi alabildik... Suyumuz çok iyiymiş rahim yolu uzunluğu da öyle, Allahın izniyle normal birşekilde dünyaya getireceğim seni inşallah...
Boyumuz 26,7cm
Kilomuz 460gr
Hareketli bir bebiş dedi drumuz :)
Sadece sen ol iyi ol sağlıkla gel birtanem...
Eki Görüntüle 1633865
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?