Okusa keske iyi olurdu:)Kadın okusa bari konuyu da bosa gitmese bu sitem
malesef camlarım kapalıydi duramadan devam ettim yoluma uzunnnn korna çaldım anlamıştır sensin dediğimi belki:)sende ona sensin gerizekali deseydin ya : )
Mümkün olduğunca durmaya çalışırım ama belli trafik kuralları vardır yaya geçitleri ve trafik lambası olmayan yerlerden bir yaya geçiyorsa temkinli olmalı. Sonuçta sadece Sofor değilim yaya oldugum zamanlarda cogunlukta kırmızıya ışıkta geçmeye çalışmıyorum. Ya da taşıtın geldigini gore gore nede olsa durur diye aheste aheste yurumuyorumBeles konu bulmusken
ben de burayi ziyaret edecek hanim soforlere sesleniyorum;
Allah askina yaya gordugunuzde gormemezlikten gelmeyin!
Bi yol verin,
bi guzellik yapin,
tebessum eden yaya gorsun yuzunuz ya hu.
Ciddi anlamda biktim artik bu tur hatun soforlerden.
Yaya yolu falan da dinlenmiyor vinn geciliyor.
Erkeklere tas cikartiyorlar yani..
Neyse konu icin yorumum
Cok merak ettim. Kadin oyle bagirinca sen ne yaptin konu sahibi?
Beles konu bulmusken
ben de burayi ziyaret edecek hanim soforlere sesleniyorum;
Allah askina yaya gordugunuzde gormemezlikten gelmeyin!
Bi yol verin,
bi guzellik yapin,
tebessum eden yaya gorsun yuzunuz ya hu.
Ciddi anlamda biktim artik bu tur hatun soforlerden.
Yaya yolu falan da dinlenmiyor vinn geciliyor.
Erkeklere tas cikartiyorlar yani..
Neyse konu icin yorumum
Cok merak ettim. Kadin oyle bagirinca sen ne yaptin konu sahibi?
Hadi ya.aynı yorumu yapacaktım benden önce davranmışsın, hatta konu bile açacaktım geç kaldım
Mümkün olduğunca durmaya çalışırım ama belli trafik kuralları vardır yaya geçitleri ve trafik lambası olmayan yerlerden bir yaya geçiyorsa temkinli olmalı. Sonuçta sadece Sofor değilim yaya oldugum zamanlarda cogunlukta kırmızıya ışıkta geçmeye çalışmıyorum. Ya da taşıtın geldigini gore gore nede olsa durur diye aheste aheste yurumuyorum
Mümkün olduğunca durmaya çalışırım ama belli trafik kuralları vardır yaya geçitleri ve trafik lambası olmayan yerlerden bir yaya geçiyorsa temkinli olmalı. Sonuçta sadece Sofor değilim yaya oldugum zamanlarda cogunlukta kırmızıya ışıkta geçmeye çalışmıyorum. Ya da taşıtın geldigini gore gore nede olsa durur diye aheste aheste yurumuyorum
Oyle yayaya patlatiyor zaten zavalli soforun biri.
Ben bilincli yaya
hunhar soforden bahsediyorum.
Cook kez farkettim kadinlar yayaya yol verme konusunda sinifta kalmistir benim gozumde.
Kizimla yola cikmssam hele
kadinsa gelen arabanin soforu
yol benim hakkim da olsa
buyur ablam diyorum.
Onyargi olusturma seviyesinde bir cogunluklari var ne yazik ki bahsettigim hatun soforlerin.
Oyle yayaya patlatiyor zaten zavalli soforun biri.
Ben bilincli yaya
hunhar soforden bahsediyorum.
Cook kez farkettim kadinlar yayaya yol verme konusunda sinifta kalmistir benim gozumde.
Kizimla yola cikmssam hele
kadinsa gelen arabanin soforu
yol benim hakkim da olsa
buyur ablam diyorum.
Onyargi olusturma seviyesinde bir cogunluklari var ne yazik ki bahsettigim hatun soforlerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?