Yaya canavari

gravity

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
2.528
653
163
Biraz ötede trafik lambası varken yürümeye usenip olur olmaz yerde yola fırlayan kadın orada duramayacak oldugum icin seni uyarmak icin kornaya bastım sen ise Sofor koltuğunda hemcinsini görünce Gerizekali diye bağırdın . Erkek olsam ağzını bile acmaz pasa pasa yürürdun lambaya beklerdin degil mı yeşil ışığını. Kadınlar yine kadınlardan çekiyor her koşulda.

Haklısınız. Erkek olsanız ağzını dahi açamayacağı konusunda.

Beles konu bulmusken
ben de burayi ziyaret edecek hanim soforlere sesleniyorum;
Allah askina yaya gordugunuzde gormemezlikten gelmeyin!
Bi yol verin,
bi guzellik yapin,
tebessum eden yaya gorsun yuzunuz ya hu.
Ciddi anlamda biktim artik bu tur hatun soforlerden.
Yaya yolu falan da dinlenmiyor vinn geciliyor.
Erkeklere tas cikartiyorlar yani..

Neyse konu icin yorumum
Cok merak ettim. Kadin oyle bagirinca sen ne yaptin konu sahibi?

ceza olmayacak böylelelerini toslıyacaksın..bakalım bir daha suçlu olduğu halde ağzını açabilecek mi..

Mümkün olduğunca durmaya çalışırım ama belli trafik kuralları vardır yaya geçitleri ve trafik lambası olmayan yerlerden bir yaya geçiyorsa temkinli olmalı. Sonuçta sadece Sofor değilim yaya oldugum zamanlarda cogunlukta kırmızıya ışıkta geçmeye çalışmıyorum. Ya da taşıtın geldigini gore gore nede olsa durur diye aheste aheste yurumuyorum

aynı yorumu yapacaktım benden önce davranmışsın, hatta konu bile açacaktım geç kaldım

aynı yorumu yapacaktım benden önce davranmışsın, hatta konu bile açacaktım geç kaldım
Hadi ya.
Bi konu ac da dokulelim doluymusuz demek : D
ben o yorum yazarken
sagligim acisindan endiseliydim.
Simdi genelleme yaptin geyiginden girip vay sen ne diyorsuna gelir konu diye korkuyordum
demek tek ben degilmisim bu konudan dertli.
Sevinem miii uzulem miii
bilemedim..

Oyle yayaya patlatiyor zaten zavalli soforun biri.
Ben bilincli yaya
hunhar soforden bahsediyorum.
Cook kez farkettim kadinlar yayaya yol verme konusunda sinifta kalmistir benim gozumde.
Kizimla yola cikmssam hele
kadinsa gelen arabanin soforu
yol benim hakkim da olsa
buyur ablam diyorum.
Onyargi olusturma seviyesinde bir cogunluklari var ne yazik ki bahsettigim hatun soforlerin.

Merak ettim. Turkiye'de mi yasiyorsunuz?
Bildigim kadariyla Turkiye'de yayaya yol verme diye bir kavram yok. Ya da yayayi gorunce durmak gibi birsey. Eger Turkiye'deyseniz beklentileriniz gercek disi geldi de.

Ya bir keresinde yol tek yön sadece karsimdan araba gelebilir baktim araba yok yürüyorum.... arkadan korna sesi geliyor birden nereye adim atacagimi sasirdim cevirdim kafayi uzata uzata basiyor bu sefer kornaya hatun kişisi:) bir şey de diyemedim o an içimde kalmis buraya yazdim iste:)))

Iyi bende sesleneyim yaya gecidi ve lamba olmayan yerde yola atlayan yayalar icimden sizlere inciler dokturuyorum okadar deli oluyorum -.- keci gibi yollara atlayanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…