- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
- Konu Sahibi 88prenses22
-
sağol canımEllerine,emeğine sağlık canımSofran muhteşem olmuş Yarışmada başarılar dilerim
Buna ihtiyacımız olacaksağol canımsana da başarılar
Hakikaten cok cok guzel olmus yaaaa hic sansimiz kalmadi sankimBuna ihtiyacımız olacak
Aynen öyle olduHakikaten cok cok guzel olmus yaaaa hic sansimiz kalmadi sankim
Ben senin masanın önüne gecebilecek bi masa gelecegini düşünmüyordum ne yalan soyliyim nevrosAynen öyle olduDağılın arkadaşlar
teşekkür ederimEllerine sağlık muazzam bi masa olmus gerekten,menünde fazlasiyla iddiali ve başarılıharikasin basarilar diliyorum
teşekkürlerHergün birinizin evinde yemek yesem keşke ben üşenirimde ellerine saglık
Hayırlısı olsun canımBen senin masanın önüne gecebilecek bi masa gelecegini düşünmüyordum ne yalan soyliyim nevrosboyle birsey beklemiyordum şoktadayim. bencede dagilalim yine husraaaaaaaaannnn
bence her masa süper görünüyorBen senin masanın önüne gecebilecek bi masa gelecegini düşünmüyordum ne yalan soyliyim nevrosboyle birsey beklemiyordum şoktadayim. bencede dagilalim yine husraaaaaaaaannnn
teşekkürlerEllerinize saglik olan umudumu da kaybettim
yaniHayırlısı olsun canımHepimiz biriz kimin kazandığı önemli değil Özellikle sık katılıp hiç kazanmayanların kazanması çok memnun edici oluyor
Ellerine saglik tekrar canimbence her masa süper görünüyoryarışmacılar cidden maharetliler
şans hep vardırHakikaten cok cok guzel olmus yaaaa hic sansimiz kalmadi sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?