- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- Konu Sahibi mermaid2608
Amiinnn Allah razı olsun canmBebisiniz mi ameliyat oldu, çok geçmiş olsun.
Sağlıkla büyüsün.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinnn Allah razı olsun canmBebisiniz mi ameliyat oldu, çok geçmiş olsun.
Sağlıkla büyüsün.
Aminn arkadaşım, ne güzel dua etmişsinAmiinnn Allah razı olsun canmEvet küçük bir amelyattı çok şükür atlattk.. Evladnzı kucağınıza sağlıkla ve zamanında almayı nasip etsn Rabbim.
![]()
Buraya danışmaktaki amacınız ne? O zaman gidin ne diyelim.Eğer Allah korusun 2021 yazına çıkamadılar, tabii Allah bilir kim gider kim kalır. Ve göremediler hiç bebeği. O zaman ben eşimin yüzüne daha bakamam. Çünkü açık açık söylüyor, annem göremeden ölmesin, çok üzülürüm diye. Ben de vardır böyle bir düz tabanlık.Eşim kesinlikle gider çünkü. Bi de onun gelince karantinası var.
Eğer Allah korusun 2021 yazına çıkamadılar, tabii Allah bilir kim gider kim kalır. Ve göremediler hiç bebeği. O zaman ben eşimin yüzüne daha bakamam. Çünkü açık açık söylüyor, annem göremeden ölmesin, çok üzülürüm diye. Ben de vardır böyle bir düz tabanlık.Eşim kesinlikle gider çünkü. Bi de onun gelince karantinası var.
Biz mola yerinde durmayız ki. Kapıdan kapıya araçtan inmeden gideriz.Peki bebek hastalanırsa ne olacak?
Yada mola yerinden hastalık kapıp annesinin sebebi siz olursanız?
Benim için sıkıntı değil ama eşim çok dert ediyor.
Biz mola yerinde durmayız ki. Kapıdan kapıya araçtan inmeden gideriz.
Görüntülü konuşmaya da sosyetik işler dendi ya..Ne yazık ki cep telefonları yok, olsa da çekmeyen bir dağ köyündeler. Ya sosyetik işler bize göre değil. İnternet vs onlara çok uzak kavramlar
Kaç saat yolda tuvalet ihtiyacınızı nasıl görüyorsunuz?Biz mola yerinde durmayız ki. Kapıdan kapıya araçtan inmeden gideriz.
görüntülü konuşma sosyetik iş, uzak mesafe ama molasız gidiyosunuz peki her şeye bahaneniz varsa konuyu neden açtınız? zaten her şeyin en doğrusunu biliyosunuz?Biz mola yerinde durmayız ki. Kapıdan kapıya araçtan inmeden gideriz.
Kadının okuma yazması yok, görüntülü konuşmayı ne ile yapacak ki. İnterneti geçtim, doğru düzgün çeken hat yokgörüntülü konuşma sosyetik iş, uzak mesafe ama molasız gidiyosunuz peki her şeye bahaneniz varsa konuyu neden açtınız? zaten her şeyin en doğrusunu biliyosunuz?
Açık kapalı fark etmiyor. Bu virüs sıcaklarla etkinliğini kaybetmeyecek diye bas bas bağırıyorlar. Şu an yazı yaşayan ülkelerde de var. Açık alanda da tuvalete girseniz ellediğiniz yerlerde virüs olabilir.İlla ki kapalı bir mekana girmeye gerek yok. Mola verirsiniz ama açık alanda. Zaten yaz ayı. Soğuk değil. O anlamda söyledim. Yanlış ifade etim pardon