Doğal Saç Bakım Kürleri yaz aylarında saçlarımızı korumak için önerisi olanlar?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

selimelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
115
0
96
32
İzmir
kızlar saçlarım yeni yeni uzamaya başladı kırıklarınıda kendim alıyorum az az guclubacismile fakat malum yaz ayları geldi deniz havuz güneş falan derken saçlarımız mahvolucak bunun için önerisi olan varsa lütfen yazsın opuyorumnanaktan

canim saclarina maya maskesi yap derim..
maya saclarin bütün ihtiyacini karsiliyor cunki b-vitaminleri, demir, protein gibi saca cok faydali vitaminler iceriyor.. cok güzel bakim yapiyor.
piril piril oluyor, dolgunlasiyor ve yumusacik yapiyor saclari maya.
sahsen kendim kullaniyorum cokta memnunum.
sac dökülme sorunu olanlara da cok iyi geliyormus maya maskesi.
benim saclarim cok cabuk kurur denize gitsem, boyasam yada 1 kez jöle bile sürsem hemen kurur matlasir ama maya tek kullanimda bile kendine getiriyor saclarimi.
istersen bi dene.

haftada 1 zetyinyağını hafif ısıt, sür saçın tamamına, 1 saat bekle ve yıka. yerimseniben

düzenli yapılan her şeyden sonuç alınır canım. bence saçına çok fazla kürü aynı anda uygulama. hangisinden sonuç aldığını bilemezsin

ben bunun bi çözümü olduğunu sanmıyorum çünkü naparsan yap güneşin altında yıpranıyo ve matlaşıyo bence en iyisi salık bırakma saçlarını güneşin altında topla sürekli sana bunu önerebilirim...

Havuz, deniz çıkışı saçlara gliserin sürülmesini öneririm. a.s

Güneşin kuruttuğu saçlara nemini geri kazandırabileceğini düşünüyorum. alkisalkisalkis

Ayrıca bakım olarak zeytinyağı ya da badem yağının kullanılması saçları nemlendirir, yumuşatır, parlatır.

Bir de sinüzit gibi bir sorun olmadığı taktirde kurutma makinesi kullanılmaması, saçın daha fazla kurumasını önleyecektir. yerimseniben

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…