Yaz bebişleri ne giyiyor??

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
kızlar malum sıcaklar kızıma sadece zıbın giydiriyorum . Bi dolu hastane çıkışı almıştım :( malesef bir defa giyebildi :( sizde durumlar ne

Canım ben Zibin altına pijama altligi giydiriyorum karnını ve ayaklarını sıcak tut gazı olmasın dedi doktorum bende korkudan hem uzun kollu zibin altınada pijama altligi giydiriyorum sadece zibin giyince yeni dogan olduğu için Üşüyecek diye korkuyorum yaz bebeğide ayrı bir zormuş

Canım ben Zibin altına pijama altligi giydiriyorum karnını ve ayaklarını sıcak tut gazı olmasın dedi doktorum bende korkudan hem uzun kollu zibin altınada pijama altligi giydiriyorum sadece zibin giyince yeni dogan olduğu için Üşüyecek diye korkuyorum yaz bebeğide ayrı bir zormuş
Bende aynı senin gibi giydirdim isilik oldu ya . Şimdi kısa kol zıbın sadece. Ama içim rahat değil üşütecek diye napcam bilemiyorum

Bende aynı senin gibi giydirdim isilik oldu ya . Şimdi kısa kol zıbın sadece. Ama içim rahat değil üşütecek diye napcam bilemiyorum
Canim o isilik için doktorum bi losyon verdi ve dediki eğer cildi kuru kalırsa isilik olur dedi ve o losyon ilaç gibi geldi 1 kere sürdüm hemen geçti çok ta giydirmekle alakali değilmiş aslında yine aynı şeyleri giyiyor ama isilik yok çok şükür sende her banyo sonrası mutlaka nemlendirici sur çok iyi geliyor buarada gaz için ne yapıyorsun

Canim o isilik için doktorum bi losyon verdi ve dediki eğer cildi kuru kalırsa isilik olur dedi ve o losyon ilaç gibi geldi 1 kere sürdüm hemen geçti çok ta giydirmekle alakali değilmiş aslında yine aynı şeyleri giyiyor ama isilik yok çok şükür sende her banyo sonrası mutlaka nemlendirici sur çok iyi geliyor buarada gaz için ne yapıyorsun
Bende bi Dr a gideyim ya banda bi kıstın bişey versin sürekli tedirginim üşütecek diye. Gaz için bio gaia başlıcam 20 günlük olmasını bekliyoruz Dr un önerisi ile . Emzirmeden sonra mutlaka iki kez gaz çıkartıyorum . Siz ne alemdesiniz

Bende bi Dr a gideyim ya banda bi kıstın bişey versin sürekli tedirginim üşütecek diye. Gaz için bio gaia başlıcam 20 günlük olmasını bekliyoruz Dr un önerisi ile . Emzirmeden sonra mutlaka iki kez gaz çıkartıyorum . Siz ne alemdesiniz
Biz sab simplex kullanıyoruz ama çokta etkili değil bazen ne yapacağımı şaşırıyorum her gün rezene ve papatya çayı içiyorum keşke çabucak büyüse birde benim kız hoc kucağımdan inmiyor sürekli emmek istiyor ve uyumuyor nasıl uyumadan yaşıyor şaşırıyorum nezaman uyuyacak söyle kesintisiz:)

Biz sab simplex kullanıyoruz ama çokta etkili değil bazen ne yapacağımı şaşırıyorum her gün rezene ve papatya çayı içiyorum keşke çabucak büyüse birde benim kız hoc kucağımdan inmiyor sürekli emmek istiyor ve uyumuyor nasıl uyumadan yaşıyor şaşırıyorum nezaman uyuyacak söyle kesintisiz:)
2 yaşına gelince uyuyorlar :-) :-) benim büyük 26 aylık uyuyor şükürler olsun. Milk tea içiyorum hem süt için hemde gaza iyi geliyor benim gaz sorunumu bilir çözdü şükür. Teyzeme içince kusuyorum humana aldım bende gerçek teyzeme kadar etkili olur mu bilmem ama

Biz çıtçıtlı badiyle duruyoruz. O halinde bile boynu omuzları isilik gibi olmaya başladı.
Aynen hangi ildesin? Bizde de durum aynı çıtçıtlı vadiye rağmen hala isilik olayı bitmiş değil. Hergün bi kaç kere yıkamak Laz'ım sanırım

Bizim ev de çok sıcak kısa kollu zıbın altına pijama altı giydiriyorum üşütmesin diye.kızlar ilk bebeğim ama ne zormuş anne olması bazen hiç uyumadığı oluyor ağlıyor üzülüyorum geçevek hepsi değil mi

Bizim ev de çok sıcak kısa kollu zıbın altına pijama altı giydiriyorum üşütmesin diye.kızlar ilk bebeğim ama ne zormuş anne olması bazen hiç uyumadığı oluyor ağlıyor üzülüyorum geçevek hepsi değil mi
Gerçekten annelik zor. Giydirsem sıcaklandı mı giydirmesem üşüdü mü kafayı yicem eşimde benim gibi battaniyeye sarıyor kısa kol giydirince :-) ağlamalar uzun süre devam ediyor yalan söyleyemem ama sen alışıyorsun bu duruma :)) anne olmakta alışıyorsun . Evham telaş korku pimpirikli halin hiç geçmiyor ama o hep var. Annemin söylediğine göre ölene kadar södevam edecekmiş :)

Kızlar ben atlet üstüne normal üst ve alt bebek takımı giydiriyorum klima açıksa battaniye ve şapka takıyorum.
Adana dayım ben klima açmadığım zamanlar çooook terliyor günah bebeğime. 26-27 derece yapıyorum

Kızlar ben atlet üstüne normal üst ve alt bebek takımı giydiriyorum klima açıksa battaniye ve şapka takıyorum.
Adana dayım ben klima açmadığım zamanlar çooook terliyor günah bebeğime. 26-27 derece yapıyorum
Canım senin klima olduğu için giydir giydirebildiğin kadar. Biz bu sene klima taktıracaktık eşimin yeni görev yeri belli oldu 10 ay sonra en geç taşınmış olucaz nasipse eşimde taktırmayalım gittiğimi eve taktırırız dddi:kızgın:hamileliğimin son haftası cehennem oldu bana:KK43: sıcaktan kafayı yedim vantilatör var evde ona çok güvenemiyorum açık ama bebeği direk tutmuyorum . Çocuğum uyurken resmen ağzını açıyor sıcaktan . Ben zaten ölüyorum sıcaktan . 26 aylık kızım var Onuda sürekli balkonda şişme havuzu oyuncakları var orda tutuyorum yavrum orda serinliyor. Eşime bişey demekte istemiyorum şimdi bişey desem göreve gidecek zaten göremicem onu üzmek istemiyorum :oops:

Back
X