Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı senin gibi giydirdim isilik oldu ya . Şimdi kısa kol zıbın sadece. Ama içim rahat değil üşütecek diye napcam bilemiyorumCanım ben Zibin altına pijama altligi giydiriyorum karnını ve ayaklarını sıcak tut gazı olmasın dedi doktorum bende korkudan hem uzun kollu zibin altınada pijama altligi giydiriyorum sadece zibin giyince yeni dogan olduğu için Üşüyecek diye korkuyorum yaz bebeğide ayrı bir zormuş
Canim o isilik için doktorum bi losyon verdi ve dediki eğer cildi kuru kalırsa isilik olur dedi ve o losyon ilaç gibi geldi 1 kere sürdüm hemen geçti çok ta giydirmekle alakali değilmiş aslında yine aynı şeyleri giyiyor ama isilik yok çok şükür sende her banyo sonrası mutlaka nemlendirici sur çok iyi geliyor buarada gaz için ne yapıyorsunBende aynı senin gibi giydirdim isilik oldu ya . Şimdi kısa kol zıbın sadece. Ama içim rahat değil üşütecek diye napcam bilemiyorum
Bende bi Dr a gideyim ya banda bi kıstın bişey versin sürekli tedirginim üşütecek diye. Gaz için bio gaia başlıcam 20 günlük olmasını bekliyoruz Dr un önerisi ile . Emzirmeden sonra mutlaka iki kez gaz çıkartıyorum . Siz ne alemdesinizCanim o isilik için doktorum bi losyon verdi ve dediki eğer cildi kuru kalırsa isilik olur dedi ve o losyon ilaç gibi geldi 1 kere sürdüm hemen geçti çok ta giydirmekle alakali değilmiş aslında yine aynı şeyleri giyiyor ama isilik yok çok şükür sende her banyo sonrası mutlaka nemlendirici sur çok iyi geliyor buarada gaz için ne yapıyorsun
Biz sab simplex kullanıyoruz ama çokta etkili değil bazen ne yapacağımı şaşırıyorum her gün rezene ve papatya çayı içiyorum keşke çabucak büyüse birde benim kız hoc kucağımdan inmiyor sürekli emmek istiyor ve uyumuyor nasıl uyumadan yaşıyor şaşırıyorum nezaman uyuyacak söyle kesintisiz:)Bende bi Dr a gideyim ya banda bi kıstın bişey versin sürekli tedirginim üşütecek diye. Gaz için bio gaia başlıcam 20 günlük olmasını bekliyoruz Dr un önerisi ile . Emzirmeden sonra mutlaka iki kez gaz çıkartıyorum . Siz ne alemdesiniz
2 yaşına gelince uyuyorlarBiz sab simplex kullanıyoruz ama çokta etkili değil bazen ne yapacağımı şaşırıyorum her gün rezene ve papatya çayı içiyorum keşke çabucak büyüse birde benim kız hoc kucağımdan inmiyor sürekli emmek istiyor ve uyumuyor nasıl uyumadan yaşıyor şaşırıyorum nezaman uyuyacak söyle kesintisiz:)
Biz çıtçıtlı badiyle duruyoruz. O halinde bile boynu omuzları isilik gibi olmaya başladı.kızlar malum sıcaklar kızıma sadece zıbın giydiriyorum . Bi dolu hastane çıkışı almıştımmalesef bir defa giyebildi
sizde durumlar ne
Aynen hangi ildesin? Bizde de durum aynı çıtçıtlı vadiye rağmen hala isilik olayı bitmiş değil. Hergün bi kaç kere yıkamak Laz'ım sanırımBiz çıtçıtlı badiyle duruyoruz. O halinde bile boynu omuzları isilik gibi olmaya başladı.
Edirnedeyiz biz. Her gün yıkıyorum ama sanırım 2 kere yıkamak gerek.Aynen hangi ildesin? Bizde de durum aynı çıtçıtlı vadiye rağmen hala isilik olayı bitmiş değil. Hergün bi kaç kere yıkamak Laz'ım sanırım
Ben iki kere yıkıyorum CANım bi sabah bi akşam . Biz Ankara'da yız . Burası çok sıcak yada bizim ev çok sıcak . Bazen ben bile üç kere duşa giriyorum .Edirnedeyiz biz. Her gün yıkıyorum ama sanırım 2 kere yıkamak gerek.
Gerçekten annelik zor. Giydirsem sıcaklandı mı giydirmesem üşüdü mü kafayı yicem eşimde benim gibi battaniyeye sarıyor kısa kol giydirinceBizim ev de çok sıcak kısa kollu zıbın altına pijama altı giydiriyorum üşütmesin diye.kızlar ilk bebeğim ama ne zormuş anne olması bazen hiç uyumadığı oluyor ağlıyor üzülüyorum geçevek hepsi değil mi
Canım senin klima olduğu için giydir giydirebildiğin kadar. Biz bu sene klima taktıracaktık eşimin yeni görev yeri belli oldu 10 ay sonra en geç taşınmış olucaz nasipse eşimde taktırmayalım gittiğimi eve taktırırız dddiKızlar ben atlet üstüne normal üst ve alt bebek takımı giydiriyorum klima açıksa battaniye ve şapka takıyorum.
Adana dayım ben klima açmadığım zamanlar çooook terliyor günah bebeğime. 26-27 derece yapıyorum