- Konu Sahibi le_sourire
-
düğüne 15 gün var geç kalmış sayılmam heralde dimiiii
ben varımmmm inşallah 2 kilo verebilirimmm
tabiki sayılmassın 3 bile olur. hatta benm amacımda 15 günde 3 kiloyu vermek. çünkü ilk başladığımızda daha hızlı verebiliyoruz...:76:
Bende baslamak istiyorum diyettt yapamam fazla ama sporla vermeye caliscamm nefrettt ediorum gobegimden......:18:
hedefim 1 haftada 2 kilo vermek is yerindeki arkadasla iddiaya girdik..
konu sahibi arkadaş uğramaz oldu buraya:) ben cevap vereyim:)Hoşgeldinizbende katilmak istiyorum araniza kizlar, peki nasil bir diyet uygulayacaz. ben calisiyorum calisinca malum yorgun eve geliyorsun ve ac olmasan bile herseyi yemek istiyorsun. benim 3 kilo fazlam var
Demekkiiiiii kahvaltıyı yapcakmışız. sonra zaten bizi belli süre tok tutacakmış ve yediklerimiz eriyecekmiş. Öğlen az akşam da az yiyecekmişiz..Her akşam diyete karar veriyorum.kahvaltıyı atlatıyorum öğlen de ama akşamı zor ediyorummmmm ve suçluluk duygusu sonrası...
bende yarın sabah başlicam inş. vermek istediğim 6 kilo var nisan ayında karar verdim zayıflamaya ve o zaman 71 kiloydum şimdi ise 64 kiloyum buyum 1,63 hedefim 58. hadi kızlar gücümüzü herkese gösterelim.
Katı gıdaları hayatımdan çıkarsam gene olacak sanıyorum.çorba,yoğurt,meyve ile devam etsem amacıma ulaşırım sanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?