Yaz dostum.. Guzel sevmeyene adam denir mi?

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Merhaba kizlar ,
Burda daha oncesindede konu acmistim 6 yillik bi iliskim bitti 15 gun.oncesinde bana kavga etmistik biyle oldgunda telfonu.nasil.kapatirimda kafami dinlerim diye dusunuyorum dedi bende cok agladim cok.zoruma gitti birdaha telfonlari acamdim. 1 2 gun aradi msj atamdi sonrasindada 2 kez napcam.bilmiyorum tarzi yazmis .. bende herseyin.bittigii. bugun.aklina.gelmedim.bundan.sonrada gelmeyim arkamda durmadin.sen.dedim. boylelikle bitti. Hic bitmesin demedi hic gonlumu almak.icin.ugrasmadi ne bir ozur ne bi ozleme seveme belirtisi yoktu . Zaten.bu iliskide o kacan.ben.kovalayan oldum hep kalp kiriklarim omuzlarima cok agir geliyor artik kaybetme korkusu yok bunun.farkindayim . Uzun suredir sessizim dun gun.biyunca ufacik birmsj atar diye bekledim.cunku bu tartsmalar hep vardi hayatimizda bi kelimeye bile.raziydim benim.ne.kadar onem verdgimi.ne kadar uzulecegimi biliyordu .. istemeyerek degil bile bile uzdu kirdi beni bu daha aci.. icimde tarifsiz bi sizi var saatlerce yazmak.bagirmak.istyorum ama anlamiycak.biliyorum. abimle nisanlisi.icin evlenme teklifi hazirladik basah 8den.beri kalkip saatlerce ugrastik oyle ozendi oyle gozleri.parliyorduki seven.insan.sevdginin mutlulugu icin.ugrasiyor .. abiminki sevgi ise O'nunki neydi ..?
Aksama kadar kafam.dagildi bakmadim telfona.baktigimda hic bir arama.yoktu 2 tane msj atmis
"bugünü ömür boyu unutmuycam,
yemin olsun ki istemiyrum artık hc bsy allaha emanet ol hakkını helal et " demis. Cevap vermedim ama vermelimiydim sizce yada.naocam.bilmiyorum heo benden.bekliyor hala ben yazayim diye istiyor ona gore hic bir sorun yok yoksa neden bukdar umursamz ben cok aci cekiyorum kos kocagunum.herkesin.mutluluguna tebessum ederek gecti 6 yilin emeklerimin.karsiligi bu degildi .. vazgecmek degil ama biseyler yapip duzelsin.istyorum nasil becerebilirim.bunu

şu an yaptıgından pişman dönmek için yer yapıyor emin ol
kaçan kovalanırı bu sefer sen ona göster nasıl oluyor bakalım
üzülme diyemem çok zor ama mutlu gibi davran en azından o böyle görmeli

şu an yaptıgından pişman dönmek için yer yapıyor emin ol
kaçan kovalanırı bu sefer sen ona göster nasıl oluyor bakalım
üzülme diyemem çok zor ama mutlu gibi davran en azından o böyle görmeli
Msj hic cevao vermemelimiyim hic umursadim diye suclu olurmuyum .

En ufak bir sorunda böyle Çekip giden erkeği isteme bence. Hazır ayrılmısın önüne bak, sana değer veren birini bul.

Seni nasıl sindirmişse,ayrıldığın adama cevap vermediğin için suçlu olup olmayacağını düşünüp soruyorsun. Madem bitirmiş ne diye cevap veresin.Yazma hiç kendisi mesajları sıklaştıracak bence

siz mesajla mı ayrıldınız ? 6 yıllık bir ilişkiyi mesajla bitirdiyseniz gerçekten ayıp olmuş. en azından kırgınım bir süre konuşmak istemiyorum tarzı bir şey deseydiniz madem ayrılmak istemiyordunuz. hem bitti demişsiniz hem de sizin peşinizden koşsun istiyorsunuz. e karşınızdaki de gurur yapmış olabilir değil mi? bence eğer barışmak istiyorsanız bir süre bekleyin siniri yatışsın sonra iletişime geçin derim..

Yuz yuzede gorussek boylede olsa her iki durumdada soz konusu.olan ben yanlisim.hep o digru.o hic sucluluk.hissetmez hatta vizdan azabi cekip gecelerce aglarim artik hic bir seye dayanamiyorum o hala benden bekliyor bitmisken bile 14 subat seviyor olsaydi eger 11e kadar benden.beklemez yazar sonrasinda cevap beklerdi ben oesimdeb kossun.degil sadece artik farkina varsin biseyleri duzeltmek.icin.ugrassin istyorum benim.dusundugum kadar birazcik.o dusunseydi su an burda boyle bi konu acmis olmayacaktim

Evet cok sindirdi herseyde hatali benim.hissediyorum cunku sucunu asla kabul.etmiyor bu ufakseyleri bahane ediyor ve ben kendimle celisiyorum genemi yanlisyaptim yazsaydim ustume atamazdi sucu diye bu 15 gunde bir kez duzgun birsey yapmadi ayrildigimizda bambaska bir.insana.donusuyo hep agirdan satiyo kendini umarim duzelir ve umarim sizin dedginiz gibi msjlari sıklasir

Yazma hic bisey yazma.

Eski duzeni degistireceksen ise kendinden basla.once sen degis.yaptigin; farkinda oldugun tum hatalari,gem vuramadigin tum davranislari sil at.

Sonrasi guzel olacak emin ol.sen kendinden memnun olunca herkes memnun olacak.

Uc bes ay sonra gecenin bi yarisi aglak mesajlar alacaksin beyefendiden.barisip barismamak sana kalacak.6 yil sonra sanki sen hic yokmussun onunla yasamamissin gibi davraniyoya, birden yok ol hakkaten.sesin solugun kesilsin.o zaman dank edecek.aslinda hayatinin en onemli yerindeymissin.gorecek.

Ama dedigim gibi bunu ona ders vermek icin,bi kulagini cekeyim demek icin degil,kendin icin yap.insan sadece baskasina saygi duymaz.bence insani en yoran ve yaralayan seylerden biri kendine saygi duyamaz olusu.

Ne kadar guzel anlamissiniz insallah yle olur onceden.1 gun dayanamzdim onun.srsini.duymadan.uyuyamazdim yalvarirdim tartstgimizda ara diye ben.saygimi ona srvgimden.dolayi kaybettim acim gecmesi gerekiyo gucumu.toparlamam.icin .. ayrilmak.degil.degersiz olmak cok zorluyo beni cookk bana.dua edin lutfen . Ilk gunler hisstmiyorsa yoklugumu 3 5 ay sobra arayacagini.felan.hic ummuyorum aciikcasi

İlk günler yokluğunu hissetmez çünkü hala o dayanamaz arar beni kafasında. Bi sonraki mesaj gelebilir bekle çünkü hakkını helal et falan samimi değil erkekler bu konularda vicdan yapmazlar. Senden kurtulduğunu dusunse mesaj atmak yerine oh çekerdi. Sen asla mesaj atma geri dönme bekle bi müddet. Ama ben sevdiğinden değil de egosu zedelendiğinden döneceğini dusunuyorum çünkü sevse iliski boyunca uzmezdi.

Bu cok agir oldu sevmiyor diye kabullenemiyorum .. sevmiyorsa zorla tutumuyordumki simdi.bile tutmuyo oyleyse gitmezmiydi bilemiyorum.nasil.anlarim

Bu cok agir oldu sevmiyor diye kabullenemiyorum .. sevmiyorsa zorla tutumuyordumki simdi.bile tutmuyo oyleyse gitmezmiydi bilemiyorum.nasil.anlarim
Sevgilin kolay sevgili bulabilecek tipte mi? Ya da her kız onun nazini cekebilir mi? Bunların cevabına bagli

Sevgilin kolay sevgili bulabilecek tipte mi? Ya da her kız onun nazini cekebilir mi? Bunların cevabına bagli
Kolay sevgili.bulacak.tipte.degil
ama sadik durumu cok iyi cok hisli cok caliskan ama sadik durumu iyi cok.hirsli ve cok.caliskan ..
ve herkiz onun nazini cekemez hayir cok zor biri

bence sessiz kalmaya devam et.
peşinden koşmana alışmış, oh olsun ona. dik dur artık. ilişkide tek tarafın koşması yeterli değil. o şimdi nasılsa sen yazarsın diye bekliyor ama sakın beklediğini verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…