- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Iste ben.artik kilimi bile kipirdatmak.istemiyorum cunku artik tasiyamiycagim kadar agir kalp kirikliklarim var 6 yikdan elime.kalan kos koca bir hic ??
Ne kazandim bu askta.ne kaybettim hesabimda yanlislar var benim kaybetmekten.baska bisey yapmamisim ben..
Ben asla benim.zorumla yazmasini.istemiyorum ben.ona hic bisey yazmak.istemiyorum hos cevap verecegim bir seyde yok karsimda , sadece ben ne ara bu kadar saygimi.yitirdim kendime nasik bu kadar degersizlestrdim diyorum ..
Affedilneyecek bi ilay yasamadik ama yilarin birikimi demek en dogrusu ben onu beni sevdgine olan.inancimi kaybettim .. sudan cikmis bir balik gibiyim yonumu sasiriyorum hayatimda hi duzen vardi ve bozuldu hayallerim herseyim degisti ..
Beni tekrar inandirira su ana.kadar yapmadi birsey ama eger yaparsa affederim ki bu cok zor.
Tek bildgim canim.cok.yaniyorrrrr..
Hic kimse bisy demiyecekmi
Ben bana.evlenelim dedi.diye bi kobu acmadim ki kobularimin hic burinde kendimden.sogutcak bi durum yok .. kiminle karustiriyosunuzBu çocuk sana evlenelim diyen çocuk değil mi .Artık konularına mesaj yazmıyordum ama . Seni sevmese evlenmekte istemez .Ama çocuğu sonunda kendinden soğutmaya başlamışsın .
canının yanması kadar normal bir durum yok.arama sorma sakın sakın.sabır et biraz.ipini salmışssın ne güzel bu ona bir ders sanada ilerisi için(barışırsanız)iyi bir tepki olacak.unutma dönerse senindir.dönmesse zaten hiç senin olmamıştır.hayat böle geçmez evlenince canın daha çok yanacak
Ben bana.evlenelim dedi.diye bi kobu acmadim ki kobularimin hic burinde kendimden.sogutcak bi durum yok .. kiminle karustiriyosunuz
Evlenelim diye senelerdir.diyor beni.bekliyorda evet evi aldim.diyen.konu.benjmkiydi benim hatam neki burda sogutacak .. farinda olmadigim bisey varaa.soyleyin yapmayimİlk konularınızda öyle birşey yazmamışmıydınız . Evimizi aldım diye mesaj atmıştı sevgiliniz . Eğer değilsede kusura bakmayın .
Evlenelim diye senelerdir.diyor beni.bekliyorda evet evi aldim.diyen.konu.benjmkiydi benim hatam neki burda sogutacak .. farinda olmadigim bisey varaa.soyleyin yapmayimlutfen yon gosterin
Bugun gorusmeyeli.1 ay oldu ayrilmasaydik.gorucektik malatyaya gidecegim giderkende goruscektik orda 1 ay kalcam bildgi halde gidecegimi umrunda dahi olmadi .. hic mi ozlemiyo allahim oldar zoruma gidiyorki icimdeki herseyi tuta tua hasta olcam bisey soylemek.istyorum ama analamayack biliyorum .. ben neden bu kadar seviyorum
Bence seni seviyor . Ayrılmak değilde birlikteyken ona kendini özletmeyi dene . Bu ayrılıklar sonunda gerçek bir ayrılık getirecek yoksa . Sende seviyorsun üzüleceksin .
burda neler okuyoruz.erkekler bırak seviyomu diye sorgulamayı terkedince ölmüş gibi başka aşklara yelken açıyorlar.komuşumuzun oğlu 7 yıllık ilşkisinin ardından üç ayiçinde evlendi.annesi anlatırdı ölüyo oğlan yemiyo içmiyor diye kadıncağız ağlardı.bir kızla tanıştırılmış aşık oldu ve evlendi..
arama arama sakın.sonra unutunca çok pişman olursun.aramak isteyen arar.aramıyosa bir dolap çeviriyordur yada egosunun şişmesine ihtiyacı vardır.şişirme yeterince şişik gezdirmişssin zaten sev kendini biraz lütfen.o kendini nasıl seviyor.erkek birde karşındaki o arasın sen arama.Cok kotktum bilmedgim biseyler mi var bilmiyorum sizce malatyaya gidiyorum 5 konusalim yuz yuze diye aramalimuyim
Bugünü unutmayacağım'dan kastı ne? ne oldu ki o gün?
Pess, hem sizi üzen o, hem de eline hazır bir fırsat geçmişken, 14 Şubat bahanesiyle gönlünüzü alacağına, sanki ilişkide ki kız oymuş gibi, beni aramadın diye sitem mi yapıyor?Yani o gun 14 subatti ve ben ona yazmadim ondan bekliyordumcunku o beni okdar aglatti ve ne ozur ne.umursama gunlerce bekledim o gunde hic hir sey yapmadi bile bile kirdi beni.ne.kadar uzulcegimi.biliyordu asil.unutmayacak olan benim
Son soylediginizi anlayamadim haketmez misin anlaisir olmazmiskarakter değişmez. düzelecek olay göremedim ben. sende güzel ilişki haketmez misin
demişsin ya abim ne güzel ilişkisi için çabalıyo mutlu etmek için uğraşıyo vs. sende böyle senin için çabalayan biriyle olmak istemez miydin. diyorum ki güzel ilişki senin de hakkınSon soylediginizi anlayamadim haketmez misin anlaisir olmazmis
Pess, hem sizi üzen o, hem de eline hazır bir fırsat geçmişken, 14 Şubat bahanesiyle gönlünüzü alacağına, sanki ilişkide ki kız oymuş gibi, beni aramadın diye sitem mi yapıyor?
Ne kıymetli oldu bu erkek milleti. Hiiç kaale almayın. Canınızı da sıkmayın; bazen herşey bizim kontrolümüz de olmayabiliyor ama hayrılsının ne olduğunu da biz de iyi bilen var. Hayırlısı için dua edin, gönlünüzü ferah tutun.
K bkma bitanem kafam cok karisik anlayamdim bi andemişsin ya abim ne güzel ilişkisi için çabalıyo mutlu etmek için uğraşıyo vs. sende böyle senin için çabalayan biriyle olmak istemez miydin. diyorum ki güzel ilişki senin de hakkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?