zararı olmaz canım kullan..benim kızı maalesef ısırdılarmafoldumben tam karşımızda park var..sivrisinek çook :çok üzgünüm:
nasi zararri olmaz:1shok:cok zararli oyle seyler lutfen kullanmayin,,
Ayy benim oğlanın sivri sinek ısırmasına alerjisi var, ceviz büyüklüğünde şişiyo, ilthaplanıyo falan üstüne bide iz kalıyor, uğraşıyoruz kremler alarji ilaçları falan sonra, ben tüm bencerelere tül gibi bişey taktırdım oluyo ya hani, adı ne bilmiyorum, korkumdan balkon kapısını açmamla kapamam bir oluyor, dışarda napcam bilmiyorum şu OFF gibi cilde püskürtülen ürünler zararlımıdır acep.fisfisfis
ben kullanıyorum canım..zararlıysa ne kullanalım..bi önerin var mı?benim kızın kanı tatlı..sinekler mahfediyo bıldırcınımı teyzesiCADIARZU
canim bende kullanirdim ama ne zaman cocuklarim oldu kestim kullanmayi,burda tvde bile doktorlar cok zararli oldugunu soyluyorlar,tavsiye hakkindada,cibinligi vardi cocuklarimin,genelde ince ve uzun kollu uzun pacali giydirirdim,yatirmadan once odasini iyice bi kontrol ederdim,yani butur seyler zararli olunca kollamaktan baska care yok ,kendi kendini kolliyana kadar,,,yerim ben senin bildircinini,ALLAH bagislasin canim,,,a.s.
canım benim dediğim şey pencere kenaroına takılıyo çok pratik bir deneyina.s.a.s.bende açıkçası korkuyorum herhangi bir ilaç kullanmktan evimiz çok sıcak olduğundan uzun kollu giysilerle yatırma şansım yok malesef cibindik konusunda da var aslında cibindiğimiz ama kızım rahat durmuyor ki gece bir kaç kez kalkıyor doğal olarak oda açılıyor
ben böcek için cama tül gibi sineklikler var kutu içinde metreyle satılıyor.sen kendi camına göre kesip içindeki tırtıklı yapışkanla cam kenarına yapıştırıyosun.istediğin zaman sök yıka ıslak tak 2 saniyede kuruyo onları tavsiye ederim yapı marketlerde var çok uygun fiyatla üstelik çok uzun zaman dayanıyo.sök tak cırtcırtlıcgbi ince bir bantı var pencere kenarına yapıştırıyosun pratik sineklik.diğer odalarada istersen fişli sineklik kullanın bebeğin odasına bunu tavsiye ederim.
Benim kızımı sivri sinek ıssırdı ve çok kötü şişti felaket ne yapmalıyım
ben kullanıyorum canım..zararlıysa ne kullanalım..bi önerin var mı?benim kızın kanı tatlı..sinekler mahfediyo bıldırcınımı teyzesiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?