yaz geliyoooo

mutsuz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
207
40
48
Bacaklarım çok sarkık. olduğumdan daha kilolu görünmeme sebep oluyor. Bel fıtığım var fazla hareket edemiyorum bacak ağrım yüzünden. Yaklaşık 15 gündür Yüzüyorum bol bol bu işe yarar mı sıkılaşmam da. Beslenme düzenim nasıl olmalı. Lütfen yardımmmm

İyi bir diyetisyenle çalışırsanız o size hem uygun beslenme programı hazırlar hem de egzersiz önerisinde bulunur. Her bünye birbirinden farklı burada birinde işe yarayan sizde işe yaramayabilir. Kafanıza göre iş yapmayın.

Kilo versen bile hareketsizsen sarkma olur yuzmen ise yarar yuruyus de cok iyi gelir fitness en iyisi ama yuzmede sikilastirir bol bol yuruyus yap kasa cevir sebze ve protein agirlikli beslen mutlaka

Yuzme sıklasmana ve zahiflamana iyi gelir , cunku butun kaslarin calismis oluyor.. Sade doktorlara tanisman lazim, yuzme fıtıga iyi gelirmi diye.. Bide diyetisyene gidersen belki daha cabuk toparlanirsin..

yüzme fıtığa iyi gelir çünkü vücut yükünü eklemlerden alıyor hatta önerirler yüzmeyi

bence yüzme ile zayıflamak en iyisi

su içinde bacak kol egzersizleri yapın ben yapardım çok faydasını gördüm

oooo sen sevgili sıkıntını bitirdin demek ki
yüz yüz iyi gelir.

yüzme kadar vucudu sıkılaştıran bişey yok.
protein ağırlıklı beslenme de vucudu sıkılaştırır, tuz ve kahve tüketimi azaltılmalı bol su içilmeli bol hareket edilmeli, yaza kadar toparlanır.

Ne olmus yaz geliyorsa kilolusun diye yaz seni kabul etmicekmibir kac mekik sguat isine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…