yaz geliyor hazır mısınız güzel görünüm şart peki napcaz.

fisilti-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
285
500
33
Merhaba yaz geliyor ve ben üst bölgemde victoria secret mankeni alt bölgemde ise 70 yıllık nine gibi bacaklarla geziyorum.. Aslında çalıştığım iş nedeniyle sürekli masa başında oturuyorum

ay bu oturarak çalışanlar için plates topu üzerine oturmak öneriliyor, evde denedim süper oluyor da iş yerine getirmeye cesaret edemedim, dedikodu çanları çalışmasın diye.
ofisiniz size özel veya az kişi varsa bunu bir araştırın derim.

Ben neden hiç kendini yaza hazırlayan ve "abo vışş yaz geliyorrr, napıcam şimdi" diyen kadınlardan olamadım acaba. Yaz benim için erik demek, işte gider denize yüzeriz, güneş kum falan.. Selülitmiş, fazlalıkmış, bikini giyince kusursuz görünümmüş uzaktan yakından niye ilgim yok. Bendemi bir problem var acaba :deli: Ayrıca üst tarafının Victoria Secret mankeni gibi olması güzel amma banena..

Plates lastiğini bağlayarak bazaklarına geçir arada diz mesafene arada bileğe ve genleştirip yavaşça bırak. Birde iyi görünmek için geç kalınmış bir süre. Bizlerin en büyük hatası kış gelince salıp yaz gelince tutuşmak

ay bu oturarak çalışanlar için plates topu üzerine oturmak öneriliyor, evde denedim süper oluyor da iş yerine getirmeye cesaret edemedim, dedikodu çanları çalışmasın diye.
Nasıl yani :D haha

Nasıl yani :KK70: haha
ofiste-pilates-topu.jpg

21824095-bad-sitting-posture-at-tablet--business-man-on-stability-ball-in-his-office.jpg

Merhaba yaz geliyor ve ben üst bölgemde victoria secret mankeni alt bölgemde ise 70 yıllık nine gibi bacaklarla geziyorum.. Aslında çalıştığım iş nedeniyle sürekli masa başında oturuyorum
Bugün yediğin hurmalar yarın totonu tırmalar:KK53: Kışın çok salmamamız lazım:dondurma:

10 saat otur da görelim o top üzerinde.:halay:

Düşmüyolar mı :KK70:
Ya düşmeseler bile komik olur bence ne bileyim
Ben tek çalışıyorum bu katta ama gelen geçen var
Bi de bi müşteri gelse güler galiba
Alışılmadık şeyler bunlar ve yıllar sürer alışılması bence

valla aynı düşünce ile ben de cesaret edemedim, ama feci faydalı kalçalara.
sen zayıfsın zaten, senin ilgini tabi çekmez :)

10 saat otur da görelim o top üzerinde.:halay:

ya bilemiyorum ki, evde denedim ben biraz, çok hoş, hem de kalçalara süper :)
ben de büyük kalça probleminden şikayetçiyim maalesef.

ama tüm gün nasıl olur hiç fikrim yok.

Kızlar kaltım şimdi masamdam scuart yapıyorum ofiste kimse yok öğle yemeğinde de bazen yemiyorum akşsamda az yiyorum yürüyüiş e başladım inşallah bu 1 ay böyle geçti biraz sıkılaşma var eskiden 90 lık nine bacağım vardı şidi 70 lik gibi görünüyor düzelme var sanırım :skandal:

ya bilemiyorum ki, evde denedim ben biraz, çok hoş, hem de kalçalara süper :)
ben de büyük kalça probleminden şikayetçiyim maalesef.

ama tüm gün nasıl olur hiç fikrim yok.

Bu resimlerdeki çok donanımlı ofislerde geçerli esnek çalışma saatleri olan ve cooooool takılan vatandaşlarda. Avrupa Yakası ilk yayınlandığı zaman ben üniyi yeni mi bitirmiştim, bitirecek miydim emin değilim ama tecrübeli değildim kesinlikle. Kızların pat diye gelip 10 dk sonra “aaa ben çıkıyorum, ya da hadi bir kahveye gidelim” diyerek ofisi terk etmesini açık ağız ve iç geçirerek izlerdim. Gerçekten Türkiye’de böyle çalışma şartları var mı ki? O tür ofislerde bu topa da gerek yok gün içinde sporunu yap gel:D

Bizim burada çok kurumsal bir yer var baya bilindik bir yer. Kampüs gibi zaten herkes bisikletle gidip geliyor bir birimden diğerine. İçinde spor salonu var, öğle arası gitmek isteyen gidiyor.

Kızlar kaltım şimdi masamdam scuart yapıyorum ofiste kimse yok öğle yemeğinde de bazen yemiyorum akşsamda az yiyorum yürüyüiş e başladım inşallah bu 1 ay böyle geçti biraz sıkılaşma var eskiden 90 lık nine bacağım vardı şidi 70 lik gibi görünüyor düzelme var sanırım :skandal:
yememek çözüm değil ki doğru şeyler yemek çözüm. Sen kendine işkence ediyorsun, bir patlama noktasına gelirsen açılan iştahını durduramazsın.

Kızlar bacaklarıma aynadan bakınca mutsuz oluyorum sizin göterdiğiniz plates topunu ofise alamam ama baca plates lastigi takmak çekmek iyi fikir :halay:

Yaza hazırım:halay: aslında genel tavrım bütün mevsimleri içeriyor artık önemli olan her zaman sağlıklı olmak bunun için sağlıklı beslenmek yaza özel bir durum olmamalı :spor:Pilates topu, lastiği ve çemberi işinizi görecektir en azından 1-2 ay içerisinde vücudunuzu sıkılaştırır selülitleri azaltır bir de ek olarak squat yaparsanız popo sıklaşır bütün vücut çalışır:süslü:Ofiste boş alanda sadece squat yapabilirsiniz bir de işe gidip gelirken mesafeleri uzatırsanız günlük 30 dakika-1 saat yürüyüş işinizi kolaylaştırır en önemlisi 2-3 litre su içmek:eğlence:

Yaza hazırım:halay: aslında genel tavrım bütün mevsimleri içeriyor artık önemli olan her zaman sağlıklı olmak bunun için sağlıklı beslenmek yaza özel bir durum olmamalı :spor:Pilates topu, lastiği ve çemberi işinizi görecektir en azından 1-2 ay içerisinde vücudunuzu sıkılaştırır selülitleri azaltır bir de ek olarak squat yaparsanız popo sıklaşır bütün vücut çalışır:süslü:Ofiste boş alanda sadece squat yapabilirsiniz bir de işe gidip gelirken mesafeleri uzatırsanız günlük 30 dakika-1 saat yürüyüş işinizi kolaylaştırır en önemlisi 2-3 litre su içmek:eğlence:

çok iyi dedin kardeşim yazını çok beğendimm :rapci::tokat:

Back
X