yaz geliyor hazır mısınız güzel görünüm şart peki napcaz.

ya bilemiyorum ki, evde denedim ben biraz, çok hoş, hem de kalçalara süper :)
ben de büyük kalça probleminden şikayetçiyim maalesef.

ama tüm gün nasıl olur hiç fikrim yok.

Hamilesin sen. Boşver bebeklerimiz sağlıklı doğsun. Sonra yaparız spor. Şimdi yediklerime dikkat edip, sadece yürüyorum. Evde de birşey yaptığım yok. Çalışmaya devam etseydim nasıl olacaktım kim bilir. Popom zor kalkıyor

Hamilesin sen. Boşver bebeklerimiz sağlıklı doğsun. Sonra yaparız spor. Şimdi yediklerime dikkat edip, sadece yürüyorum. Evde de birşey yaptığım yok. Çalışmaya devam etseydim nasıl olacaktım kim bilir. Popom zor kalkıyor

he yok eskiden denediğim bir şey bu, bu hamileliğimde hiç bir şey yapmıyorum.
ama ilki çok rahattı, onda arada plates topuna otururdum, yan duruyordu bebeğim son haftalarda dönsün diye bazı hareketler yapıyordum plates topu ile.
gerçi döndü ama pek işe yaramadı, gene sezeryan oldu ya :)))

sen hamile misin???? bilmiyordum, çok tebrik ederim canım, uzun zamandır istiyordun.
süper.
nasılsın?

ofiste-pilates-topu.jpg

21824095-bad-sitting-posture-at-tablet--business-man-on-stability-ball-in-his-office.jpg

Bu süpermiş :halay:
Ama bunda da oturuyorsun, ne farkı var ki?

he yok eskiden denediğim bir şey bu, bu hamileliğimde hiç bir şey yapmıyorum.
ama ilki çok rahattı, onda arada plates topuna otururdum, yan duruyordu bebeğim son haftalarda dönsün diye bazı hareketler yapıyordum plates topu ile.
gerçi döndü ama pek işe yaramadı, gene sezeryan oldu ya :)))

sen hamile misin???? bilmiyordum, çok tebrik ederim canım, uzun zamandır istiyordun.
süper.
nasılsın?

Evet canım. 22 haftalık hamileyim. Ücretsiz izindeyim. Astım evdeyken daha iyi oldu çok şükür. Tüp bebek tedavisi de kimseye hesap vermeden halletmiş olduk.

1.71 boyum 59.400 kilo ile 2 haftadır dıyetteyım ve spor yapıyorum.
Yaz gelecek ama ıcımın kazınmasından oturu ben anlamıcam gıbı duruyor
Du bakalım

Kızlar kaltım şimdi masamdam scuart yapıyorum ofiste kimse yok öğle yemeğinde de bazen yemiyorum akşsamda az yiyorum yürüyüiş e başladım inşallah bu 1 ay böyle geçti biraz sıkılaşma var eskiden 90 lık nine bacağım vardı şidi 70 lik gibi görünüyor düzelme var sanırım :skandal:
Soyunma odasında ıp atlarmıs gıbı zıpluyorum yukarı yukarı
goren olsa vallahı rezıl olucam

ay bu oturarak çalışanlar için plates topu üzerine oturmak öneriliyor, evde denedim süper oluyor da iş yerine getirmeye cesaret edemedim, dedikodu çanları çalışmasın diye.
ofisiniz size özel veya az kişi varsa bunu bir araştırın derim.
nasıl yani çalışırken zıplayalım mı :KK76:
bizim her yerde kamare var valla merkezden topa koyarlar beni:KK53::KK53:

Merhaba yaz geliyor ve ben üst bölgemde victoria secret mankeni alt bölgemde ise 70 yıllık nine gibi bacaklarla geziyorum.. Aslında çalıştığım iş nedeniyle sürekli masa başında oturuyorum
beslenme şeklini değiştir. bacaklar hergun 10 dk masaj yap = selülit msasjı yaz youtube da cıkıyor bir sürüüü.. sana uygun olanını sec. en az 4 ayda toplarsın. ve acura vakumlu masaj alaeti almanı tavsiye ederim. cok etkili. ama masaj yagı veya selülit yagı ile bu aleti kullanman lazım. cildin kaygan olması şart.

1.71 boyum 59.400 kilo ile 2 haftadır dıyetteyım ve spor yapıyorum.
Yaz gelecek ama ıcımın kazınmasından oturu ben anlamıcam gıbı duruyor
Du bakalım

Kilon iyi duruyor.

Çok abartmayın bayanlar. Kıskanacagim. En azından bu yaz için. Yoksa seneye bomba gibi olacağım. Uykusuzluktan mi yoksa fit olmaktan mı olacak göreceğiz :KK45:

Spor_13291127.jpg

İlacın budur... Madem masa başında çalışıyorsun, haftada 4 gün 30 dakika yapsan zaten alt tarafında üste yetişir... Bütün kış oturup yaz gelince aklınız başınıza gelmiyor mu tam eliptikliksiniz :sinirli:

Back
X