Yaz tatili 1 aya inmiş.

poisa

Bu günler de geçer ya Hu!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
925
40
98
Diğer
arkadaşlar çok kötü bir haber ama bir kısmınız duymuşsunuzdur, ilçe mem.lere yazı gelmiş,dediler, ben de geçtiğimiz cuma günü duydum YAZ TATİLİMİZİ RESMEN 1 AY' a indirilmiş.

seminerler eğitim-öğretim sonunda ve başında artık 1 AY mış.. yani, temmuz15 e kadar seminer, ağustos 15ten itibaren seminermiş..

yatarak para kazanıyorsunuz, sizinki de iş mi ya ohhh 3 ay da tatil varr kebapp, diyen herkesi allaha havale ediyorum, muradınıza erdiniz..

bu yılki ilk seminerlerde tablet eğitimi alacakmışız. gelecek yıllarda da seminerler farklı konular ile devam edecekmiş..

6 yıllık öğretmenim seminer adı altında yaptıklarım ,çay kahve içip,bulmaca çözüp, laklak yapmaktan öteye geçemedi, 1-2 kayıt kürek evrak işi,geri kalan boş boş oturup zaman geçirmekti..

bari gerçekten branşımla ilgili seminerler alsam da mesleğime bir yararı dokunsaydı!

Son düzenleme:
Ben ilk defa sizden duyuyorum. Çok sevinenler kına yaksınlar ne diyeyim.

canım benim de en bugün okuduğum yazıya göre türk eğitim sen bu işi resmi yoldan sormuş gelen cevaba göre henüz böyle bir çalışma yokmuş sadece bazı yerlerde şubatta atananların hizmetiçi eğitimi olacakmış...

inşalah böyle bir şey yoktur , aşırı sevinirim ama sayın bakan daha ilk göreve geldiği günlerde, öğretmenlerin 3 ay tatili var(3 ay,2 zy değil 3 ay !! ), eğitim sistemimizdeki eksiklikler öğretmenlerin bu kadar tatili olmasından, gibilerden bir açıklama yapmadı mı , hiç şaşırmam yani tatil gerçekten 1 ay a inse de.. AB uyum yasaları gereği zaten düşünülüyordu, yakındır zannımca..

arkadaşlar yaz tatilimiz aynı.gelmiş bir resmi yazı yok. emin olun gelse okullarda haber anında patlardı.zaten şurda 5 hafta sonra karne veriliyor yani yazı gelecek olsa gelirdi.adamlar bize 15 gün 1 ay fazla ek ders yazmazlar.zaten normalde seminer dönemi nasıl geçiyor ki oturup geliyoruz genelde pek iş yok.

ya çok saçma öncesinde yazı yok ama ortada ne laflar dönüyor,bu nasıl sistem ya?Dün müdüre sordum doğru olma ihtimali var dedi Eşim özel sektörde izinler mayıstan yazılıyor önce dedik ki 1-15 temmuz arası izin al da bikaç gün tatile oradan da memlekete gidelim dedik.Temmuz da seminer olma ihtimali yüksek diye 20 ağustos sonrasında izin olsun dedik rezervasyonu o tarihe kaydırdık ama okuduğuma göre 15 temmuz 15 ağustos arası tatilmiş.Ramazan da bi yere gidemeyiz ki

bu hükümetin görevi sadece öğretmenlerle uğraşmak. kardeşim Van'da öğretmen dört gözle bekliyorum Temmuz olsun gelsin diye. düğünüm var Ağustosta yaşayacağım hiçbir tatlı telaşta yanımda olmayacak. neymiş 2 ay tatil fazlaymış. Rabbim sizi bildiği gibi yapsın. aylarca özle yazı bekle hasret gidermek için sonrada tatil hakları ellerinden alınsın. bu sadece duyum diyen arkadaşlar kardeşimin müdürü kimse uçak biletini almasın boşuna büyük ihtimalle bu sene seminerler başlayacak diyormuş haberiniz olsun

Tabii ki arkadaşlar bu seminerler çok gerekli şahsiyetimizi kazanmamız için..
Mesleğimden nefret mi ediyorum ne...:44:

Ben öğretmenleri bu kadar aşağılayan başka bı milli egitim Bakanı görmedim

ee evlenecekler düğününü yapacaklar nasıl yapacak?tayin olamiycaz derken evlenme de evlenemiycez..nedir anam bu böyle

Tabii ki arkadaşlar bu seminerler çok gerekli şahsiyetimizi kazanmamız için..
Mesleğimden nefret mi ediyorum ne...:44:
Şahsiyet kazanamadık mı hala :44:
2005 yılında profesörlüğü de akademik ünvanları da elinden alınmış ya ondan bu tavırları sanırsam.
Hırsızlık kötü birşey

inananın bu hükümet yazın ek ders ödememek için seminerde yapmaz..

Bence sırf öğretmenlere inat, tam tersi ek dersini de veririrm kırsın dizini şehrinde kalsın seminere git gel yapsın ,derler, koyarlar bunlar seminerleri..

zaten şu aralar karne verilmeye yakınız kaldı 3 gün, bazı okullarda yöneticiler kimse temmuza hazırlık yapmasın diye öğretmenler odasına gelip söylüyormuş,üzülürsünüz arkadaşlar,rezervasyon filan yapmayın diyorlarmış.. E hadi diyelim bu sene olmadı gelecek senelere olacak gibi ya da nabız yokluyorlar tamamen, balon haberleri ortaya atıp..

Offf offff zaten mesleğimden bir tatminim yoktu iyice bay geldi

11 hazırandan 29 hazırana kadar semmıner var..program belirlendi..

tatılın 1 aya ındığıde ıneceğide yok..

mevzuat değişmeden nasıl olur o?

başta anasınıfı ve sınıf öğretmenlerı olmak üzere tum ilköğretim öğretmenelerıne ılk 1 hafta uzaktan eğitim..
kalan 2 haftada da ise yuzyuze eğitim yapılacak..

okullardakı personel butunlüğü bozulmadan 3 çalışma grubu hazırlanacak..her grubun çalışma programı bakanlık tarafından yayınlandı..

alan dışı atanmış rehber öğretmenlere 20 temmuza kadar seminer verilecek

ee evlenecekler düğününü yapacaklar nasıl yapacak?tayin olamiycaz derken evlenme de evlenemiycez..nedir anam bu böyle

bende evililk planı yapmıyor yapamıyorum..tayın olmadan önumu göremıyorum..tatıl geldı semıner dayandı bır tayın kılavuzu gelemedi

Dünkü haberlerde yaz tatilinin bakanlıkça yapılan çalışmalar ile 1 ay'a indirilmeye çalışıldığı , şubat tatilinin 2 aşamalı şekilde yapılacağını ( yurt dışındaki gibi ,almanya gibi mesela ) olacağı söylendi..

Bu yılki 3 aylık yaz tatili öğrencilerin ve tabii biz öğretmenlerin (!!!) son 3 aylık tatili imiş..

Kendi kulaklarımla bütün haber kanallarından dinledim..

Az kaldı az, tatilmatil yok bize, çalışşş kööööllleeeee

aaa vallahı olmaz..her bolgeye göre doneme ayrılsın tatıl..malum koşullar farklı..hatrım kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…