• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz Tatili sorunu:((

deniz kenarinda 1 ayligina bir daire kiralasaniz, yemeginide kendin yaparsin, misler gibi denizede girersin, pahalida olmazzemuszemus

yapin kacamak esinizle cekilmez 2 ay aile muhabetti:gitme:

ay ay ayyy kimleri görüyorum nerdesin sen kız ,kaçtın essenin elinden bakıyorumkaydirigubbakcemile3

ya fıstık bu durumuda eşim asla kabul etmez pek narinler ailece ortadan kırılsalar da kurtulsak:roflol:
ya şaka bi yana bunu anlamazlar hele bu yazı bi atlatalım hayırlısıyla inşaAllah bidaha beni kimse bulamaz gidip 3 , 5 gün kalırım, dediğin gibi yaparım inşaAllah yani..en iyisi bu yazı eşimin burnundan getireyim o da seneye hayır diyemesin:lepi:

ay ay ayyy kimleri görüyorum nerdesin sen kız ,kaçtın essenin elinden bakıyorumkaydirigubbakcemile3

ya fıstık bu durumuda eşim asla kabul etmez pek narinler ailece ortadan kırılsalar da kurtulsak:roflol:
ya şaka bi yana bunu anlamazlar hele bu yazı bi atlatalım hayırlısıyla inşaAllah bidaha beni kimse bulamaz gidip 3 , 5 gün kalırım, dediğin gibi yaparım inşaAllah yani..en iyisi bu yazı eşimin burnundan getireyim o da seneye hayır diyemesin:lepi:

delikafadulden:roflol:

:kedi::kedi:hemde nasi kactimkaydirigubbakcemile4:kedi::kedi:

sus beni gördügünüsakin söyleme, aslinda ben yogum:1ninca:

getir azindan bunnundan ozamankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
seneyedekaydirigubbakcemile2sositosositokaydirigubbakcemile5

biraz ayrı geçirin önce adanaya gidin sen orda 3-5 gün kal
eşini bırak mersine geç
1-2 hafta kal eşin almaya gelsin 3-5 gün kalsın adanaya geçin

eşini üzme bence yawwwwwww günah değilmi onaaaaaa. adamın tatil ziyan olcak he.
ya baskasının evinde rahat edemicegni anlat güzel güzel. ama senin ailen benim ailem şeklinde değil kendi ailenlede uzun süre kalamıcanı söle. azcık orda azcık orda kalırsınız işte sora evinize dönersiniz. evde yayarak tatil gecirirsiniz.
adamı ne uzucen keçiiiii onun ne sucu var :roflol:

ben olsam 10 gün birinde 10 gün birinde kalırdım en fazla
sonra da eşimle 10 günlük bir tatile giderdim
dönüşte de (iller birbirine çok yakın ve güzergah üstü oldugu için) 3-5 gün tekrar 2 tarafta da kalır
ve evime döner tatilin bir kısmını da evimde geçirirdim

ben sadece ailelerde değilde ,tatilinizin bir kısmını kendinize ayırmanızı tavsiye edrim,bilmiyorum nasıl olduğunu ama,tatil beldelerindede çok güzel öğretmen evleri olduğunu duymuştum,
ben öğretmen olsam 10 gün kendi ailemde 10 gün eşimin ailesinde,15 günde mis gibi denizde tatilimi geçirir,geri kaln zamandada evime gider,kendi düzenime dönerdim...
hem gittiğiniz yerinde kendine ait bir düzeni var,söz konusu ailelerinizde olsa...bence onlar açısındanda düşünün...sonuçta artık herkes kendi düzenini kurmuş bulunuyor,ve bu iki taraf içinde geçerli bence...

Back
X