Yaz tatilini iptal mi etsek

Yani aşırı disiplinli hatta zorba tedbirler ağır sokağa Çıkma yasakları, bi haftada inşa edilen hastanelerle Çin bile en az üç ay bitiremedi bu salgını. Türkiye’nin temmuzda öyle şehir şehir gezi yapılacak kadar rahatlayacağından hiç umudum yok. Büyük hayalim assos koyları gibi görece sakin yerlerde özel arabayla gidip gelmek. Sizin olan bu yıl çok zor bence

Yani aşırı disiplinli hatta zorba tedbirler ağır sokağa Çıkma yasakları, bi haftada inşa edilen hastanelerle Çin bile en az üç ay bitiremedi bu salgını. Türkiye’nin temmuzda öyle şehir şehir gezi yapılacak kadar rahatlayacağından hiç umudum yok. Büyük hayalim assos koyları gibi görece sakin yerlerde özel arabayla gidip gelmek. Sizin olan bu yıl çok zor bence
Cin ilk 3 ay tek basina mucadele etti su anda tum dunya el birligiyle cozumunu bulmaya calisiyor , o yuzden bu sekilde bakmamak gerekiyor
Bence iki aya kalmadan sorunu cozecekler ve normal hayatlarimiza geri donecegiz

Cin ilk 3 ay tek basina mucadele etti su anda tum dunya el birligiyle cozumunu bulmaya calisiyor , o yuzden bu sekilde bakmamak gerekiyor
Bence iki aya kalmadan sorunu cozecekler ve normal hayatlarimiza geri donecegiz
Ben de iki aya daha profesyonel ilaç desteği yığılma olmadan sağlık sistemi bekliyorum ama yine de hiçbir şey olmamış gibi rahatlamamız en az altı ay bence

Elhamdülillah allah cok büyük dediginiz gibi bi bakarsın hersey düzelmiş insallah sizde gidebilirsiniz
İnşallah. Ben iptal etmedim çok panik olmayı sevmiyorum iptal edince de tekrar rezervasyon yaptırdığımız yerde corona olmayacağının garantisi yok sonuçta 10 gün öncesine kadar burda da yoktu.

Agustosa daha cok var ama bu birazda kendimizle ilgili bir karar mesela ben her sey düzeldi deselerde bir süre daha kendimi uzak turarim belki virus hala vardir düşüncesiyle.Simdi bu yönümü bildigimden kesinlikle iptal ederdim ama benim kardesim olsa bu durumda bekler aciklamalara gore iptal eder çünkü yetkili birileri virus temizlendi dedigi andan itibaren kardesim icinde virus birmistir.Yani siz nasil bir yapıya sahipseniz ona gore karar verin.Sonucta bu virus uzun sure devam edecek asiyi bulmakta en az 1 yil surecek diyorlar.

ben iptal etmezdim saniyorum ki,
eger o donemde yasaklar hala devam ediyor olursa zaten bir sekilde geri odeme yapilir diye dusunuyorum, ki en azindan mayis haziran gibi bir fikriniz olur, o zaman iptal edersiniz.

Bir de eger tedavisi bulunamayip da diger kisa da sarkacak olursa, yazin hasta olmak daha iyi olmaz mi diye de dusunuyorum.

Uzmanlar da tatil donemi yaklastiginda aciklama yapacaklardir, tatilinizi iptal edin / etmeyin seklinde.

Biz rezervasyon yaptirmadik fakat tatil için ayırdığımız butce durmakla beraber bu sene tatil yapmayı düşünmüyorum bu sene annemleri görecek kadar duzelse herşey razıyım şimdi bu fitratta biri olarak ben olsam iptal ettirir paramı yaktirmazdim her şey duzelirse ki inşallah düzelir o bütçeyle planladigim tatil olmasa da bir tatil yapardım diğer türlü paranızın yanma ihtimali var o riske girmezdim kaldı ki bu sene tatil her şekilde bence mantıksız olur gibi geliyor..

Havayolu şirketiyle görüşün, biletlerin parasını almak için en son hangi tarihe kadar iptal ettirmeniz gerekiyor? Bence iptal tarihine kadar bir gözlemleyin, virüs o tarihte devam ediyorsa iptal edip parasını alın.

Arkadaşlar merhaba biz ailecek ağustos ayında bir tatil planlamistik uçakla bi kac sehirde kısa zamanlarla tatil yapacaktık uçak biletleri oteller hatta transferler bile hazır dünya kadar para ödedik hepsine 5 kisiyiz
Bu sartlarda da nasıl gidilir bilmiyorum temmuza kadar bekleyip öyle karar verelim dedik ama yinede bu bekleme süresinde de uçak biletlerine verdiğimiz para hiç olacak
Aranizda bizim gibi planlarını erken yapan vardır sizlerin b planı ne arkadaşlar banada bi fikir verseniz
(Bu arada tatilimiz yurt içi sehirlerde)
İptal etmeyin bekleyin. Bu durumun yaz aylarına kalmadan biteceğini düşünüyorum.

Sadece otelleri iptal edebiliyoruz onuda parayı verirlermi bilmiyorum ucak biletleri yanıyor
Otele ödediğiniz ne kadar ki buraya konu açtınız?
Uçak bileti zaten yanıyor diyorsunuz, yani iptal etmeye gerek yok. Etseniz de etmeseniz de aynı zarar.
Şahsi fikrim Ağustos’a kadar hemen hepimiz geçirip bağışıklık kazanmış oluruz.

Henüz rezervasyon yaptırmadık ama biz de üç çift olarak ağustosta ege düşünüyorduk. Arkadaşım virüs sebebiyle emin olmamakla birlikte ben gideriz bir şey olmaz kafasındayım 🤪

Otele ödediğiniz ne kadar ki buraya konu açtınız?
Uçak bileti zaten yanıyor diyorsunuz, yani iptal etmeye gerek yok. Etseniz de etmeseniz de aynı zarar.
Şahsi fikrim Ağustos’a kadar hemen hepimiz geçirip bağışıklık kazanmış oluruz.
Ödediğim paranın miktarına göre mi konu açma iznim var evet bilet yanıyor ama olurda sokağa çıkma yasağı olur virüste ikinci dalga olur burda ki arkadaslardan bilet iptali yolu öğrenmek için konu açtım ve onlarında nasıl bir yol izleyeceğini öğrenmek için

Ödediğim paranın miktarına göre mi konu açma iznim var evet bilet yanıyor ama olurda sokağa çıkma yasağı olur virüste ikinci dalga olur burda ki arkadaslardan bilet iptali yolu öğrenmek için konu açtım ve onlarında nasıl bir yol izleyeceğini öğrenmek için
Bilet iptalinin yolu rezervasyon yaptığınız yerden iptal koşullarını sağlıyorsa iptal etmek. Turizm şirketi ise telefon edin. Booking ise internetten iptal edin. Çok basit.
Diğer kişiler de bireysel karar verecek. 100 kişinin 99’u biz gideriz dese siz de gidecek misiniz?

Back
X