Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
no_name_ ...............başlangıç: 92 ............ güncel kilo: 83,5................... .. ilk hedef kilo : 74

latiyya .....................başlangıç: .................güncel kilo: 62..........................hedef kilo: 52

zinnia ......................başlangıç: 88,6..........güncel kilo: 86..........................hedef kilo:68

sempatik_kiz ...........başlangıç: 64..............güncel kilo: 64..........................hedef kilo: 55

Cilekli Turtam ..........başlangıç: ................. güncel kilo: 70 ..........................hedef kilo: 60

Mucizeem ................başlangıç: .................güncel kilo:70 ...........................hedef kilo:65

Gunel huseyinli .......başlangıç: .................güncel kilo: 80 ..........................hedef kilo: 60

Mevsimlerden roma ..başlangıç: 106..........güncel kilo: 103..........................ilk hedef: 95

venezia26 ................başlangıç: ............ ....güncel kilo: .......................... hedef kilo:

hadi kızlarrrr bi ses verin kimler saat 2 de dansa kalkıyor bizimleeee??????

Ben çalışıyorum kuzular dans etkinliğinize ayak uyduramam ama benim yerime de 3 5 kalça attırın gerdan kırın :)
Öğlen az ezogelin çorbası ve islim kebabı 1 bardak ayran ile yedim . Ekmek yok . İslim kebabı da patlıcana sarılı et yemeğiymiş ilk kez yedim

afiyet olsun canım, çalışanlar akşama yapsın o halde dns etkinliğini, ne dersiniz? @zinnia canım?

menü çok iyi
1 göbecik de senin atacam söz:))

çok fena öksürüyorum ya, burnum da akıyor. eşimi yedirip içiriyorum, vitamin hapları meyvesi falan.. ama kendimi ihmal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…