- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.744
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende gel dicem ama ihtiyacin yokBaşarılar fıstıklaar
Sağol kuzummmBaşarılar fıstıklaar
Yerim seniii baaaak Ozaman ihtiyacım oluuuur İhihihihihiiiiiSende gel dicem ama ihtiyacin yok
Fitsin fit kal bebeğimmmmmYerim seniii baaaak Ozaman ihtiyacım oluuuur İhihihihihiiiii
Kuzuuuum boool bol da su tüket.. Su çok önemliiiii.. Bide yavaş ye balımm.. Tokluk hissi 20dakikadan önce oluşmadığı için hızlı yersen doymuş hissetmezsin kendiniii..o zaman ilk günlük liste benden kuzum:)
Sabah; 1 yumurta, 2 dilim kepek ekmek ve çay
Öğlen; Çorba, yoğurt ve elma
Akşam; enginar, yoğurt ve karnı bahar salatası
17 den sonra yemek yememe taktiğini uygulayacağım ve malesef pc başında oturmaktan 63 kilo oldum hedef 53-50 arası
günde 2 lt su içiyorum kuzum içimde balıklar yüzecek neredeyseKuzuuuum boool bol da su tüket.. Su çok önemliiiii.. Bide yavaş ye balımm.. Tokluk hissi 20dakikadan önce oluşmadığı için hızlı yersen doymuş hissetmezsin kendiniii..
Süpeeer balımmm.. Şimdi yaz geliyo ya arttırabilirsin o miktarı.. Sıvı kaybımız daha fzla oluyo ya yazın:)günde 2 lt su içiyorum kuzum içimde balıklar yüzecek neredeyse
en güzeli bebeğim yazın 3 lt ye çıkıcam zaten su hayattırSüpeeer balımmm.. Şimdi yaz geliyo ya arttırabilirsin o miktarı.. Sıvı kaybımız daha fzla oluyo ya yazın:)
Benim iş yerimde şişem var.. Sabahtan öğleye kdr bi şişe, öğleden snra mesai bitimine kadar bi şişe bitiriyorum ama tuvaletle tedavi odası arasında mekik dokuyorum resmen çalışmaktan değil ama tuvalete gidip gelmekten yoruluyorum
başladın mı diyete canım ?Canlar bende novateaox die cay iciyorum ama dahada cok kilo vermem lazim yaza kadar
Canlar bende novateaox cayi iciyorum suan 63um ama hedefim 50 insallah hep beraber zayiflariz benim bide 6 aylik kizim var emzirmesem daha cok seyler yapcam ama malesef emziriomo zaman ilk günlük liste benden kuzum:)
Sabah; 1 yumurta, 2 dilim kepek ekmek ve çay
Öğlen; Çorba, yoğurt ve elma
Akşam; enginar, yoğurt ve karnı bahar salatası
17 den sonra yemek yememe taktiğini uygulayacağım ve malesef pc başında oturmaktan 63 kilo oldum hedef 53-50 arası
Allah bağışlasın :) doğumdan sonra normal tabi, kilomuz ve hedefimiz aynı inşallah ulaşırız hedeflerimizeCanlar bende novateaox cayi iciyorum suan 63um ama hedefim 50 insallah hep beraber zayiflariz benim bide 6 aylik kizim var emzirmesem daha cok seyler yapcam ama malesef emziriom
Biz doğum filan yapmadigimiz halde o kilodayizCanlar bende novateaox cayi iciyorum suan 63um ama hedefim 50 insallah hep beraber zayiflariz benim bide 6 aylik kizim var emzirmesem daha cok seyler yapcam ama malesef emziriom
doğum yapınca şöyle bir başlık açarız herhalde biz; 100 kilo ve üzeri bayanların diyet günlüğüBiz doğum filan yapmadigimiz halde o kilodayiz
Ayy allah korusun kiz ağzından yel alsin kilo almak isteyenler buraya diye topik acaydik iyiydidoğum yapınca şöyle bir başlık açarız herhalde biz; 100 kilo ve üzeri bayanların diyet günlüğü