Yaza fit girmek için son 2 ay :)

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.108
85.744
Evet kızlar yaza fit girmek için son 2 ay :KK73::KK73:
Hergün ne yediğimizi yazıp birbirimizi kaçamak yapmamak için motive edicez ve kilolar uçup gidecek :KK55::KK55:
Herkese bu sürede başarılar diliyorum :KK68::KK68:

o zaman ilk günlük liste benden kuzum:)
Sabah; 1 yumurta, 2 dilim kepek ekmek ve çay
Öğlen; Çorba, yoğurt ve elma
Akşam; enginar, yoğurt ve karnı bahar salatası
17 den sonra yemek yememe taktiğini uygulayacağım ve malesef pc başında oturmaktan 63 kilo oldum:KK22: hedef 53-50 arası

17 den sonra yemek yememe taktiğini uygulayacağım ve malesef pc başında oturmaktan 63 kilo oldum:KK22: hedef 53-50 arası
Kuzuuuum boool bol da su tüket.. Su çok önemliiiii.. Bide yavaş ye balımm.. Tokluk hissi 20dakikadan önce oluşmadığı için hızlı yersen doymuş hissetmezsin kendiniii..

günde 2 lt su içiyorum kuzum içimde balıklar yüzecek neredeyse:KK48:
Süpeeer balımmm.. Şimdi yaz geliyo ya arttırabilirsin o miktarı.. Sıvı kaybımız daha fzla oluyo ya yazın:)

Benim iş yerimde şişem var.. Sabahtan öğleye kdr bi şişe, öğleden snra mesai bitimine kadar bi şişe bitiriyorum ama tuvaletle tedavi odası arasında mekik dokuyorum resmen:KK53: çalışmaktan değil ama tuvalete gidip gelmekten yoruluyorum:KK53:

Süpeeer balımmm.. Şimdi yaz geliyo ya arttırabilirsin o miktarı.. Sıvı kaybımız daha fzla oluyo ya yazın:)

Benim iş yerimde şişem var.. Sabahtan öğleye kdr bi şişe, öğleden snra mesai bitimine kadar bi şişe bitiriyorum ama tuvaletle tedavi odası arasında mekik dokuyorum resmen:KK53: çalışmaktan değil ama tuvalete gidip gelmekten yoruluyorum:KK53:
:KK48: en güzeli bebeğim yazın 3 lt ye çıkıcam zaten su hayattır :KK59:

Canlar bende novateaox die cay iciyorum ama dahada cok kilo vermem lazim yaza kadar

Canlar bende novateaox cayi iciyorum suan 63um ama hedefim 50 insallah hep beraber zayiflariz benim bide 6 aylik kizim var emzirmesem daha cok seyler yapcam ama malesef emziriom

Canlar bende novateaox cayi iciyorum suan 63um ama hedefim 50 insallah hep beraber zayiflariz benim bide 6 aylik kizim var emzirmesem daha cok seyler yapcam ama malesef emziriom
Allah bağışlasın :) doğumdan sonra normal tabi, kilomuz ve hedefimiz aynı inşallah ulaşırız hedeflerimize:KK51:

Kızlar ben yarın ayran çorbası detoksu yapmaya çalışıcam fırsat bulursam. Yazarım zaten faydasını görürsem sizde denersiniz:)

X