Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim . Ayy inssallah hemen iyilessin . Diyet cok zorluyor gercekden yatili misafirle surekli yemek ve tatli yapmak zorunda okuyorsun yemezsen ayip okuyor filan falanİnşallah
İnşallah çocuğunuz biran önce iyileşiryediklerinize gelince afiyet olsun
evde misafir olunca diyet yapmak zor olur tabii
Ahaha Bnde zaten yiyorum Ama yemek var yemek war biraz abartarak yemis olabilirim diye dedimBen bu dediklerinizi yerken kilo verdim. Porsiyonlari kontrol ediuprdum sadece. Aksam lahmavun pizza falan da yiyordum. Bana cok gelmedi yedikleriniz. Gecmis olsun bu arada
Hic takma kafana pazartsi devamÇok ciddi manada diyeti bozdum bugün haftasonlarini bu yüzden sevmiyorum ister istemez bozuyorum. Yarın daha çok sıkmam gerekecek![]()
Ramazana girmeden yumurta detoksuÇok ciddi manada diyeti bozdum bugün haftasonlarini bu yüzden sevmiyorum ister istemez bozuyorum. Yarın daha çok sıkmam gerekecek![]()
Çok istiyorum kilo vermeyi ama su boğazım dursa kendime kızıyorum yiyip yiyipHic takma kafana pazartsi devam
O nasil yapılıyor hiç yapmadım daha önceRamazana girmeden yumurta detoksu
Kaç gun yapıyoruz bunu en fazlaIki versiyonu var ya tüm gün 6 yumurta 2 muz 1 bardak süt yiyorsun.sabah 3 yumurta Yarim muz yarım süt
Aksam aynı
Yada sabah yumurta yiyorsun 2 tane salata domates akşam da haslanmis tavuk salata
Cok leziz görünüyor lipton, ben yapınca böyle olmadı kabak makarnaHerkese merhabasabah yulaf yoğurt yedim şimdi de yalancı kabak makarnası ve salata yiycem
spor yapacak fırsatım olmadı akşam 7 gibi yaparım diye planlıyorum
Dün de yaptım çok güzel olduCok leziz görünüyor lipton, ben yapınca böyle olmadı kabak makarna![]()
Aşırı sulu oluyor benim, kabak suyunu salıyor sanirimDün de yaptım çok güzel oldutekrar deneyebilirsin
çok az bir zeytinyağıyla pişirdim biber salçasını da çok az zeytinyağında kavurdum
![]()
Yok suyunu sıkmıyorum. Suyu bitene kadar kavuruyorum bitince de 1 YK zeytinyağı ile yenilecek duruma gelene kadar kavurmaya devam ediyorum. Suyu sıkılmış gibi susuz kalıyor.Aşırı sulu oluyor benim, kabak suyunu salıyor sanirim
Sen sıkıyor musun pisirmeden