• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

Bende 7 kilo aldım 53 ten 60 a çıktım boyun 169 göbeğim var bir an önce gitsin istiyorum :(

kızlar hemen hemen aynı ebatlardayız :9:hedeflerde yakın birbirimize destek olalım vazgeçmek yok fit günlere geri dönelim kendimize en güzel hediye bence bu olur. aynaya bakınca ne kadar hoşum diyebilelim :23:

kendinizi tanıtır mısınız kızlar ? ben 24 yaşımdayım öğetmenim :):54:

ben 27 yaşında 4 ay önce özel sektörden ev hanımlığına atandım:6:

izmir'den katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:27:

aynen hepimize başarılar bu arada öğretmenlere ayrı bir saygım var çok istemiştim öğretmen olmayı ama olmadı kısmet değilmiş.

teşekkürler tatlım şu an kendimi çok iyi hissettirdin öğrencilerde saygı kalmadığı için :D

teşekkürler tatlım şu an kendimi çok iyi hissettirdin öğrencilerde saygı kalmadığı için :D

dünyanın en güzel mesleği vede zor olanı insan yetiştiriyorsunuz kolay değil nesilde zor olunca dahada zor dur aminim eşimde öğretmen ordan biliyorum hiç yılma, tatilin keyfini çıkar tatlım :54:
ben akşam yemeği hazırlıyım bari acıktım :52::52::52:

menü de mercimek çorbası + zeytinyağlı patlıcan yemeği(az yicem bundan)+ olmazsa olmaz yoğurt :56:

dünyanın en güzel mesleği vede zor olanı insan yetiştiriyorsunuz kolay değil nesilde zor olunca dahada zor dur aminim eşimde öğretmen ordan biliyorum hiç yılma, tatilin keyfini çıkar tatlım :54:
ben akşam yemeği hazırlıyım bari acıktım :52::52::52:

menü de mercimek çorbası + zeytinyağlı patlıcan yemeği(az yicem bundan)+ olmazsa olmaz yoğurt :56:

aynen canım tatil iyi gelecek :) hadi afiyet olsun sana az yeee:D

temmuzda 3. yılımız olacak çok şükür her şey yolunda :nazar:

Bide çocuğumuz olsa keşke o zaman dahada güzel olacak. Onun için kilo vermeye çalışıyorum aslında pko var bende kilodan olabilir diye zayıflamam lazım:5:

hım :D ne güzel mutlu bir evliliğin var :)

inş. kavuşursunuz bebeğinize. inş kilolardan kurtulur hamile kalırsın ve bebekle birlikte karnında büyür:D

ben bekarım güzel giden evlilikler teşvik ediyor :D

Back
X