• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

bu arada evde spor yapıyormusunuz :21: yapan varsa ne gibi şeyler yaptığını anlatabilirmi? bende videodan felan yapıyorum :10:

bu arada evde spor yapıyormusunuz :21: yapan varsa ne gibi şeyler yaptığını anlatabilirmi? bende videodan felan yapıyorum :10:

ben yapıyorum canım :8: şuanda çay molasındayım (şekersiz tabi) 1 saat sonra leslie ile 2 mil yürüycem ardından mekik çekicem sonra duş :21:

sen neler yapıyorsun evde?

bende spor yapmak istiyorum ama sadece mekik aletim var :( yürüyüş için hava çok kötü.

bende spor yapmak istiyorum ama sadece mekik aletim var :( yürüyüş için hava çok kötü.

evde yürü canım leslie ile netten aç videosunu ben öle yapıyorum,

bide dün eşimle alışveriş merkezine gitmiştik öylesine tam 6 saattir gezmişiz :52: şüper teknik önerilir

evde yürü canım leslie ile netten aç videosunu ben öle yapıyorum,bide dün eşimle alışveriş merkezine gitmiştik öylesine tam 6 saattir gezmişiz :52: şüper teknik önerilir
bende video açtım şimdi yapıcam .sabahları ayrı akşamları bunları yapıcam artık daha ne yapayım ben :27: :27: :9:

leslie ile 3 mil lik yürüyüşümü yaptım üstüne mekik vs hareketler de tamam bu günlük spor kapandı :21::21::21:

Back
X