- 21 Eylül 2012
- 1.616
- 245
- 363
15 gün önce 4 yıllık sevgilimden evlenme teklifi almıştım fakat 1 ay olmuştu ayrılalı. tek taş almış evlenme teklifi etmişti şartları ağır olduğu için kabul etmedim ve artık olmayacağını anlamasını sağladım. biraz önce bana aldığı tektaşın fotosunu çekip mesaj atmış hatırladın mı yazmış![]()
aynı yerde çalışıyor olmanız çok can sıkıcı canım..unutmak istesende unutamazsın..evet canım msj attı zaten aynı yerde çalışıyoruz 2 masa var aramızda![]()
canım 4 yıl çok güzel bir ilişki geçirdik ama o benden kapanmamı istiyo evde oturmamı istiyor çalışmıcaksın bensiz dışarı çıkmıcaksın. o yokken eve kımse gelmıcek kardeşim bile. kardeşimle tokalaşmak bile yasak. düğün oynamalı değil mevlütlü olcak. o izin vermeden hiç bişi alamıcam ve o olmadan bakkala bile gidemicem. misafir geldiğinde bayan ayrı yerde erkek ayrı yerde oturacak tabi düğündede öyle. makyaj yasak kot pantolon giymek yasak televizyon izlemek yasak.... daha bir sürü şey tatlım![]()
hiç hoş değil bunlar askeriyede eğitim gibi bu ne böyle allah aşkına böyle evlilik mi olur cahillik resmen!!