- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 30
tatlımmmm sende hoşgeldinnnnndiyetin yanında jıllıan michales 30 day shred diye program var 3 videodan oluşuyor.
level1
level2
level3
her 10 gunde bir levelini arttırıyorsun arama motoruna jıllıan michales 30 day shred yaz hemen karşına çıkar tatlım. muhteşem sıkılaşma sağlıyor.
ben trabzonluyum canım sen?
Hoşbuldumm :80::80: Bende Trabzonluyum. Laz kızı falan yazınca belki hemşeriyizdir diye sorayım dedim :)

cıddımı yaa kalpler bır ne burcusun kız sen adın sanın ne kımlerdensın bakım
 cıddımı yaa kalpler bır ne burcusun kız sen adın sanın ne kımlerdensın bakım  

8 kilo fazlam var eskiye göre onu bi versem çok rahat hissedicem kendimi 1 aydır ekmeği kestim fakat çalıştığım için hergün kahvaltıda 1 simit yiyorum mutlaka..çalışırken düzenli beslenmek oldukça zor oluyor.ama zoru başarıcam bu sefer epey kararlıyım..
 8 kilo fazlam var eskiye göre onu bi versem çok rahat hissedicem kendimi 1 aydır ekmeği kestim fakat çalıştığım için hergün kahvaltıda 1 simit yiyorum mutlaka..çalışırken düzenli beslenmek oldukça zor oluyor.ama zoru başarıcam bu sefer epey kararlıyım..

çok mutluyum
 çok mutluyum  sagolsun azcıkta kas yapmış kendını asmıs ole işte sonra 30 day shred die bir cd cıkarmış ve patlamış gitmiş nette gorsellerden bakın bu sporu yapanlara hepsi gerçek ben yaptım bizzat benimde resimlerim var dahada fazlam var devam ediyom
 sagolsun azcıkta kas yapmış kendını asmıs ole işte sonra 30 day shred die bir cd cıkarmış ve patlamış gitmiş nette gorsellerden bakın bu sporu yapanlara hepsi gerçek ben yaptım bizzat benimde resimlerim var dahada fazlam var devam ediyom 

gerçekten ve terazi burcuyum
 gerçekten ve terazi burcuyum