- 21 Eylül 2012
- 1.616
- 245
- 363
bekle bitanem herseyin zamanı var hamıleyken eşine cok ıhtıyacın olacak hamilelik saltanatlık dogum perişanlık donemı ama dedıgın gıbı evlat bambaşka bişi kokusu varlıgı allah herkese nasip etsin ama dogru zamanda bu çok onemli yoksa ben gıbı cok yıpranırsınız...
cok sorunlu bır bebegım vardı aksam 7 gıbı aglamaya bı baslardı sabah 9 a kadar 14 saat aralıksız etinden et kesiyon sankı evın korıdoru bana mesken olurdu bi ileri bi gerı eymen elimde sol kolumun ustune bas asagı yatırırım elimi bacak arasındn gecırır gezdırırım karnına baskı yapınca daha sakın aglıyodu asırı gazlı bı cocuktu ne ılac kullandıysam ne yaptıysak gecmedı en sonunda aglamaktan gobek fıtıgı oldu her gece cocuk aglar ben aglarım... esimin tek sozu o kadar cocuk istiyodun ne aglıyosun bak şimdi...o donemler fenaydı ya gunduzde bir suru misafir haber verir cıkıp cıkıp gelir 10-15 kişi uykusuz hıc uyumadan kalk pasta borek yap ınsan agırla (trakyalıların adetını bılen bılır) ustune dogumdan 10 gun once gelen tam ızne cıktım ayaklarımı uzatıcam dedıgım donemde kaynana kayınpedere hızmet ettım onune koy onunden kaldır tepelee hamıle ıken ... dogurdum eşimin 3 kardeşi 8 çocuk evde 20 gun yatıya kaldılar cocuk susmaz ben uykusuz sabah bı de o kadar ınsan hızmet bekler ayyy ıyı cınnet gecırıp evden kovmamısım ...
ne yalan söyliyim epey zor geçmiş günlerin tatlım üzüldüm adına..eşler de hemen laf söylüyorlar istemiştin bak şimdi ne kadar üzücü bi durum oysaki.tek başına yapmamışsın ki çocuğu..anlayışsız,katı kesiliyorlar hemen..neyseki atlatmışsın artık huzurlu mutlu olmaya bak..