• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

merhaba kızlar, konuyu çok okumadım ama okuduğum ilk mesaj yeterli geldi diyebilirim. Benim çok fazlam yok esas sorunum bel ve yukarısında. Boy 154, şuanki kilom 53-54 arası. Doğum sebebiyle göbek ve bel aldı başını gitti. Eski halime dönmek için hem diyet hem de spor yapacağım. Hedef kilom 49.

kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız.bende beş gündür diyetteyimmm...:)

hoşgeldiniz kızlar

tartıldım ve 61.8 çıktım :/ 1.2 kg gitmiş yani bu hafta. ama tartılmadan önce 2 şişe su içmiştim 61.8den daha az olabilirim.
bel: 75
kalça: 98
göğüs: 85
üst bacak: 59
kollar: 26
sabah:
bir bardak yeşil çay.
öğle:
2 kaşık kuru fasulye ekmek yok.
bol bol su.
bugün beden dersinde hoca 15 tur hızlı yürüyüş 5 turda koşu yaptı ve badminton oynadık baya terledim.
bugün akşam yemeğinden önce sporumuda yapcam.
akşam ne yesem bilemedim.:(

hoşgeldin cnm senı jıllıan mıchalsen 30 day shred sıkılaşma sporuna davet edeyım cunku senın sadece sıkılaşmaya ıhtıyacın var hafıfte bı dıyet yaparsam 1 ayda cok rahat ıstedıgın kg ulaşırsın:34:

hoşbulduk canım, jilianın 3 levelini de indirmiştim. İşte evime yerleşeyim hemen ona başlayacağım. Ayrıca yine burdan bi diyet buldum kısa süreli onu yapıp 23 Nisan a kadar ne kadar verdiğime bakacağım. 1 hafta tavuk ve salata diyeti vardı. Gerçi ben sabahları yumurta ve salata yiyorum tavuk midem almıyor. 10 güne kadar en azından biraz toparlanırım.

tartıldım ve 61.8 çıktım :/ 1.2 kg gitmiş yani bu hafta. ama tartılmadan önce 2 şişe su içmiştim 61.8den daha az olabilirim.
bel: 75
kalça: 98
göğüs: 85
üst bacak: 59
kollar: 26
sabah:
bir bardak yeşil çay.
öğle:
2 kaşık kuru fasulye ekmek yok.
bol bol su.
bugün beden dersinde hoca 15 tur hızlı yürüyüş 5 turda koşu yaptı ve badminton oynadık baya terledim.
bugün akşam yemeğinden önce sporumuda yapcam.
akşam ne yesem bilemedim.:(

bilgilerini güncelledim tatlım. menün çok iyi böyle devam et. akşama çorba + salata yiyebilirsin. yada sebze yemeği + 4 kaşık bulgur pilavı :16:

yaz tabi tatlımm birbirimizden destek alalım:16:

sabah:
Aç karnına 3 tane kuru kaysı
1 dilim çavdar ekmeği
3 tane zeytin
salatalık-dometes sınırsız(haftada bir gün yumurta yiyiyorum)
ara:
3-4 tane badem
öğlen:
Haşlanmış tavuk-ızgara köfte 3 tane falan yada sebze yemeği(bunlardan herhangi birini yiyebilirsiniz)
yanında bolca salata
ara:
1 elma
akşam:
1 kase çorba
bolca salata
yarım kase yoğurt

not:aralarda ayranda içebilir.2.5 lt su ve yarım saat bir saat yürüyüş....

sabah:
Aç karnına 3 tane kuru kaysı
1 dilim çavdar ekmeği
3 tane zeytin
salatalık-dometes sınırsız(haftada bir gün yumurta yiyiyorum)
ara:
3-4 tane badem
öğlen:
Haşlanmış tavuk-ızgara köfte 3 tane falan yada sebze yemeği(bunlardan herhangi birini yiyebilirsiniz)
yanında bolca salata
ara:
1 elma
akşam:
1 kase çorba
bolca salata
yarım kase yoğurt

not:aralarda ayranda içebilir.2.5 lt su ve yarım saat bir saat yürüyüş....

canım çok iyi menülerin gerçekten kilo veriminde süper istersen bizimle jillian sporunuda yapabilirsin:16:

Back
X